590

Адам

преди 5 години

До Анонимен 625 САЩ разполагат ракетите тук,защото пазят нас от руската ***-И ние ги искаме тук.За тях си имат там в САЩ други.Ако пак не схавщаш пиши.Ще ти обясня с други думи-не се отчайвай.

589

ВЪПРОС

преди 5 години

БГ Медиите са купени от Плевнелиев и Иво Инджев . Тези хора искат да направят Трета Световна Война , ПАСИ им приглася .

588

Степан

преди 5 години

До sd 630 От твоите уста в божиите уши.

587

АКО

преди 5 години

АКО НЯКОЙ Е чел статията изобщо - ще установи че заглавието силно се различава от изложението.Което само показва колко 'обективни' са нашите медии, които всъщност, нито са наши, нито са медии!

586

Анонимен

преди 5 години

ХАМЧИ НЪЛ ИСКАТ ДА СТРОЯТ ПАТАРОЦИ С ТОЯ СКАПАН ЗАПАД, ТАЯ РАЗРУШЕНА ЕВРОПА НЪЛ ЩЕ ПЛАЩА ЗА ГАЗЪ- ДА СЪ ЧУДИ ЧОВЕК КО ИСКАТ.

585

Анонимен

преди 5 години

Я СЕГА ДА КАЖЕ НЯКОЙ - ТОВА АГРЕСИЯ ЛИ Е, РЕКЕТ ЛИ Е- ДА СЪ ЧУДИ КОЙ ТУЙ НЕЩУ....

584

Ludoto Lenche

преди 5 години

До плашипутациdo 604....a koi nomer varvi be jertvo ?!??

583

плашипутаци

преди 5 години

този номер със заплахите се изтърка вече не върви

582

Waffen SS

преди 5 години

Русия никого не заплашва,а просто отбелязва един факт,който чудно защо е обягнал от вниманието евро-гАй-пишман демократите.Когато са заплашвали Русия,след това руски конници/Наполеон/ или руски танкове/Хитлер/ се разхождат по улиците на тяхните столици и остават трайни следи.И в двата случая срещу Русия са се сражавали обединените европейски сили,а останалия свят кротко е наблюдавал отстрани как ще се развият събитията

581

Володя Улянов

преди 5 години

Историята е добър съветник: и те и турците искаха да превземат Европа но не им се удаде. Хубавото за нас е че ние сме този път вЕвропа, щото предишните пъти не бяхме!

580

Преминаващ

преди 5 години

Америка ще се бие с Русия докато не умре и последния ... Българин !Бугарино винаги е бил трън в очите на другите, особено когато е стабилен териториално и икономически ! Все в такива моменти ще се пръкне някой "по-беден" нашенски политик да продаде Майка България за жълти стотинки !"Историята можеш да я пренапишеш, но не можеш да я промениш !" (Конфуций)

579

sd

преди 5 години

ако руснаците направят някоя глупост, ще изчезне москва и ще се свърши с тези азиатци

578

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОЯвно не познаваш държавата за която си се подписал (по твои думи). В България базите са налице - можеш да се поинтересуваш, а и да пообиколиш, ако ти разрешат.С кеф бих приел, твърдението за липсата на бази, ама не отговарят на истината...

577

Анонимен

преди 5 години

Aко не бяха държава-бензиноколонка, никой нямаше да се интересува от Русия.

576

Вили

преди 5 години

Русия води хибридна война срещу България.В района на Черноморието има прикрити зелени човечета.

575

Анонимен

преди 5 години

До ИванЯ как хубаво си изброил местата за разполагане на ракети - все руска територия!А в Полша, германия, Румъния, България и т.н. са разположени какви ракети? Полски, немски, румънски, български... или на САЩ?Ами защо не си ги разполагат в Аляска, аидахо, Калифорния?

574

До Иван 624

преди 5 години

Иванеее, какво трибуквие брее мамин златен???Имаш няколко големи военни американски бази в страната си, без правно на мнение дали трябва да са тук??Плащаш предварително договорен скъп ток от американските марици, без право на глас!!Добиват ти националните богатства под носа, отново без право на глас!!Народът ти мизерства вече 30 години от както са с новите "шефове", пак без право на глас!За какво оголено трибуквие разправяш бе Ванчоооууу???

573

Бай Петко

преди 5 години

Тея дет 89 година пееха 45 години стигат, вече 30 години роват по кофите за ***

572

Иван

преди 5 години

Т.е. те са разположили вече такива ракети в Крим, Калининград, Беларус и Карелия, а от нас искат да си стоим с оголено трибуквие. Типично по руски.

571

Анонимен

преди 5 години

Кого пък плашат тия препикани мушката рашките ч,е,п за зеле не стават