67

И

преди 5 години

Толкова лека жена едва ли сте виждали-уверявам ви хора

66

бааа го

преди 5 години

''подготвена за скраб'' -скраП бе, СКРАП.

65

Име

преди 5 години

в ракла се трупат скъпоценности... не мога да отрека, че жената е хубава, но не като рейнджър, гонещ виетнамци с ориднж... всеки познава жени, които обичат да са в полза за мъжете, в този смисъл на действията, но единици мъже се сещат да убиват такива жени... и няма закон, или конвенция която да ги възпре, въпреки ареста от макрон на младежи с ръце на врата!!!!

64

Анонимен

преди 5 години

Тази хич не ми изглежда да е била скромна и почтена женичка.По-скоро точно обратното.Но затова пък такива рано или късно си намират майстора.

63

АзГ

преди 5 години

Много американски ветерани от Виетнам, а сега и от Ирак и Афганистан изкукуригали и или се самоубиват - около 30 души на ден ! - статистика на САЩ, или стават убийци, или са немощни, обезсилени индивиди - жертви на това което са преживели във на никому ненужни войни (освен на Световния Елит, дърпащ конците)

62

Кратун

преди 5 години

"..подготвена за скрап от полицията"? Откога полицията е в бизнеса със скрапа?

61

Бай Иван

преди 5 години

Холивудските демократични филми побъркаха много хора ,30-годишната бълвоч по телевизията увреди мозъците на простолюдието ;) !!!

60

Анонимен

преди 5 години

До72. Може и да е дашна, но ня не е за него. И той я търси за пари не за секс. Защото секса за него не е интересен. За него е интересно, пари пиене пари.Освен това ми се струва , че има и нещо повече от малка сума пари. Но това ще се научи от тия , които трябва.

59

ПроСоТо

преди 5 години

следиш какво пиша ли?!

58

ПроСоТо

преди 5 години

абе,язък за хубавата жена!..Требе да си невероятен из_род, за да убиеш такава душица!!!.."Гърдите й-фурна,меси хляб,фърляй там и печи!",както се изрази Хайтов....ама пс_хари дал Бог !....като..АКО фанат ИСТИНСКИЯ убиец ,да го разфасоват и него и ..айде у сандъка!!!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Язък за хубавата мома

56

Анонимен

преди 5 години

Не пишете глупости. В друг сайт пише, че жената си е имала пари, тъй като е теглила кредит. А тоя из..д си е имал също друга приятелка в София и е бил алкохолик, който ставал особено жесток като пиел. Прилъгал я е навън.

55

Анонимен

преди 5 години

Mnogo daschna e bila taja krasaviza tarsila si go e kak e imala dva maje ama intoja grosofilnik pak da ja ubie ne e normalno v bg horata perkolasvat ot demokraziata na prebojadisanite jivkovisti v gerb miseriata ubiistvata katastrofite krajbite namat krai

54

Анонимен

преди 5 години

При ноя ревност няма. Станало е въпрос за пари или нещо подобно. Но не и ревност

53

До 68

преди 5 години

Прави са тая си заслужава а ти си заслужаваш да те наричат *** ограмоти се морално и умствено.

52

Анонимен

преди 5 години

Другата седмица застудява. Протестърите пропуснаха да се изявят.Сега като стане студено ще съжаляват.

51

Анонимен

преди 5 години

Морално осакатените коментиращи индивиди побързаха да обвинят жертвата вчера, че била к...че си го заслужавала, а на вестникарите все ревност им се привижда. А то неуредени финансови отношения, предтъпникът вместо да и ремонтира колата я продал на свтоморгата.

50

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаПлатените протестъри ги правеше Суджука - ранобудни студенти, умни и красиви и прочее пасмина, когато Орешарски обмисляше да тегли 1 милиард заем....Същите тия мълчат като ебани *** след като Суджука и ГЕРБ изтеглиха 16 милиарда заем...Тъй че в къщата на обесения по- добре не говори за въже, че са ви яко оцапани гербаджийските ***...

49

Анонимен

преди 5 години

Да питам - Премиерът на България пак ли ще разпорежда на близките на жертвата да се извиняват на МВР и да носят пържоли на милиционерското псе?

48

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До Тонката Тонка, напиши си адреса или моб.номер на телефона. Искам да ти изпратя 2 лв. да се почерпиш за сметка на стачкуващите.