25

Край

преди 5 години

Какво миене на улиците при -4 градуса бе слабо мозъчни човечета. Отделно половината коли са в тресавищата на бившите градинки и вадят от там макро кални буци.Град от 1.5млн. човеци се управлява само със здрава ръка. Забрана за твърдо гориво, забрана за коли без катализатори а в безветрени дни и забрана за коли с по-малко от евро 3.Българин без сопа ред не спазва и от простотия ще се удуши.

24

Анонимен

преди 5 години

Слезте от таралясн иците,джигити провинциални!Като сте дошли да работите тук, няма да ви дишаме миязмите, бекове сел ски!

23

БСП са гад.ини

преди 5 години

До 9 червен анонимник. И какво, въздухът веднага ще се изчисти? Да та *** в долния позитански манипулатор.

22

Фалшива новина

преди 5 години

Цитат: Най-големи стойности са регистрирани в "Надежда", "Павлово", "Хиподрума" и "Младост".Истината:Измервателни станции на общината има само в Надежда, Павлово, Хиподрума и Младост

21

Анонимен

преди 5 години

Това не е вярно за днес, а за вчера. Тази сутрин показателите са под нормата няколко пъти. Все пак стара информация не е информация , а фалшива новина.

20

Ели

преди 5 години

Да започнем, например с едно хубаво миене на улиците всеки ден...

19

до 22

преди 5 години

От доктора няма нужда , да дойде попа !

18

Анонимен

преди 5 години

Ами властта да направи така,че да спре тази изкуствена и напълно безмислена миграция към София.Нито София някога ще стане мегаполис,нито България ще оцелее като държава,ако това безумие не бъде спряно.Върнете поминака на хората по места,махнете близо 300-те хиляди държавни *** в столицата,въведете финансовата децентрализация и за две-три години всичко ще си дойде на мястото.И София ще стане по-чист и приветлив град,и България ще оцелее като дъежава.

17

ретроспекция на лайф

преди 5 години

Бях на централно парно --стана неизгодно топлата вода стана 12лв кубика ,минах на ток постоянно дигат цените отказах се ,минах на дърва намираха се по 40лв лятно време сега станаха 100лв ---отивам към найлони кашони и гуми -герберите започват да ме преследват ... а аз какво съм виновен просто се мъча да оцелея ,като на сървайвър съм...имам чувството чер всичко ме мрази ииска да ме закопа като преди да пукясам ,ако има чалъм всичко да ми вземат ,кожата неколкокщратно да ми смъкнат...

16

Анонимен

преди 5 години

Много е важно да се посочи къде ,в кой квартал в изброените градове е замърсен въздуха!Защото Видин постояно присъства в тези класации ,при положение ,че в града няма работещ заводи.Само от колите ли?От въглищата и дървата ли,но лятото сме в челото на класацийте!Струвами се ..фалшиви класации!

15

Анонимен

преди 5 години

Обаче *** с пушещите таралясници колко минуси са натряскали на номер 10. Няма да се оправим. Никога.

14

Анонимен

преди 5 години

И сега какво излезе ,че КРЕМИКОВЦИ не ебил най-големия замърсител--я си спомнете кой на времето най-много ревеше да го спрат и говореше за колко ще стане чист въздуха на софиянци , най-вероятно е обслужил чужди корпоративни интереси и е получил някой армаган и потупване по рамото...та покрай кремиковци колко отрасли хванаха гората за винаги..

13

Анонимен

преди 5 години

бе докога ще се занимавате само с качеството на софийския въздух? Няма ли други населени места в България? Или тях кучетата ги яли. В края на краищата, на който не му изнася въздуха в София може да заминава на село при кравите и кокошките, там е екологично чисто

12

мислим за вас?!

преди 5 години

като толкова са се "загрижили" за здравето на хората защо не направят здравеопазването безплатно???,защо лекарите не започнат да гледат на хората като пациенти и да си гледат съвестно работата а не да гледат да ги минат по клинична пътека 5 дена в болница и после макар и болни да ги изписват...законно по документи са си "свършили" работата...защо не направят лекарствата в аптеките на символични цени????хайде триите коментара че е вулгарен и неудобен!минусите са за троловете!

11

м даа

преди 5 години

ССкоро и умрели ще има , прочетете историята на Лондон и за стотиците граждани които не са се събудили от зимен сън заради отоплението на въглища. Натам отива и София. Няма как да събереш 2 млн на едно място и да ги обслужваш със комунални услуги от преди два века, предназначени за максимум 500 хиляди.

10

до10

преди 5 години

Може ли да повтаряш като балалайка--сто пъти ти се каза ,че 80 процента от замърсяването идва от отоплението на твърдо гориво--ти пак ,колите та колите -всички разбрахме ,че си пешеходец храбър....

9

Анонимен

преди 5 години

Да се спрат личните автомобили над 10 години и тези без катализатор.

8

Анонимен

преди 5 години

Да изкараме Фандъка от удобното й кметство,за да подиша и тя този въздух

7

D:

преди 5 години

Тези "добри хора" се готвят да ни сложат данък и на въздуха !Не разбирате ли че всичките тези писъци по медиите са само с цел пак да ни оскубят !

6

пак ни гласят...

преди 5 години

На всеки е ясно ,че въздуха който дишаме е свързан с бедността ни--следователно не се очертава скоро да сме с по-висок стандарт значи употребата на кой-какво може само да му е топло продължава/борба за оцеляване/ въпроса е, защо е тази кампания ,като така или иначе народа си остава беден И отговора може да бъде само един, съвсем скоро ще се появи някой закон, който ще носи кинти от нашия гръб на към то техния ! Гаранция ви давам,че фалшивата им загриженост ще е финансово подплатена !