98

Анонимен

преди 5 години

Хляба в Италия е супер. Не съм видял мухлясал хляб въпреки, че си е доста влажно. Оставяш го а той става на брускета и пак е вкусен. А тук в БГто на третия ден се появява мухъл но е един такъв розов, зелен и др. цветове. А статията е доста елегантен начин да ни кажат, че ни хранят с ***.

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Западно-европейският! Вардат му рецептата и редовно проверяват производители/пекарни. Но важното е че в "българия" всичко може!

96

НЕ ,БЕ... др.ХАУС

преди 5 години

МЪКА МИ Е ЗА СИНЧЕТО НА *** И ВНУЧЕТО ....ГДЕТО СА У САЩ!ГОРКИТЕ ....КАК ЛИ СЕ СКЪСВАТ ОТ РАБОТА ....ХА,ХА,ХАААААААААААМА , НЕ СИ ИДВАТ У БЪЛГАРИЯ ..ДА НЕ СА ЛУДИ??!АЙДЕ , ДА СИ ПЛАЧЕМЕ ЗАЕДНО ...ЗА "НАШИТЕ У САЩ"!!!!ЩЕШ ,ЛИ..??!!!

95

нищо случайно

преди 5 години

Натраших и нароних на трохи бял хляб за врабчетата на улицата.Клъвнаха малко и избЕгаха.Защо ли ?!

94

др. Хаус

преди 5 години

Тебе щастлив ли те прави факта че там се работи до смърт,че там няма приятелства,че всеки е роб гроба си ,че няма един щастлив човек там и всичко е изкуствено и фалшиво? Хахааха божеееее......

93

Анонимен

преди 5 години

Кажете какъв хляб да взимам. Някой по-качествен.

92

Глупости!

преди 5 години

В щатите в закусвалните ядат само просяците, черноработниците и емигрантите!Нормалните хора пазаруват , качествени продукти с качество , щото получават добри заплати !В писмото , което получих от мой приятел пишеше..."Тука се работи"--ама подчертано с 3-черти !А не като у Софето ....още от сутринта да закусват с биричка...по СОЦ-тертип!!!

91

селянин

преди 5 години

Моето селско куче отдвана отказа да яде хляб от белия в найлон. Добре че кравата все-още го яде че и нея ли да взимам модерен?

90

Анонимен

преди 5 години

Гладна мечка оро не игра!

89

бил някогаш

преди 5 години

*** в хубавите САЩ,да видиш каква е масовата храна по веригите и какво яде масово дебелия болен народ. *** там и после като си дойдеш тук храната ще ти стори със прекрасен вкус и качество. И там има фермрска или органик,ама не можеш да я пипнеш по цена и дали ще ти се дава 40 долара за кило добро месо?

88

незапознат

преди 5 години

Ам месете си , аз започнах да го правя без мая, а с "основно тесто" както го нарича професорът. премесваш 2 пъти и като го опечеш замирисва на този от селската фурна , къде ме пращаше баба ми , като й гостувах лятната ваканция.Лошото е че не винаги имам време и като се наложи да си купя хляб и голям зор.

87

Анонимен

преди 5 години

правете си кротонки

86

Анонимен

преди 5 години

Най-интересното е че,има една камара дебелогъзи чиновници ,който трябва да упражняват контрол.Обаче са си седнали на ушите и не вършат нищо,обаче ядат същите отвратителни ***!

85

Анонимен

преди 5 години

Това е нищо в сравнение с това, което чака соршоидите-майкопродажници в Ада.

84

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

83

Анонимен

преди 5 години

Е тая машина за хлеб цела вечер ли работи?

82

НИЩО ВИ НЕМА ...

преди 5 години

ОТ ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ ...ВИЕ КАКЪВ ХЛЯБ ИСКАТЕ ДА ЯДЕТЕ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААПРИ БАЯ ВИ ТУДОРЧО , МАЙ ЗАБРАВИХТЕ ГА СЕ РЕДЕХТЕ ПО 3-ХИЛ.ЧОВЕКА НА ОПАШКА??!!/..ЧИ НЕ СЕ И ЗНАЕШЕ ДАЛИ ШЕ ИМА ВТОРА ФУРНА ЗА ДОСТАВКА.../

81

Анонимен

преди 5 години

Какъв хляб купувате?

80

До бай Тодор

преди 5 години

Тоше комунизма го сънуват само тия като тебе, дето с парите на народа устроиха внуци и правнуци. На нас сега ни е по-добре!

79

Анонимен

преди 5 години

Какъвто ни беше социализма , такъв ни е и капитализма. Явно толкова си можем .