163

Анонимен

преди 5 години

До мдаЕ това вече е несериозно :) То 2/3 са непълни думи, тирета, многоточия, "не се рабира"...то само едно тъпо камуне не може да разбере.....Викаш тя Иванчева за децата се грижела бе, децки площадки да им праи, па те глей ся, а ?

162

Анонимен

преди 5 години

То няма изречения без многоточия тирета и (не се разбира).

161

Анонимен

преди 5 години

Иванчева иска да правят площадки, а за пари говорят Дюлгеров и Ваклин. Обаче с такива откъснати парчета информация може да си ги нагоди човек както си иска. От цялата работа не видях къде е вината на Иванчева. Ваклин нарича няокй "алчна", ама не се споменава име.... въобще нагласена работа. А и щом го пускат по медиите, значи вече не са им останали козове на прокурорите.. смях

160

мда

преди 5 години

Е това вече е несериозно :) То 2/3 са непълни думи, тирета, многоточия, "не се рабира"...Аз разбрах 4 неща: 1) Иванчева е искала да пооправят някоя детска площадка в Младост. Какво лошо има в това? Значи застрояват, печелят (няма лошо), но дарете нещо за квартала, е така, за децата. 2) "Камбаните" си е апетитен терен, нали г-н Ваклин? 3) Английски инвеститор, кой ли е той? 4) Дюлгеров и Ваклин определно трябва да бъдат разседвани за подстрекаване към корупция. От тези СРС-та това.

159

Анонимен

преди 5 години

Статията звучи като противостояние, което да компенсира вчерашните категорични заключения на ВКС.С Ваклин сме на 3 Х 75... - това ли са доказателствата за които всеки прокурор би мечтал ?? И така ли някои си представяха фигурата на добрия прокурор.Войната е мир, свободата е робство, а невежеството - сила

158

Анонимен

преди 5 години

Абе я помсилете. Кой харчи пари, за да си поръчва статии в медиите против кметицата. Като е виновна да я осъдят. Защо е нужна медийна кампания, която всъщност е незаконна. Нали е проста крадлива фризьорка. Защо толкова ги е страх от нея?

157

ЛЕЛЯ МАРА

преди 5 години

Аз съм Надзирателка в Сливен - Постеляли сме Две Легла - за Иванчева и Банева .Ако знаете с каква радост ги чакат колежките им ?За другите има грижа Братовчеда Бай Ставри .

156

няма честен кмет

преди 5 години

Какво да прави *** и тя душа носи.Няма ли нужда от шопинг в МИлано всяка събота ,хотелите са много скъпи. А добрите чанти са по 3 хиляди евро. Тя не е виновна,само си е набрала малко да си покрие масрафа!

155

Селски кмет

преди 5 години

Да станеш кмет си е инвистиция и време и пари инвестираш, да не мислите че с една кирлива кметска заплата може да си върнеш инвестицията, както аз съм плащал сега други ще ми плащат. Колежката е постъпила, така както всеки би постъпил на нейно място. Като си голям бизнесмен и баровец ще си платиш да ти се свърши работата, ако ли не минаваш по стандартната процедура като всички останали и нещата ще станат когато могат да станат. Винаги така е било и така ще бъде. Ай със здраве.

154

Анонимен

преди 5 години

Адвокат Марковски каза, че тези записани на хартия с прекъсвания и непълноти разговори са недостоверни. И каза, че ако ги е пуснала прокуратурата е минала на червен светофар и ще бъде сгазена. Тези СРС та не са четени в съда и не са автентични. С други думи може лекичко да са преправени. Не знам дали Иванчева е невинна, но без стриктно спазване на закона ставаме диктатура.

153

Авторът е купен

преди 5 години

Този Ваклин е голям лъжец и мошеник!! Още от самото начало стана ясно, че работата му е дебела и е замесен в големи постановки! Първо като го питаха дали е той въпросният бизнесмен,... Не бил той..., а после "Бил се объркал в суматохата " ... Пък бил подготвил парите, преди да му бъдат поискани... Честно казано, ... хора, на никого не вярвайте! Поставяйте малко под съмнение тези неща, които прокуратура и медии ви представят! Не казвайте веднага "този е добър " , този е "лошият".

152

Анонимен

преди 5 години

Ха такаа,тази пъпчивата рушветчийка в затвора!

151

Анонимен

преди 5 години

Ми изчетох СРС-тата. Кметицата говори за някакви детски площадки. Дюлгеров е този който обяснява че е алчна и колко иска. Което може и да си го е измислил (или да ги иска за себе си). Другите приказки за пари не са ясни и не виждам как ще издържат в нормален съд. Най-важното за мен е друго - прокуратурата се чуства слаба и затова пуска тия СРС-та - за прах в очите. Освен това, някой го е написал долу- строителния бум в Младост започна с отстраняването на Иванчева. Т.е. нещо не се връзват нещата.

150

1

преди 5 години

До Анонимен-152,с томкова пари остров и къща в Барселона не се купува,трябвало е по-вече да поиска.

149

Анонимен

преди 5 години

И къде ще се проведе това обществено обсъждане, защото по закон обществени обсъждания при издадени стр разрешения няма?

148

Анонимен

преди 5 години

Не 70 000 евро, а 500 000 евро е искала Иванчева.

147

Анонимен

преди 5 години

За 70 000 евро подкуп (недоказан) белезници и вериги на краката, а за 1 000 000 000 лева изпрани пари и няколко разграбени предприятия след приватизацията ..... нищо! Е това е България!

146

ПроСоТо

преди 5 години

аз лично не разбрах нищо от това "Съчинение по картинки"..Някакви приказки,кой щял да затвори вратата,кой с кого щял да си тръгне,...,къде какво имали,в кое чекмедже щяли да прибират документи...Изобщо с една дума:-БОЗА!!.......Аз обаче се питам друго:-Някой контролира ли тия,които използват "срс".-тата?Защото те са СТРАНА в процеса и са заинтересовани да "очернят" подгонения..Един пример:-Лично аз съм свидетел как служител в отдел "ПИП" на ОДВР СЪЧИНИ "история" с цел да НАВРЕДИ на лице,оказа

145

vcbncn

преди 5 години

Тия наСРС-та не виждам как ще издържат в съда :))))Пълен смях! Дори и да има престъпление, то в момента не може да се докаже.А ако не може да се докаже, то значи такова не съществува.Успех!

144

месара

преди 5 години

има насрочено обществено обсъждане на проекта за новите 60 сгради. Всичко е в кърпа вързано