13

Анонимен

преди 5 години

Как да ядеш риба, като знаеш, че е пълна с пластмаса? Или защо не говорим за факта, че в развъдниците я хранят със съмнителна "храна" и де факто полезните й своства (омега 3) клони към 0. Да не говорим за черноморската риба, където се излизват тонове фекалий и химия. А и през последните години у нас изтрепахме де що риба имаше. В лобален мащаб положението не е по-розово. Пък тоя проблема му бил, че не сме яли риба...

12

МИНИСТЪР С ПОРТФЕЙЛ

преди 5 години

Ами като няма риба, яжте суши.

11

Истината е че...

преди 5 години

Е и аз най-харесвам риба тон и норвежката сьомга, ама са скъпи. Шаранът има много кости, не искам да се задавя и умра. Като цяло рибата я продават скъпо, излиза по на сметка човек да си купи месо. А другото ло*шо на рибата освен костите е, че след консумацията й, човек иска да пие много вода. Не казвам, че не е полезна, не е мазна храна, но за същата цена предпочитам месо.

10

Анонимен

преди 5 години

Ква риба бе, то няма въздух за дишане, те риба. Избиват ни поголовно и ние сме съгласни.

9

беден

преди 5 години

Те тия риби... лапнеш нещо, апнеш нищо...

8

Пепа

преди 5 години

Рибата е скъпо удоволствие, за съжаление :(

7

Смирен депутат

преди 5 години

Е вие с 510лв,минимална заплата много ясно че рибата е лукс за вас

6

Анонимен

преди 5 години

До 2Пържената риба е похабена риба!-яж сурова, знам, че си дивак!

5

Анонимен

преди 5 години

сьомга, пъстърва, тон - "бутикови", "декоративни" риби за глезене. Шаран, скумрия - народни риби, с които да се нахраниш!

4

Анонимен

преди 5 години

Но по принцип българинът е най-добрият рибар.

3

Анонимен

преди 5 години

Комунистическото робство ни обрича на глад и болести.

2

Анонимен

преди 5 години

Пържената риба е похабена риба!

1

Анонимен

преди 5 години

Българинът е подложен на нечуван комунистически геноцид, вече 70 години.