27

Анонимен

преди 5 години

Не знам за всички западни жени, но в България засега 300 килограмови китове като в Щатите няма.

26

:)

преди 5 години

Лека нощ, лека нощ! Западните жени винаги са ми изглеждали гр.оз.ни и фр.и.ги.д.ни. Съжалявам, че огорчавам SS, но все пак, сайтът е български и ВЕРОЯТНО и българите могат да изкажат мнение.:)

25

SS

преди 5 години

Щото никога не сте топвали чушлетата със западна жена затова ми слагате минуси. Вашите ниски и трътлести падпадъци за чeп за зеле не стават. А за руските мъpли да не отварям дума. Двоен презерватив за да не ти гръмне оная работа. Славяните са по-ниcши, това е положението. И като цяло източноевропейците сте много зле. Айде лека ви нощ

24

Анонимен

преди 5 години

До МНЕНИЕПишеш глупости. Такава пенсия се дава само на политическите затворници. Някои от онези, които ти изреждаш, се опитаха да минат за репресирани, но удариха на камък.Такива като теб изпълняват задача - да подмиват оплескания дирник на скъпата им партия-столетница.

23

:)

преди 5 години

Това е така, защото убийците и крадците от Белене днес се водят дисиденти срещи комунизма, а пр.о..те са били (как беше?) "силни и красиви жени, на които някоя грозна комунистка е завидяла и е издействала да ги пртят в Белене".

22

МНЕНИЕ

преди 5 години

Интересното е в България имаше Белене , и ПАРАДОКСА е че всички Убийци и *** и Крадци лежали там , получават до ден днешен Народна Пенсия като Репресирани - има справка в НОИ .

21

До SS

преди 5 години

По-достоверно щеше да е, ако не събираше българите веднага заедно с руснаците. Все още си личи, че си мaзен ***. Постарай се повече, пич.

20

Нормални неща

преди 5 години

Германци тормозят германци, феминистки тормозят жени... Все нормални неща от живота.

19

До SS

преди 5 години

За пръв път виждам *** да признае, че трябва да сме благодарни на Германия. Евалла пич.

18

Анонимен

преди 5 години

Значи да накараш евреин да работи е геноцид, да му дадеш да бели зарзават е холокост, а да го наречеш мързеливец е антисемитизъм. Егати и света в който живеем!

17

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюКлюч който може да отвори много ключалки е безценен, а ключалка която се отваря от много ключове е за кофата. Иначе си прав. Но да не мислиш, че на жените им пука кой какво мисли? Евът се на поразия и не им дреме. Накрая си намират някой по-заможен рогaч и ако го усетят че е ревнивец и комплексар и тръгне да подпитва за миналото им, започват да разправят, че преди него са били само с един-двама :) Човещинка. Такъв е живота както вига Гошу.

16

SS

преди 5 години

***? Ела да видиш какъв *** съм плъx. Германия винаги е била над всички и това ще продължи да бъде така.

15

бай ганю

преди 5 години

я да попитам всички долукоментирали еснафи защо мъжът да има право а жената да няма право на същото?отговора споредмен е в предразсъдъците и стереотипното ви мислене на коне с капациот което ще агонизирате до края на дните си

14

Анонимен

преди 5 години

Божкеееее, а на номер 1 му липсвало ТВУто. На колко годинки попадна там? За какво те вкараха? В Бойчиновци ли беше? Помниш ли възпитателят другаря Бойчев?

13

SS

преди 5 години

България за нищо не става и добре че беше Германия да ви цивилизова плъхoве такива. Сега я плюете, че пак ви храни.

12

Анонимен

преди 5 години

Цели два милиона германки???? :) Тва е направо комплимент за немската нация! :) Като знам как изглеждат рускините в сравнение с германките. И колко романтични и жертвоготовни са. Пак в сравнение с практичните германки. Пълна лъжа е това. Една от причините СССР да победи Третия райх е именно строгата военна дисциплина, която Сталин е въвел в Червената армия. За ОПИТ за изнасилване са ги пращали обратно, но в Сибир.Но, щом германките предпочитат така, нека пък да се водят изнсилени...

11

SS

преди 5 години

Какво ви пукa славяните са тoр, както и бългaрите.

10

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуВсичките са такива само се правят на морални.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Германия е измислена държава от 19 век и за нищо не става, освен да съсипва Европа. Разбра ли гастербайтерче? Сега стегна ли те чепика? 2 милиона немски жени бяха изнасилени от руснаците. Слушал съм истории от руснаци от първо лице :) По пет на човек!

8

Гoшу

преди 5 години

Познавам много момичета от компаниите в които съм бил през годините. Каато млади се разпаряха от еване, даже групи им правехме. Сега станаха морални и съвестни, прилични и стойностни майки. Ами такъв е живота. Тази на снимката гарантирано е била такава.