51

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

50

Анонимен

преди 5 години

Корнело днес големи новини за БКП ***,Гадев човек на Путин а според мен Гадев е нещо на Путин ама не е човек,една друга дума се използУва в българския език за такива като Гадев!!Банев си доде а ти що не беше на летището с червени рози,как може такава другарска неблагодарност?Ти самата си отделна приказка за себе си и не подлежиш на коментар,а аз ще лея куршуми против уроки да не дойдеш на власт,ба/си злобарката ба/си.

49

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Що я псувате бре хаймани?Космата била, лъжлива, дърта!хайде холан!!!*** като си помисля за Цецито Цачева , тази си е направо за Victoria s Secret.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Стига с тоя генерал Решетников...........смешни станахте.............човекът е пенсионер и хич не му се занимава с България, ами си пие водката на сянка и си гледа старините.......да е жив и здрав още 100 години.........много умен мъж ...........гледах интервю с него!!!

47

Анонимен

преди 5 години

Нинова не бойкотира конгреса на ПЕС, просто по същото време има регулярен инструктаж в Москва от генерал Решетников.

46

seira

преди 5 години

НИТО СЪМ ПОКЛОННИК НА СТАНИШЕВ, НИТО НА КОРНЕЛИЯ, НО МИСЛЯ, ЧЕ АКО ТОВА, КОЕТО ПУБЛИЧНО ДЕКЛАРИРА КОРНЕЛИЯ СЕ ОКАЖЕ ИСТИНА, ТО ЩЕ Е ПОЛЕЗНО ЗА СТРАНАТА НИ!А, ИНАЧЕ ИСТИНАТА Е ЕДНА:140 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

45

Анонимен

преди 5 години

Корнелия Нинова е умна и интелигентна жена.....може и 1000 коментара да напишете срещу нея...за първи път от 30 години жена-политик много ми допада........ум, интелект, визия, дар слово.............това е тя!!!Не виждам проблем , че синът й учи в САЩ.....умно е момчето, медалист на международни олимпиади е бил !!!Колкото до това, че била крала.........дайте доказателства...............дори да е така, тя е аматьорка в сравнение с професионалните крадци от една друга голяма партия!

44

Анонимен

преди 5 години

БСП нито са европейска, нито социалистическа партия. Какво да правят там?!

43

Анонимен

преди 5 години

Че комунист срам няма е ясно , но това чудо като Нинова хем нагла хем на голямо. Цял свят гърми за книгата , която излезе в САЩ,че Българския Президент е средство за влияние на Путин ,а неговата менторка на голямоглавно . България винаги е страдала от БКП-БСП и сега се мъчат да ни отклонят от цивилизования свят и да ходим при Путин . Боже пази България от небългарската партия БСП.

42

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Кирчо беше зяпочнал да стяга куфарчетата... - но се объркаха нещата...

41

Анонимен

преди 5 години

Картинката е ясна: По-добре е Станишев да е ТАМ, а не ТУК! Разсъжденията оставям на вас. А според мен е правилно решение (за нас).

40

Анонимен

преди 5 години

Тая е толкова нагла че ми е крайно противна.

39

Анонимен

преди 5 години

БСП е пълно с ***. Та нима самата *** не каза преди 2-3 години че е мъж или пък Дърева да не би да е жена ?Затова истанбулската декларация им е болното място.

38

ШибиРиби

преди 5 години

Тая Кусматата *** ако иде в Истамбул никой няма да я погледне, ще трябва да бие катерицата сама толкова е грозна и npocта

37

Анонимен

преди 5 години

*** незабавно президент на ЕС, вън Меркел и Льо Пен, искаме като във Венецуела да стане всичко.

36

алегро вентиго

преди 5 години

Аман от тая. Тя е овца, а Бойко е КОЧ!

35

до 24

преди 5 години

Много ,,елегантно бе млади другарю?Значи Нинова ти е алтернатива Е за кой път бе агитаторе.Не разбрахте ли че тиясъсипаха България ,четри пъти или ти си малък? Е те на това разчитат.Такива като Р.Гечев и К.Добрев да ни поведат към възход.Айде няма нужда от,,проба -грешка"Тия ги пробвахме и виждаме че сега е многократно по добре от купоните за храна и бензин,режима на тока,дефицита на всичко и 5 долара заплата зърнената криза,празните магазини и мизерията.Не тази ,,шайка"го извърши ,нали? НЕ!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Плюе срещу амeриканците, а синът и учи в САЩ, против конвенцията е ама подкрепя ПЕС дето искат да ни натресат тая конвенция. Що е то ?

33

Анонимен

преди 5 години

Тая да не е слънчасала или пак има визии и видения и чува гласове.

32

ето

преди 5 години

Корнелия ще бутне на Бойко.