98

чичо

преди 5 години

ТОЗИ КОЙТО ДАВА ПОДКУПА СЪЩО Е СЪУЧАСТНИК В КОРУПЦИЯТА ,ТАКА ЧЕ ВАКЛИН СЪЩО Е *** И ПОЛОВИНА !!

97

Тръмп

преди 5 години

Дерзайте злобни анонимни комунистически.

96

Възмутен

преди 5 години

А защо, след като проверката на Лозан Панов доказа, че съдът неправомерно е оставил Иванчева в ареста, тя все още е там? И няма ли да се търси персонална отговорност от тези съдии, които неправомерно я задържат?!

95

Анонимен

преди 5 години

Ако има някой, който да е за затвора, то това е самият Ваклин! И после тази строителна мафия им наглостта да протестира, че някои я наричат корумпирана и искат да бъде проверявана!

94

Анонимен

преди 5 години

Интересно, оказва се , че само гербаджийските кметове са чисти като девически сълзи.

93

Анонимен

преди 5 години

Майката на Иванчева пред Люба Кулезич каза, че "ще пуснат дъщеря й с ... краката напред!" Надяваме се, БЪЛГАРСКИТЕ съдии и прокурори да не допуснат тази млада жена да умре! Както потресаващо прогнозира нейната ...майка!!

92

Анонимен

преди 5 години

Нали не не са му искани пари,защо е дал тези 70000 в кутия,негови ли са наистина или е още по-гадна ситуацията.Не смятам,че Иванчева е бистра вода ненапита,но това дело е скалъпено и съшито с бели конци.Разбира се,че няма да ги пуснат от ареста,там журналисти няма.А Ваклин е бизнесмен,строител та дрънка,чиста проба пране на пари на няКОЙ.

91

Анонимен

преди 5 години

ВАКЛИН Е ДОЛЕН АЛЧЕН ЛЪЖЕЦ И ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ ВСИЧКО СРЕЩУ НЕГО.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ.БОЙКО БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ, ЦАЦАРОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ГОРАНОВ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ И ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ.

90

Анонимен

преди 5 години

Щото тоя Ваклин е герберска *** и така му е заповядал цвъки....Иванчева е неудобна за герП....Я какво строителство за развихри откакто я няма.....А живеещите в Младост си траят....Ми да ги бетонират...

89

Анонимен

преди 5 години

Доколкото е известно комуниста Кадиев е опитал да яхне Иванчева, но като разбрал, че тя не кълве, си оттеглил партийния чадър от нея...и ето ти сега - Ваклин'ов !

88

Анонимен

преди 5 години

Ами Фандъкова дето открадна 24 милиона от Ремонта на Графа и взе 13 милиона комисионна за китайските трошляци трябва да я арестуват, да я оковот в метална клетка и да я изпратят в Замъка на Граф Монте Кристо.Ако има реципрочност де.

87

Мошеници

преди 5 години

Тази ще се окаже най-невинната политичка. Според мен просто не беше удобна на управляващите, затова и спретнаха този театър. И Я МАХНАХА. Този случай е подобен на вчерашния на строителите. Някакъв шеф се изказваше, как строителите правили всичко по норма и нямало кражби, а когато стана катастрофата на Своге, правиха се експерименти с автобуси и за да завие автобуса влизаше в насрещното платно с 40 и повече сантиметра, защото не му стига неговото си платно. Явно как се правят пътищата в норма.

86

Анонимен

преди 5 години

ваклин е на почит в първи курс на Натфиз - показват им го като пример за лошо актьорско майстроство

85

Анонимен

преди 5 години

Този Ваклин много заприлича на Чепига и Мишков, дето ги пратили да отровят Скрипал, а те твърдят, че са отишли да гледат катедралата !

84

Анонимен

преди 5 години

За строителството на 60 жилищни сгради в Младост няма статия.

83

от ЦК на ГРОБ

преди 5 години

Наказателен отряд със слаби изпълнители!Имат проблем със сценария 😁. Не е добре съгласуван и актьорите си бъркат репликите!

82

Анонимен

преди 5 години

Според закона престъпление е да вземаш,но и да даваш подкуп.Защо Ваклин не е арестуван за даване на подкуп?

81

Анонимен

преди 5 години

Вижте как герберските *** защитават глуповатия бизнесмен и ще разберете КОЙ дава подкупите и защо се озлоби,когато не му се получи?

80

???

преди 5 години

Ако тази жена е подкупна ,би трябвало това да не й е първия подкуп. Защо след като е арестувана НИКОЙ НЕ СЕ ОБАДИ да я обвини в друг подкуп ,а само ваклия строителен мафиот твърди че му бил искан подкуп , но тя не била казала ??? Сигурно телепатично му го е искала.

79

Анонимен

преди 5 години

И за най-бавно затоплящите вече е ясно, че това беше предварително скалъпен компромат срещу Иванчева, която прецеше на зетя на Цветанов да застрои Младост.Сега бетоновозите не спират да бръмчат из Младост.