78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101Аха, не му пука. И в каква посока ще изнася Русия? Към Китай ли? Че там няма кой да му позволи да изнася. Китайците познават и кътните зъбки на руснаците и никога няма да им наливат пари както правят европейците дето са яли руската попара векове наред и продължават да повтарят едни и същи грешки. Китайците са изключително пресметливи и е абсурдно да хрантутят такъв агресор като Русия при това имащ 4000 км. граница с Китай.

77

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа Путин не му пука в каква посока ще изнася газ и суровини,а на нас европейците и немците ни пука,защото руската газ е най-близка,най-удобна и най-евтина,така ще плащаме по-малко разходи в държавите си и продукцията ни ще е по-евтина.А фашисткия украински поток е оскъпен с посредници и не го щем!Анадъм мо?Кажи - анадък!

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Ами нали аз до сега това ти набивам в главата, че ако Меркел не беше в миналото си комсомолски секретар специализирал в комсомолско-партийната школа в Казан нямаше да захранва финансово Путин и той отдавна нямаше да е президент. Той е президент изключително заради нейната политика на наливане на пари в Русия. Освен пари Меркел наливаше и мозъци там. 250 хиляди германски специалисти работеха преди десетина години в Русия, сега са значително по-малко заради кризата в Русия.

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97Не обичам да споря със специалисти в джендърството, щото това е все едно да спориш с радиото.

74

Анонимен

преди 5 години

Браво бе. Ти колко минути си живял под ботуша на СССР та познаваш в такава тънкост нещата?---Питай другарката Меркел, тя доста се облажила от онази система.

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 93"По зле от СССР са."Браво бе. Ти колко минути си живял под ботуша на СССР та познаваш в такава тънкост нещата?

72

Анонимен

преди 5 години

Ти изобщо наясно ли си какво означава демокротично избран?-----------И как точно Меркел е демократично избрана, че не се сещам. Германците реват от нея, ама на всички избори пак е избрана, комсомолската секретарка на другаря Хонекер. И това й е официалната биография.-

71

Анонимен

преди 5 години

Германците обраха икономиките на европейските държави. Всичко излиза на пазара с етикет "произведено в Германия" или минава през немски фирми. Традиционни италиански стоки са с етикет "произведено в Германия или за някоя немска фирма. Кога се нучиха немците що е това моцарела, че почнаха и да я произвеждат. По зле от СССР са. ЕДин познат спечели един проект, накрая се оплакваше, че такива условия са набутани, че е трябвало материалите да ги купува от немски фирми, макар да ги има и тук.

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 90"И двамата с Путин са еднакво време на власт, *** Путин бил диктатор, макар и демократично избран"Ти изобщо наясно ли си какво означава демокротично избран? Явно че не си. Опонентите на Путин се избират най-старателно, тези които не му харесват отиват в ареста по време на изборите и им отказват регистрация. Дори през 2012 г имаше един олигарх дългуч Прохоров кандидат за президент, който направо си заяви в предизборната кампания че дори и да победи той ще отстъпи властта на Путин

69

Анонимен

преди 5 години

Меркел има още три години да строи СП2 заедно с *** докато залезе. Едва след нейния залез ще залезе и *** тъй-като няма да има кой да го гуши с петродолари. Германия не страда от мания за величие, но е най-важна държава която захранва финансово величието на Русия.

68

Анонимен

преди 5 години

И двамата с Путин са еднакво време на власт, *** Путин бил диктатор, макар и демократично избран, а тая лелка била демократка, макар и насила наложена на германския народ.Тая е като нашта кметица - и *** за зеле не става от нея.

67

Киро фантаста

преди 5 години

Children of Men филма предстои на живо. Работата е че обикновенно фикцията отстъпва на реалноста по фантастика когато започнат наистина да се случват нещата..

66

анон

преди 5 години

меркел е пионка без значение, персонифициране на германското крадене, но това, което може да изравни сметката е: ДОЛКТНО образованите , тип аец-ешко СИО, заради които се окрадоха парите за развитие на бг под политическия чадър на партиите, да си бат майкучкятките, ср*ли ги и дечунктера им да получи съзнанието на презрян низшогнидзвид, какъвто всъщност си и е

65

Анонимен

преди 5 години

Хер Кол ,пресъедини към ФРГ и ГДР,по същото време СССР,Югославия и Чехословакия станаха на парчета.Фрау Меркел продължи и пресъедини към Германия и ЕС,сега тя командва почти цяла Европа

64

Членска карта №7

преди 5 години

Трудно ми е да съдя за сравнението й с Аденауер, но Кол го помня! Помня също, че та го предаде. Кол има зад гърба си кариера с много успехи! В какво успя тази юрдечка!??

63

Присмехулник

преди 5 години

комсомолските джурналя да напишат една подобна статия и за обама и да го сравнят с линкълн.. :-)))

62

Присмехулник

преди 5 години

ами плащай бе ано 77!

61

Хахахах

преди 5 години

Как се е ухилила като зелка в тенджера ама ѝ се види края! Съсипа Европа тая ненормалница като покани орди от башибозук от свят който е напълно чужд и враждебен, свят на диваци и терористи! Посрещаха ги с плюшени играчки, а получиха бой, *** и смърт. Сега всичкият тоя кърлеж дето пуснаха да смуче няма изгонване и по-зле ще става, те се множат като ***, един като веме документи за пребиваване и подире взема и цялата рода...мамата си трака. Европа тепърва трябва да се подготвя за апокалипсис

60

Анонимен

преди 5 години

Който е започнал войните,той трябва да плаща последствията,а не бежанците!Бежанците са следствие,а не причина да се случи всичко това!Както казват старите хора "Да би мирно стояло,не би чудо видяло."

59

Присмехулник

преди 5 години

*** каскетите на политиката на педофилните цензури ме нарекли каскет. смешно, нали?