30

Анонимен

преди 5 години

Ако протестирате сте популисти и вандали.

29

Оставка

преди 5 години

Оставка, вече не се търпи простотията

28

Курти

преди 5 години

Мдаа положителен финансов ефект ще имат само джобовете на катаджиите.Тез *** не разбраха че колкото са по високи глобите толкова по големи рушвети има за шапкарите.Или може би знаят.

27

Тръмп

преди 5 години

98% от протестиращите в Пазарджик са джигити на пътя.

26

Анонимен

преди 5 години

Поредната безумна идея от калинките на Герб! Абе имам чувството, че някой герберски чиновник седи седи, бърка си с химикала в ухото и изведнъж му хрумва някаква абсолютно глупава и безумна мисъл, споделя я с друг още по-голям олигоф*ен и тя става факт!

25

Анонимен

преди 5 години

Това е фалшива новина! Няма смисъл да си чешаме езиците!

24

Анонимен

преди 5 години

Отново пускат униформените просяци да пълнят бюджета на Банкянското недоразумение!!

23

Тръмп

преди 5 години

За джигитите 1 месец затвор.

22

ОСТАВКА

преди 5 години

Бочко, да идват изборите, че да ви махаме, безумията ви край нямат! Кажете едно нещо което сте направили в полза на хората???

21

Анонимен

преди 5 години

Поредната идея, която цели само и единствено прибиране на пари.

20

КАТ да се закрие

преди 5 години

За да намалеят нарушенията, трябва размера на глобите да се намали драстично, а планът за глобите на КАТ да си остане същия или да се увеличи. Това гаранира поне десеторно намаляване на нарушенията. Между другото за сведение на останалите, в момента КАТ снакционира за 1 на над 100 хиляди нарушения и ако се приемат новите повишени глоби, КАТ ще санкционира за 1 на 150 хиляди нарушения. Преди 10 години КАТ санкционираше за 1 на 50 хиляди нарушения.

19

Аз

преди 5 години

До Измъчихте ни !Северна България не ни интереусува. БФ е от Сф до Бург. Там ще се инвестира.

18

Анонимен

преди 5 години

Вдигане на глобите и увеличаване на репресиите е израз на безсилието и некъдърността на Мутренското правителство!

17

КАТ да се закрие

преди 5 години

Принципът за глобите отдавна е ясен. КАТ си имат план за глобите и гледат как най-бързо и лесно да го изпълнят. Например хранилките за глоби на КАТ са отдавна известен способ за изпълнение на плана за глоби. Проблемът е, че КАТ трябва да пишат доста актове, а тях ги мързи. Затова КАТ редовно предлагат повишаване на размера на глобите, за да може с по-малко труд да си изпълнят плана за глобите, особено в почивен ден, когато катаджията бърза да си ходи.

16

Анонимен

преди 5 години

Е ся да си катаджия казваш двойна глоба , рушвета и той ще е двоен. Корупцията ще цъфти всеки ден.

15

градината на мъките

преди 5 години

Едно време е имало един полицай Гешев--той много е вярвал ,че при изтезанията и боя в голямо количество накрая казваш всичко и успехите му са показвали правотата му--не казвам дали това е етично и що за хуманист е бил той....знам че за неговите методи в едни среди са много добре запознати.... за това след пйървата глоба идва и още и още и още и още--докато кажеш стига не мога повече нямам пари, даже няма и да карам-всеки ще се съпротивлява но финансовия праг ще си каже думата...

14

Анонимен

преди 5 години

Това е злоупотреба с власт днеска тъй утре инак някъде задкулисно само слагат правилната дата на фиша и прегъват разликата в джоба си.

13

Анонимен

преди 5 години

А защо не в троен размер!Така беше през онова време което имаше диктатура ако нещо си повредил го плащаш в троен размер за назидание или вие не искате да е като тогава затова в двоен размер.

12

Анонимен

преди 5 години

При новата система Бонус-*алус, ако запиша в Гражданската отговорност Бойко Борисов, ще му начисляват ли точки, ако ме глобяват ?

11

съвет свише

преди 5 години

Ако намалят депутатите двойно ,това ще окаже благотворен ефект върху броя на катастрофите.... защото колкото са повече толкова повече ........усти мислят. Това се прави за да немогат да протестират с автомобилите си когато са празници -много са мобилни и тровят нервите на катаджиите ,защото незнаят къде ще се съберат..... власта пази себе си, но го прави уж ,че е загрижена за вас , а и за пари .