42

ХАХАХА

преди 5 години

И ЗА ТИЯ ПРОТЕСТИ ПУТИН Е ВИНОВЕН))): ПЛОСКО, Г-ДА!

41

Анонимен

преди 5 години

НА ФРАНЦУЗИТЕ 2 ЕВРА БЕНЗИН ИМ Е СКЪП, НА *** С АФРИКАНСКАТА ЗАПЛАТА МУ Е ЕВТИН - СЕДИ, КЮТА ПРЕД КОМПА...

40

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ МОЖЕ И НА НЕГО ДА МИ ГИЛОТИНИРАТ ЗЕЛКАТА...НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ! ИЗЛЪГАХА НАРОДА С НЕГО, ДА НЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЛЬО ПЕН, НО ИСТИНАТА ЛЪСНА...

39

НАРОДЕ????

преди 5 години

ВИЖДАТЕ ЛИ КАК СЕ ПРАВИ???

38

Анонимен

преди 5 години

Щом са ви скъпи горивата не карайте коли бре. Има колело.

37

бг

преди 5 години

ОЧЕРТАВА СЕ МАКАРОНА, НАШИЯ И МЕРКЕЛ ДА СИ ХОДЯТ СКОРО ЗАЕДНО...

36

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗнаели някой и да каже , тия жълти жилетки какво са произвели в живота си ? Та толкова мразят богатите.?същите нeщастници са като тия нашите, дето серaт по Бузлуджа и разнасят портретите на Сталин , Тато и Путин.

35

Тъп на 179 градуса

преди 5 години

- Сега при авария на пътя - да слагам ли жълта жилетка? - Да не ме пребият полицаите?

34

Анонимен

преди 5 години

А бай Тръмп се смее през сълзи в момента на придворния си шут, каквито ги е забъркал. Много му се смяха и му се подиграваха европейските шутове и лилипути...но той винаги се смее последен...

33

Анонимен

преди 5 години

И докато нахално, по тарикатски и нагло ни лъжат, ние потъваме с мълчаливо съгласие в тресавището ГЕРБ. Накрая ще избълбукаме прощално последния си дъх и няма да има кой да забие кръста на масовия ни гроб. България ще бъде погребана служебно, като покойник без близки. Оставяме това на съвестта на управниците, ако все още имат някакво подобие на съвест.

32

Анонимен

преди 5 години

Събуди се България!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Абе има една тънка линия, която те прави от демократичен политик - диктатор. Да допуснеш подобно нещо в 21-век, в центъра на най-голямата европейска столица и центъра на европейската култура, и всички да крещят твоето име вече две седмици и ти да не си подадеш оставката още на следващия ден...???? Ето това те прави диктатор и Макрон в момента действа като такъв, и трябва час по - скоро да си ходи и да се покрие в дън земя, където му е мястото...!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Знаели някой и да каже , тия жълти жилетки какво са произвели в живота си ? Та толкова мразят богатите.?

29

Анонимен

преди 5 години

Макрон е банкер на Ротшилд. Такива изпитват погнуса от бедните. Мултимилионерите живеят в измислен свят и нямат представа за всекидневната борба за оцеляване на милиони хора в Европа. В момента Макрон се крие под полата на майка си и крещи "да ядът пости!" Протестите са от средната класа, която в момента е унищожавана, чрез икономическите политики, налагани от Макрон, от Брюксел и от Фюрера Меркел. Така наречения "живот според чергата" = масово обедняване в цяла Западна Европа.

28

Това ни чака !

преди 5 години

Поради географското си положение и специфичен генетичен "матриал",ние БГ-арете поизоставаме от нашите идоли.За сега няма повече от 5 убити с огнестрелно оръжие(само чрез МПС-та) и не вандалстваме(освен пред Парламента и Партийния дом по поръчка).Нашите деца ще компенсират изоставането,поради своя мързел,неукост(независимо къде учат) и крайно ниско ниво на амбиции.Трошка,Ай,Нет и родител-достатъчно.Защото Вандализма не е спирачка,а пример в териториални води-благословен от ВЕЛИКИТЕ.Чакаме!

27

до 27

преди 5 години

Е, внимавал е в учителките!

26

Анонимен

преди 5 години

Това е война на бедните срещу богатите. Шанз Елизе е символ на експлоатацията с безумно скъпите магазини. Защо не разбиват витрини в покрайнините?

25

Анонимен

преди 5 години

Какви силни думи: сигурност, справедливост, доверие. Това го има у нас и в Масква.!!!Защото си нямаме бежанци.!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Защото да, реално не ни засяга..Как реално да не ни засяга? Ние реално не сме ли в ЕС?

23

Анонимен

преди 5 години

Те не искат оставката на Макрон те протестират против определени политики на Макрон. .Я прочети пак какво се казва в новината. Явно не си я чел и пишеш ей така само за да пишеш нещо.