25

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм ,че нещата разказани от ,,измъчваната" принцеса са преувеличени!Жената просто иска ,да живее свободен светски живот като модерна дама!Най-добре е баща й ,да я остави да си живота,но да и спре всякакво финансиране.Няма яхти,дворци и скъпи хотели и курорти!След 1-2месеца ще се завърне с рев и молби роднините да я приемат обратно!

24

Анонимен

преди 5 години

Интересно колко ли мюсюлмански страни от Близкия Изток ги занимават с проблемите на Европа? Да мре по техните си традиции. Какво сме виновни ние, че от килимно пого и душене краката на други сkyнkcoве си спазват средновековни традицио.

23

Принцеса си търси бе

преди 5 години

Глупаво момиче Всички момичета искат да са принцеси и да живеят в двореца, а тая да реши да бяга?? И къде смятала че ще я приберат? В някой публичен дом ли? Или да е нечия наложница? Никъде нямаше с перо да я галят.Пак щеше да има има един мъж да й заповядва, като е мюсюлманка.Дано поне е жива де, нищо че няма акъл.

22

Анонимен

преди 5 години

Перфектен сюжет за индийски филм.

21

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше принцеса,наследница на исламист,щеше да избяга по-лесно.

20

До 23 от истината е

преди 5 години

И какво ти се струва безсърдечното в моя коментар? Написах, че не е красавица, защо да лъжа?? От статията не става ясно преди 16-та си година какво толкова е видяла лоошо в двореца, че е искала да бяга? За мен просто момичето не познава реалният свят, свикнала е да се кичи със злато. Има жени навсякъде, които търпят насилие от мъже. Не знам какво толкова обиждаш българите , че те било срам , че си българин. Аз написах истината от това което прочетох. Това за тайния агент звучи измислено

19

Теди

преди 5 години

Живеела в лукс - частни учители, яхти сега направо да се разплача за тази принцеса.И ОТ КАКВО СЕ ОПЛАКВА ПО ТОЧНО?

18

Невъзвращенец

преди 5 години

Като гледам коментарите от маймуноподобните по- долу и ме хваща яд, че съм ве родил тук. Толкова безсърдечен и просташки народ не съм срещал никъде.

17

Анонимен

преди 5 години

На мен ми харесва как изглежда има миличко лице.

16

До 16 от истината е

преди 5 години

Ти пък какво се заяждаш?? Написах, че тая като е принцеса като избяга какво е щяла да работи? Американците щяха да я вербуват да издаде тайни и да я убият. В реалния свят НЯМАШЕ да оцелее. Защо е решила да бяга още на 16? Какво точно не било наред за нея?Цял ден само се е кичела със злато.

15

:-)

преди 5 години

Хайде сега всички феминистки да отиват в Дубай, за да защитават правата на принцесата! Не смеят, защото ще ядат бoй и то не на шега!

14

шепот

преди 5 години

Сигурно е искала да вика- ай руп,със саби начело на арабията.Ще избяга гола и боса и ще я хванат на100м отплажната ивица.5год. подготовка.Учителка и далечен французин.Това,на възел да го вържеш ,пак не достигаза качествн роман.

13

Гoшу

преди 5 години

Няма никаква загадка. Скрила се е във "Фермата" под името Ваня Стамболова :)

12

Истината е че...

преди 5 години

Тая е принцеса, живяла е цял живот в лукс.Като гледам чак личен учител по бойни изкуства си е имала. С какво е смятала да се изхранва??Да беше избягала до България щеше бързо бързо до иска да се върне.

11

Анонимен

преди 5 години

Любимото място на бг управници..Защо ли? Много имат сходни интереси,а и злато на показ..

10

Анонимен

преди 5 години

Ей, това исляма е много, много, много толерантна религия, бе!

9

Анонимен

преди 5 години

То и принцовете в СА са едни много добри хора сaмо журналистите изчезват.

8

Анонимен

преди 5 години

Коя жена би живяла в арабския свят. Само тази която няма избор

7

Анонимен

преди 5 години

Жобер я е предал.Може би я е изчукал няколко пъти преди това сигурно му е пуснала за благодарност а след това е отишъл при роднините и я е изпял срещу приятна сумичка.Защо мисля така ли?Тя бяга,вози се на джет качва се на яхта и след известно време идват некви платени нинджи, със много бърза моторница превземат яхтата на абордаж и я прибират обратно.Те откъде знаят за тая яхта?Единственият който може да им е казал е или франсето или нейната приятелка с която бяга.Френски негодник...

6

Анонимен

преди 5 години

Завлечена е в някой харем както и бг момичетата през турско