128

Анонимен

преди 5 години

Писалият се едър шрифт е с изключително къса памет. Само преди броени години месеци наред стотици наистина платени лица денонощно тероризираха София и други градове,без на самите тях лично някой да им е навредил. Красивите и умните, начело с най-смехотворния ни държавен глава, демонстрираха на практика продажността си, т. е. че са с робска психика.

127

Анонимен

преди 5 години

ПРОТЕСТИТЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ ПО ЗАКОНА ЗА МИТИНГИ, СЪБРАНИЯ И МАНИФЕСТАЦИИ. ДРОГАРКАТА,/ЗНАМ, ЧЕ СЕ ПИШЕ С У/ Е ЮРИСТ, ТЯ Е ПРОЧЕЛА ТОЯ ЗАКОН, КОЙТО ПРЕДВИЖДА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОЛИЦЕЙСКА СИЛА АКО СЕ ИЗВЪРШАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ДЕЙСТВИЯ ПРЕДВИДЕНИ В ЗАКОНА- БЛОКИРАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРА- ЗАЩО ИЗПАДА В ИСТЕРИЯ И ХВЪРЛЯ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ ХИЛЯДИ ГРАЖДАНИ, КАТО ИМ ДАВА ПРАВО ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ МОГАТ ДА БЛОКИРАТ, ЧУПЯТ И РУШАТ, ДА ОБИЖДАТ И ПРЕДИЗВИКВАТ.

126

Анонимен

преди 5 години

ДРОГАРКАТА ПОЛЗВА СТАРИ ОПОРКИ- ПОЛИЦЕЙЩИНА Е СТАРА И ИЗЖИВЯНА ОПОРКА, СЕГАШНАТА Е НЕМА ПОЛИЦИЯ- ЕХ ДРОГАРКО, МЕРАЦИ ЗА ВЛАСТ ВИ ИСТЕРЯСВАТ, АМА НЕМА- ВИЖ ЗАЩО- ЗАЛОВИХА ОРЪЖИЕ И ПАСПОРТИ, ХВАНАХА ЯХТА С НАРКОТИЦИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, ЕДРИТЕ ЧЕРВЕНИ СПОНСОРИ ВЕЧЕ НЕ СА СЪЩИТЕ, БАНКИТЕ СА ПОД КОНТРОЛ НА ЕЦБ- ТАКА ЧЕ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ИЗБОРИ НЕМА ДА ИМА. ВЗЕХА ВИ НАЙ СКЪПОТО ПАРИТЕ И ВИ ОСТАВИХА ИДЕЛИТЕ В СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ- НАЛИ ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТЕ КАПИТАЛИЗМА- УСТАВ БСП ОТ 2.2017Г.

125

Анонимен

преди 5 години

Угоила се е покрай тия протести другарката...

124

Анонимен

преди 5 години

Искаме си БСП обратноооо,писна ни от герберските калинки!

123

Анонимен

преди 5 години

Бсп ще загуби изборите както винаги

122

Анонимен

преди 5 години

Не ни интересува дали са социалисти,комунисти,интересува ни да живеем по-спокойно и по-добре,а при БСП беше по-добре отколкото сега,факт!Откакто герберите управляват,народа е смазан тотално.

121

КУЧКА! ТОЧКА!

преди 5 години

До рос

120

Вреслите на Корна

преди 5 години

В какво се изразяват "справедливите искания" на онези, които ти, Корнелия, насъска да лаят срещу заплащане?Исканията им се поуталожиха, когато им бе обещана месечна сума, равна горе-долу на средната за страната заплата (всъщност, малко хора взимат тази уж средна заплата).За тази заплата те ще си стоят у дома да си гледат децата, от които държавата никога няма да има каквато и да е полза.Но, както всички видяхме, това съвсем не им е достатъчно и те съвсем "справедливо" се готвят да искат още!

119

Анонимен

преди 5 години

Щеше ми се полицията да си бе свършила работата и да бе употребила сила срещу тия ***.

118

Анонимен

преди 5 години

Нарушаваш реда-полицейски мерки. За справка-Франция.

117

Анонимен

преди 5 години

Родната полиция е толкова бъзлива, че надали е употребила сила, а е трябвало да го направи.

116

Анонимен

преди 5 години

до 135не герберастите блокират пътища срещу заплащане.

115

Анонимен

преди 5 години

Нинова е опротивяла на Борисов и целия герберски б``***. И правилно им е опротивяла. Щом сгазят лука веднага го казва на глас. Ами то така не може. Не че пак не крадат като изоглавени. Ама друго си е без нея да си крадат и злодействат на спокойствие.

114

до 132

преди 5 години

А ти си очаквал да прочетеш? Няма да прочетеш. Тук пишат умственоувредени герберасти. Повечето срещу заплащане. Готови са да убият и майките си, но да си вземат надницата.

113

жител на Кресла

преди 5 години

кресльовци сме, и комунисти накуп в това скапано селище на тенекиите с изветрели маслини. А глинени джуджета - гномове, добре че се намират *** да купуват тая кич, та сме пълни с кинти

112

Кривондел

преди 5 години

Колко са били протестиращите? Ако 20 човека пречат на 20 000 да се приберат у дома - нормално е да ги избутат. Така беше и към края на протестите срещу Орешарски... И никой не е стигал до подобни истерии като Нинова.

111

Анонимен

преди 5 години

До тук почти не прочетох коментар в солидарност с тези бедни, безработни данъкоплатци подгонени от немотията , високите цени и данъци в най бедната и най корумпираната държава в ЕС. Те нямат часовници за хиляди, нямат и по неколко апартамента и луксозни нови коли. От това, че протестират те нищо не губят защото го нямат.

110

Анонимен

преди 5 години

Крадлива селянко кога ще върнеш парите от Техноимпекс?

109

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХОРАТА ЩЕ ПРОКЪЛНАТ ГЕРБЕРАСТИТЕмеките китки от бсп ли са хора ве :) Или тоя травестит Нинова?