22

Анонимен

преди 5 години

Да живее майка Македония

21

Василев

преди 5 години

Дали тези които създават изкуствено името Македония и македонската нация и език, са знаели, че четири държави имат претенции към народа и територията на новосъздадената республика в СФРЮ!!!Дали са мислели, че помагайки на Сърбия и създадвайки СФРЮ те ще следват тяхната политика на Балканите и ще защитават техните интереси, и дали не са се излъгали!Дали и същите тези създатели не разформироваха и СФРЮ !Агент Джаред Мосс!ЦРУ!!!

20

До 19

преди 5 години

Защото Световния ред е един от хиляди години и е на Цион.

19

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме че днешна Русия се представя за наследница на Византия-Източна Римска Империя същата тая Византия създаде Провинцията Македония а по късно създаде и държавата Сърбия, и нормално е сегашна Русия с претенциите за наследник на Византия да има същата политика.

18

Анонимен

преди 5 години

До 13... Тоя твоя Македон е наследник на Савската царица МАКЕДА, придошли в Европа с инвазията на Етиопската фараонска династия на Кушийте , А след това тоя същия Александър типично в Ционисткия стил, използва европейска армия да отмъщава на всички тези който са причинили им зло, от Египтяни и Перси чак И до Индия за да унищожи Индиската цивилизация която е била винаги Трън в очите на Цион но там одари на камък с божията сила.

17

Мда

преди 5 години

До ВасилевДа не забравяме, че сегашният руски император продължава да мъти водата там, ползвайки србските и маджарските си маши. Това с азбуката, дошла от тамошните земи, беше целенасочено и съзнателно за внасяне на раздор между МК и БГ. Пък и орден даде на онзи българофоб президента Иванов.

16

ПРЕДАТЕЛИ

преди 5 години

ПРЕДАТЕЛИ, НЯМА МАКЕДОНСКА ИДЕНТИЧНОСТ

15

Василев

преди 5 години

Македония и македонската нация я създаде дивака варварин Сталин и СССР-еврейските кукли на конци на Световния Финансов Капитал!!!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

14

Saki

преди 5 години

Този пълничкия видя че губи рейтинг и пиарите му го посъветваха да зачекне пак въпроса с Македония.

13

Бучински

преди 5 години

Подписването на такъв договор е национално предателство, не можеш да признаеш диалект за език, глупост..............

12

Анонимен

преди 5 години

Македония ни е носила само проблеми. Две национални катастрофи заради нея и какво? Сега ни се зъбят. Мен лично Македония грам не ме интересува. Ако искат да правим бизнес - добре. Ако ли не - довиждане. Аман вече и от популистките напъни на Шкембо.

11

Анонимен

преди 5 години

До Факт.Членството в НАТО само ще ускори шиптъризацията на Македония!Ама тяхна си работа....Така си е, но трябва да сме реалисти, вече нищо не може да се направи. За нас е важно да няма там гражданска война и да се спасят трохите българщина в източните части, колкото и малко да е.

10

Анонимен

преди 5 години

Съвременните българи не ги разбирам. Защо въобще е нужно да правите циркове, като в чужбина само ви се смеят. Да се правите на важни на важни и да се надувате, води само до това, присмех.Или правете нещо реално, като гърците, или поне млъкнете. Кой ще се уплаши от хора, които нито показват признаци на принципи, нито имат някакво адекватно поведение, нито имат някаква логическа последователност на действията?Така с толкова хаотични приказки никога нищо няма да постигнете в нито една област.

9

Анонимен

преди 5 години

Това лято минахме през Струга и видяхме, че на общината се вее албанското знаме.Говори се албански език. Добре поне, че пазят българските черкви и ги показват като музеи заради красивите резбовани иконостаси.

8

Анонимен

преди 5 години

Българската кауза по отношение на МК е загубена отдавна. Боли, но е факт! А и преследването на тази химера през годините е донесло на България само нещастия. За момента реалистичното за БГ е да се консолидират хората там с българско самосъзнание, вероятно няколко десетки хиляди; да се прекратят посегателствата върху историята и да се работи за увеличаване на българското влияние в пограничните райони, в т.ч. инвестиции. Другото са бълнувания.

7

Анонимен

преди 5 години

Не може ,хем да казваш ,че диалекта в Македония е посърбен със сръбски букви и думи,и хем ,че не е сътворен отделен от българския език !Сърбите са по дипломатични ,признаха съществуването на черногорски език,нищо ,че Подгорица сега се опитва да вкарава отдавна забравени диалектни думи!

6

Факт

преди 5 години

До АнонименЧленството в НАТО само ще ускори шиптъризацията на Македония!Ама тяхна си работа.

5

Мда

преди 5 години

Македонската история е най-много 100години(и то с голям компромис)!ПРЕДИ 1913г ИМА САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ!Ако макетата не желаят да признаят тоя факт,то нека вървят по дяв.олите!Не ни трябват такива "братя".

4

Владо

преди 5 години

Македония е като една змия...не можеш да и се довериш и винаги може да се извърти и да те ухапе

3

Анонимен

преди 5 години

Като си чел 1 книга приживе какво да ти пука за "някаква" си история....подписвай там измисленяшки предателски договори и "да ми се махат от главата"