52

Анонимен

преди 5 години

Нещо по умно да напишеш или забрави, че сега братята са янките.

51

Анонимен

преди 5 години

Руснак и българин намерили пари на улицата. Руснакът предложил: "Да ги разделим по братски?". Българинът отвърнал: "Ааа, не. Аз предпочитам по равно".

50

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика. Това е положението. Иначе нямаше да е толкова огромна и винаги нападана от империалистите.Всичкото останало е чесане на езици.

49

Адолф Путлер

преди 5 години

Руснаците нарушават договора още през 2008 когато са започнали разработката на ракетата. Американците ги предупреждават официално през 2014. Цели четири години по-късно най-накрая правят правилното заключение, че руснаците нямат никакво намерение да спазват договора.

48

ergen4ev

преди 5 години

руснаците пак си следват някаква тяхна си логика какво може под какво точно са се подписали и как се опитват за пореден път да заобиколят реда по който се случват световно приети правила

47

бай ганю

преди 5 години

русия пак си дъвче своето без да поднесе опровержение за обвинението и спецификата дали ракетата наистина може да носи ядрен заряд.щом не отхвърлят американското твърдение значи американците са прави,няма отговор до сега който да противоречи от руска страна на възможноститите на този тип оръжие в което американците ги обвиняват че са модифицирали и отново мамят

46

23

преди 5 години

Никакви отстъпки!

45

Анонимен

преди 5 години

Пияндуристан пак е измислил поредния самовар с борялников двигател за разредени частици .Абе *** си е ***

44

Анонимен

преди 5 години

Коментарите са всичките по темата която само според коментиращите е гастроинтерология и националния и профил.Сега по реалната тема първо не съм за Русия или Америка, защо ли първо защото за разлика от повечето коментиращи съм българин а не българин преструваш се на руснак или американец, второ защото защитата на чужд национален интерес руски или американски се казва национално предателство и трето защото мразя и левия и десния тоталитаризъм.Но при всички случай всеки има право на от отбрана.

43

Анонимен

преди 5 години

Темата е интересна, коментарите са страхотни, браво на днес. бг.

42

СциганинС

преди 5 години

Няма да е лошо и да пуснете и какво казва Русия за това.Лавров например какво каза за тези ракети или не е интересно?

41

До швабите..

преди 5 години

Бяхте,Сте и ще Бъдете газени от Мечката - а Урока си не научихте,както Винаги...

40

до швабата

преди 5 години

ахаа, сега схванах, руснаците избили християните а Хитлер е влязъл с линейки в СССР да спаси ранените и ги е настанявал в санитарни, центрове, Майданек, Треблинка, Бухенвалд а най заслужилите в специализираната клиника на доктор Менгеле ..благодаря германец, на всички ни си полезен..... ***

39

Анонимен

преди 5 години

Какво ми дреме за дивите рашки? Най-голямата и богата държава в света, жените готови на всичко за да си лигнат с някой чужденец и да избягат.

38

Българин

преди 5 години

Ясно е, че договора ще бъде развален. Само играят театър.

37

Гледна точка

преди 5 години

За това пък ние унищожихме миг 25 ! 70 броя . И сега искат да ни пробутат ф 16 който не може да носи ядрени ракетТи па ядрени ракети?? Миг-25?Първо за да носи ядрени глави, трябва да разполагаме с такива!! Вий за ядрена война ли стягате редиците?Миговете които споменаваш са на повече от половин век! Сега имаме 15-сет Миг-29 и 4-ри Су - 25 които ще бъдат ремонтирани. Миг - 29 е по-нов от Миг-25 и би трябвало да може да носи ядрени глави (за твое успокоение).

36

до ердоган

преди 5 години

ние пък искаме С130 и Ф18 сами си кацат по двойки дето им падне....хобот за хобот

35

Ердоган

преди 5 години

Ние искаме СУ 24... - много лесно се сваля...

34

Анонимен

преди 5 години

Песков активизира всичкибулгарски говнократи .

33

Шария полиция

преди 5 години

До привет от ГерманияАлооо ханъм сложете си бурката за да не ви водим при върховния имам.