64

До 76

преди 5 години

Немците създават ракетите въобще , но ти се бъркаш със снарядите.Реактивен двигател също немски

63

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИменно,каквото и да говорят,най-големия принос за спечелването на ВСВ са Катюшите,в това няма никакво съмнение.Това е най-модерното оръжие на ония времена,а на АК позитива е,че не засичат никога,но това са много опасни оръжия,защото доколкото знам,човек застрелян от АК е невъзможно да оцелее.

62

Анонимен

преди 5 години

До Защо Германия 70Хи-хи-хи...........е, много се лъжеш, че немските инжЕнери са ги измислили.........за наса може и да си прав!!! А колкото до руските.........то се видя ЧИИ ИНЖЕНЕРИ ДОЙДОХА ДО БЕРЛИН!!!! И ЧИИ СА КАТЮШИТЕ!!! И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РАКЕТНИ УСТАНОВКИ! И НА ЧИИ РАКЕТИ СЕГА ЛЕТЯТ! Яяяяяяя.....що немците не летят в космоса???? Немците НИКОГА не са имали ракетна техника...виж, само помогнаха на краварите да направят атомната бомба, която не дай Боже да им падне на тяхната глава!

61

Хм

преди 5 години

До До 66"Германия е чиста(над 90% местно население)..."90%,ама друг път!В германия само мюс.литата са над 15 мл.,да не говорим за останалите чужденци.Колкото до броя на милионерите-то заради инфлацията всеки с по-голямо собствено жилище е милионер.

60

Анонимен

преди 5 години

До Мда 71Ква опозиция бе, има-няма 2% нещо се опитват да врякат, ама добре че на народа, след 30 години залъгвания ВЕЧЕ ВСИЧКО за западната "демокрация" му е НАПЪЛНО ЯСНО!!! Напълно ясно му е, че това си е най-голямата измама в хилядолетното съществуване на хомо сапиенса!

59

Анонимен

преди 5 години

Трябва ли руската опозиция да се бори за Русия-та на Путин?Трябва разбира се. Ако не им достига плам и дързост нека да вземат пример от българската русифилщина как се защитава Путин и неговата бензоколонка Русия.

58

Анонимен

преди 5 години

До Гoшу 68Абе я си гледай работата бе еуропски джендърчо! Даже физиономията, дето си си избрал, нявява омерзение, да не говорим за шуротиите които плещиш! Най-малко пък еуропските шоро-шо-идни джендърчета имат правото даже да ОБСЪЖДАТ РУСНАЦИТЕ!!! Когато излезете от тая духовна и интелектуална яма в която сте пропаднали, когато започнат поне няколко гънки да ви работят, а не да се въртите в някаква виртуална реалност, ТОГАВА може и руснаците са слязат на нивото ви и да разговарят с вас!!!

57

Мда

преди 5 години

Опозицията по същество иска да върне Русия в 90-те години.Силно се съмнявам дали самите руснаци го искат.За да промени към добро Русия,опозицията първо трябва да промени себе си.

56

Защо Германия

преди 5 години

НАСА и руските ракети имат общ родител.Немски инжинери , без тях космоса е мираж и всичко електроно също.

55

До 66

преди 5 години

Понеже спят спокойно , никога няма да живеят достойно.Немците почитат конкурентите и това ги направи големи и успели в света.Германия е чиста(над 90% местно население) и богата(един от 40 е милионер) държава с най-голяма средна класа в света.Там богаташите са дискриминирани и затова бягат към Австрия.Това е непобедим народ и Хитлер го показа(на един немски войник се падат 40 чужди) въпреки своята некадърност.

54

Гoшу

преди 5 години

Бих препоръчал на колхозниците да си пият препаратите за вана и да оставят света на мира с техните проблеми. Да си изнасят, както досега евтини ку*ви и да си тънат в мизерията и лайнaта. Те са свикнали винаги да живеят под диктатура. Путеka им е направо като подарък - да ги мачка и тъпче и да живеят със 100$ на месец, това им е съдбата. А, и да ядат ракети и да се гордеят, че са военолюбци

53

До 60

преди 5 години

Работиш за смешни пари

52

Хм

преди 5 години

При наличие на такава опозиция,в Кремъл могат да спят спокойно...

51

от живота

преди 5 години

За нас българите неразбирателството на гражданите в Русия ще доведе до това че хората в Русия които са по-интелигентни ще емигрират. Част от тях ще преминат през България. Те между другото затова купуват имоти в България.Крайния резултат ще бъде че качеството което загуби българския народ вследствие руските интриги през 1990те, ще бъде компенсирано за сметка на Русия.Както гласи народната мъдрост: "Който гроб копае другиму - сам пада в него."

50

Анонимен

преди 5 години

Ежедневие в расия.стои иванушка дурак на печката чеше си голавата и дума ..а где водка б ляд

49

Каква опозиция?

преди 5 години

Там всички са крепостни селяни и свръх боата олигархия

48

Анонимен

преди 5 години

Настроението на азиатските русняци е право пропорционално на количеството самогон пред тях

47

До русофилите

преди 5 години

Значи всеки против Путин е купен агент и предател на велика Русия.Но само в Русия имало истинска демокрация и всички руснаци са бедни , защото мразят алчните капиталисти и радостно мизерстват.А горкия Путин се мъчи в охолство и страда олигарски.

46

Анонимен

преди 5 години

Хахаха,оправихме България,оправихме Македония, Западните Балкани...,ейййййтръгнахме да оправяме Русия и Украйна..Бе, я си стой на насррр.а.ният ***,бе ***.

45

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за жълтите жилетки. Те това се вика опозиция! Разнищиха Макарона и сега ще плаща 10 млрд вместо да взема данък от дизела и му смъкнаха рейтинга на рекордно ниско ниво. Ама в Русия това няма как да стане, щото са крепостни.