47

Анонимен

преди 5 години

Ако някой си мисли ,че скопяни ще изгорят томове книги на теми ,,Що е македонец и македонизъм",,,Борбите на македонците против булгарите",,Булгарите татари или тюрки са"и т.н. е много наивен!Все пак в Скопие не един и двама станаха професори и академици даже ,защитавайки подобни тези!И сега изведнъж,опаа ние сме се объркали историята е друга!

46

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов се оказа единствения пич сред шайката наречена `патриоти`. И докато притискат българските историци от комисията да правят отстъпки на ония толупи и крадци на история, тука някои го плюят. За това, което каза Заев ако бяхме гърци да сме поторошили македонската консулство в София.Ние седим и вместо да защитим българския интерес, плюем човека, който защитава Бългерия. Затова ще ни крадат историята и ще ни ругаят, защото им позволяваме.

45

хахо

преди 5 години

македонците заслужават само едно ,,затваряне на границата и пълна икономи4еска блокада . а когато албанците ги напнат отзад да им гледаме сеира

44

Уууу!

преди 5 години

Имам една каракакачнка в двора,пази добре,но и мина времето.....

43

Уууу!

преди 5 години

Е щом ченге-толуп успява да осъзнае,че го чака въже,какво ли си мислят другите?!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Човека за толкова петилетки кариера и пари направи с таз пуста Македония!Ако я нямаше ,нямаше и да сме го чували тоз "патриотин"!

41

Alpha

преди 5 години

Ех, шкембе войвода, не се прави, че ти пука какво пише в скопските вестници. Яд те е просто, че секна продажбата на пашапорти. Сега, ако оттам си отворят устите, кой знае какво ще излезе. Старо куче си, гърмян заек, и сега стреляш първи. Хитряга, ама селски тарикат.

40

Анонимен

преди 5 години

"" Каракачанов настоява: В Скопие ... "".................Другарю Каракачанов ... ШКЕМБАК,това ли е най-големия проблем, че в скопие някой е казал нещо ... или че от Изток огромна руска армия агресор само чака повод да вземе половин България, не без помощта на слабо подготвена, слабо мотивирана и откровено русофилска българска армия, полиция и служби !Ама на теб какво ти пука ... важното е шкембака да расте !

39

Скептик

преди 5 години

Влахов за пагон бита вагон

38

Анонимен

преди 5 години

на тези крадци на история и бутафорно самочуствие на което би завидял само някои *** или блондинка никога в нато и европеиски съюз докато не клекнат. Евала на гърците македончетата защо не се бъзикат с тях защото имат силни политици и като им скръцнат със зъби чак се изпускат

37

Българин

преди 5 години

Важно е да не се преиначава историята. Важно е също да не се налага рестриктивно законодателство срещу малките вероизповедания (като членска маса) в България. Особено щом са християнски.

36

Циркаджии

преди 5 години

Бля-бля.....

35

Анонимен

преди 5 години

Стига с тая Северна Македония бе. Все не могат да я разделят а е много лесно. Гърците вземат южна до Скопие и Охрид, сърбите вземат северна със Скопие, а албанците Западна до Охридско. България си връща от гърците Западна Тракия с Дедеагач и Гюмюрджина и всички са доволни. Който е българин идва в българин, който е сърбин, грък, албанец и т.н. отива в неговата страна и готово.

34

Анонимен

преди 5 години

От паспорти яко шкембе ставало.

33

Анонимен

преди 5 години

Шкембе-войводата що не се скрие някъде, поне докато забравим за шашмите с паспортите.

32

Заев

преди 5 години

Каракачанов да спре да продава български паспорти!

31

Анонимен

преди 5 години

Защо да я фалшифицират и те имат същата история. Това че си държат на старите ценности и език какво са ви виновни. Колко пъти си променяхте езика бе русенскио македонец. Знаеш ли на прадедите ни езика. Да не би да си мислиш че е тоя който говориш в момента. Този език няма нищо общо с езика на прадедите ти. На хан Крум къдее езика. Няма го защото Византииците ви покръстиха и ви дадоха нов език. Знаеш ли какъв си по народност. Ами незнаеш щото корена ти го няма. Нито езика ти го има нито корена.

30

Василев

преди 5 години

Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Русия няма да я има след 20 години!България е достоен член на НАТО и ЕС!!!Агент Кайл Бюкянън!ЦРУ!!!

29

Ю кортес

преди 5 години

Шкембето прави яки пачки от продажба на бг паспорти

28

Анонимен

преди 5 години

Каракачанката играе двойна игра като ужким признава македонски език ужким е против македонската история. Затова и в Скопие не вярват на ГЕРБ и техните *** ОП. Не е мъжко и като е против македонизма трябва да се откаже открито от тоя позорен "договор".