191

Анонимен

преди 5 години

Другарю столтенберг ,ако нато установи базии ракети в украйна срещу Русия ,тя ще признае донецката илуганската републики . Можеда проведе и референдуми .

190

Анонимен

преди 5 години

Товарищ стольтенберг попал в просак .

189

Боби

преди 5 години

До (*_*)Умнико кой в света в момента строи нови Ядрени централи? Русия и Китайда не мислиш че не правят разработки и за ядрения синтез?

188

Анонимен

преди 5 години

Като гледам НАТО се е свело до ниво "Ватикана", а тоя баcтyн на снимката е в ролята на папата. :DВсеки ден мантри за мир и любов, и подкрепа между хората.

187

Анонимен

преди 5 години

Другарят столтенберг не знае какнато може да влезе в азовско море .Пълна безпомощност . На лицетому се чете растерянность .

186

Анонимен

преди 5 години

Държава или организация може да дава акъл и мнения само когато се е доказала във политически о военни действия. Тия *** откак се е създало НАТО-то май само веднъж хвърлиха няколко бомби над Сърбия и това им беше цялото участие във военни действия.Но не забравят да подсетят, че ги има, сакън да не им секнат субсидиите.

185

Анонимен

преди 5 години

РУССИЯ ПРИЕ ПЪРВИТЕ 15000 БЕЛИ ЮЖНО АФРИКАНСКИ ФЕРМЕРА И СЕМЕЙСТВАТА ИМ.ТОВА ПО СЪЩЕСТВО Е СПАСЯВАНЕТО ИМ ОТ ГЕНОЦИДА НА КОЙТО СА ПОДЛОЖЕНИ БЕЛИТЕ В ЮАР КЪДЕТО БЕЛИ ХОРА ВСЕКИДНЕВНО СА ГРАБЕНИ,ИЗНАСИЛВАНИ И УБИВАНИ ОТ ЧЕРНОКОЖИ КАТО ТОВА СТАВА С МЪЛЧАЛИВО ОДОБРЕНИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В ПРЕТОРИЯ БЕЛИТЕ ЮЖНОАФРИКАНЦИ ИЗБИРАТ РУСИЯ,ЗАЩОТО ИМ Е ОТКАЗАН ДОСТЪП ДО САЩ И ДРУГИТЕ ЗАПАДНИ СТРАНИ.///С ЕДНА ДУМА СПАСЕНИЕТО НА БЕЛИТЕ ХОРА ОСТАНА САМО В РУСИЯ

184

Анонимен

преди 5 години

Не мога да видя как ще увиснещом си има енергоизточници .А щом западът още не е измислилстуден ядрен синтез значи вмомента той виси .

183

Анонимен

преди 5 години

стига сте писали против България, соросчета, ами стягайте противогазите че войната дрънчи вече

182

Анонимен

преди 5 години

" ... макар ... "Някой си прави каквото си искана гърба на другите без обяснения .

181

To6ko56

преди 5 години

НАТО ПОДКРЕПЯ ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ РУСИЯ. ИМА МНОГО ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ РАЗКРИТИ, ЕДВА ЛИ РУСИЯ ЩЕ УВИСНЕ, ВИЖ АРАБИТЕ - ДА, НО ПЪК ТЕ СИ ПОСТРОИХА ВСИЧКО, ТАКА ЧЕ .....

180

(*_*)

преди 5 години

До Анонимен 219Най-голямата надежда на човечеството е в студеният ядрен синтез. На теория е възможен, работи се в тази посока и силно се надявам да сме живи и да видим ,как ще стане масов източник на енергия.Поради много прични - чистота , по-малка зависимост от природни фактори и т.н.Тогава русия (както и други средновековни държави като Саудитска Арабия) ще увисне като прани *** защото единственото нещо ,което я крепи в момента са енергоизточниците.

179

nick

преди 5 години

До ПРОДЪЛЖЕНИЕМеждувременно твоето СеСеСеРе се сгромоляса между 1945 и 2014 г. без една пушка да гръмне , защото историята не познава по-големи какавани и некадърници от руснаците....

178

ПроСоТо

преди 5 години

добре,добре!..Какво толкова са палите?../гледам,214 коментара са мъдрат тука/..Нима забравихте максимата:-"Врагът на моя враг е мой приятел"?..Но както и да е...Мен обаче *** притеснява друго:-Не забелязвате ли,че вече неколко дни нищо са не споминя за Бащицата?..Да ней болен нефелията?...Или не дай Боже-да сай споминал?Неестествено е цели 2-3 дни да ни го не набутат в полезрението!...Нящо са мъти покрай него ама какво,..ше поживеем,ше видим..вероятно..

177

Анонимен

преди 5 години

Нато го чака поражение .

176

1

преди 5 години

Мии нищо ново...

175

Анонимен

преди 5 години

До Един път се питахаАх каква сила е тая Русия бе чак ми настръхна мъха в ***.

174

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 5 години

До Един път се питаха3. РУСИЯ Е КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА -Наполеон , Император на Франция , 19-ти век резултат: ПРЕЗ 1814г. РУСКАТА АРМИЯ ВЛИЗА В ПАРИЖ4.ЩЕ ЗАВОЮВАМ СССР ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА - Адолф Хитлер, райхсканцлер на Германия , 1941г. резултат: ПРЕЗ 1945г. СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ПРЕВЗЕМА БЕРЛИН 5.РУСИЯ Е САМО ЕДНА РЕГИОНАЛНА ДЪРЖАВА - Барак Хюсеин Обама, Президент на САЩ , 2014г.резултат: ОЧАКВА СЕ

173

Боби

преди 5 години

До Анонимен 208"Не знаеш колко си далече от истината и причината за това са лъжите които ти внушава руската пропаганда."1.11.2018 - 23% увеличаване на цената на ГАЗът - Пропаганда или ФАКТ2019 падеж по заеми за над 5 милиарда $ плюс 3 милиарда $ руски заем където вече текат наказателни лихви Факт или?По официални данни БВП на Украйна в 112 милиарда $ тоест имат дупка от над 8 милиарда$ за ледващата година а за да продължават да "плуват" им трябва спешен заем от милиард $ от МВФ Факт или?

172

Един път се питаха

преди 5 години

До привет от ДойчландЕдин път се опитаха да балансират в далечната 1242г, но Хенрих фон Дорпат се удави като плъх в Чудското езеро ... после в 1606г. , после в 1767г., после в 1812г., после в 1941г. ....резултати:1. РУСИЯ Е ДЖУДЖЕ И ЩЕ Я ПОСТАВЯ НА КОЛЕНЕ -Карл XII, крал на Швеция , 17 -ти век резултат: ШВЕЦИЯ Е ЛИШЕНА ОТ СТАТУТА СИ НА ВЕЛИКА СИЛА /завинаги/.2.ЩЕ ПОКОРЯ ИЗОСТАНАЛАТА РУСИЯ - Фридрих , Император на Германия , 18-ти векрезултат: ПРЕЗ 1759г. РУСКАТА АРМИЯ ВЛИЗА В БЕРЛИН.