30

Ужасно е

преди 5 години

да имаш награда от БХК! Срамно е! Би трябвало да се чувстват употребени много гадно!

29

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияВсъщност, ако се сметне какъв процент от БВП се дава за социални разходи ( главно пенсии ) в България и Германия, за първата ще е доста по-голям.Не си от най-глупавите, сам се сещаш, че данъците и социалните разходи не може да са повече от произведеното.Много са пенсионерите и инвалидите в България.Буквално изяждат 10% от БВП на държавата.

28

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ вече са разконспирирани, като партията на мафията.На следващите избори Бойко да се готви, да изпита върху гърбината си системата за мачкане, която сам сътвори.

27

Анонимен

преди 5 години

До35. В Германия има силна местна власт. И парите от данъците си отиват по местото и си има самоконтрол. Тук в България всичко е в еди кюб / чувал/ както при соца НАП, /национална агенция по приходи/, НОИ / национален осигур. институт/- данъка от ДОО и ЗОД, данък кадри и всички данъци на ЕДНО МЕСТО. И ОТ НЕГО СЕ ДЪРПА НА ВЯСЪДЕ

26

Анонимен

преди 5 години

До "Привет от Германия"Ми стой си в Германия бе пич тогава. Кефи те да плащаш данъци - ок, на правилното място си! Мен не ме кефи парите ми да потъват в някакви безумни ями и ако имаше как не бих плащала никакви данъци. Когато даваш трябва и да получаваш нещо на среща - добро обслужване, работеща администрация, здравеопазване, образование и т. н .т

25

Привет от Карнобат

преди 5 години

Данъците ви отиват в джоба на разни "хидролози", които събират пари да си купят АЕЦ-а.

24

Го4о

преди 5 години

Докога БХК ще поощрява ***, престъпниците по затворите, ***-майки, изнасилвачите и арабите и ***-имигранти????

23

Анонимен

преди 5 години

Бе предвид минималната и средната заплата в момента в държавата не знам какво още искат тия майки?!Защо не са в къщи да си гледат децата след като исканията им се удовлетвориха? !Без да работят им се дават повече пари от колкото масовия работник в БГ. взема срещо бачкане по 10 часа на ден 6 дни в седмицата. И да малко е и не стига, обаче на база какви са заплатите смятам ,че парите отделени за майките и децата им са доста добри.

22

Анонимен

преди 5 години

Кви са тези от БХК, че да определят "човек на годината"?? Българска организация ли са? С какво финансиране са, българско или сороско?? Айде стига нихилизъм-някви мишкари, които защитават всичко и всички, но само не и българи и български интерес ще се правят тук на майка Тереза и медиите им дават изява като, че ли са нещо с което всички трябва да се съобразяват.

21

дам... До Василев

преди 5 години

ами като си почнал да приказваш кой и какво е създал, що не кажеш и кой е всъщност Архитекта на " Системата" която създала този и онзи борчески клан?

20

Анонимен

преди 5 години

Точно най - големите българофоби от БХК да им дават награди и те доволни, че се снимали с Кънев .... за да приемеш такава награда трябва хем да си плюеш на авторитета и всичко за което си протестирал придобива бутафорен смисъл.

19

хаха

преди 5 години

Видяхте ли ги бе ,видяхте ли ги всъщност какви са всъщност "кресливите" любимки на винкела от Скат, а?

18

Бате Гойко

преди 5 години

"След като научи, лидерът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов излетя от пленарната зала.""В началото на октомври БСП окончателно се присламчи към протеста на майките..." "А депутатите от ГЕРБ веднага отидоха да говорят с протестиращите майки." На коя ли партия симпатизира авторът....

17

Анонимен

преди 5 години

"молят работодателя да ги осигурява на 2 пъти по-ниска заплата отколкото получават" това нз как става ... по скоро работодателите го правят ... за да не плащат те данаци иначе привет ьД

16

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия - нещо си се объркал - никой не иска да го осигуряват на по малко (освен работодателите). Данъците в България са плоски - не като в Германия, за работещите е изгодно да ги осигуряват на максимум - за пенсия, безработица и т.н.

15

Василев

преди 5 години

Системата създаде СИК и банката на Цветелина Бориславова, която изпираше милионите от престъпния бизнес!!!Питайте Бати Бойко???Агент Стивън Джайлс!ЦРУ!!!

14

До тонката

преди 5 години

"което имаш ТИ например" ... бегай бе клошар ;д ... ходи помогни на *** ... не се фукай като ти е дала 5 лева за цигари ...

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13отговори си на въпроса къде са най - големите печатници за пари, с какви пари се извършват международните разплащания, кой контролирира разпалщателната система, къде се изпират най -много пари, под каква юрисдикция се намират ОФШОРНИТЕ ЗОНИ? и ще стигнеш до отговора за СИСТЕМАТА.

12

Василев

преди 5 години

До АнонименСистемата я създаде Световният Финансов Елит!!!Системата изгони милион и половина българи, които никога няма да се върнат в България!!!Джими Карагар!ЦРУ!!!

11

до 7-мия бастyн

преди 5 години

В началото на октомври БСП окончателно се присламчи към протеста на майките, а Антон Кутев се появи на организираното от тях шествие с черна тениска.какъв ГЕРБ бе каскет омачкан?