307

Анонимен

преди 5 години

Това е скрита корупция.Те ще си се отчетат тези неща по схеми, през един или няколко човека.Горанов лъже и се надява че, добре прикритата далавера няма да лъсне. Дано прокуратурата си свърши работата.Недопустимо е един министър да получава дарения или безвъзмездно ползване на нещо си! Той получава достатъчно пари за да е независим и честен но, българските политици са екскременти и е трудно с такива хора!

306

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Аз му вярвам ,то не лъже .

305

Анонимен

преди 5 години

Търся близък роднина, (може и кръстник), който да ми даде за безплатно ползване 180 кв.м. апартамент.

304

Анонимен

преди 5 години

Такава плоска лъжа може да съчини само крадлив гербаджия.

303

Коки

преди 5 години

После ми ги хвалят някои и подкрепят гербаджиите, че са много съвестни и се борят с несправедливите бсп, дпс и т.н, а те си живеят живота и хич не им пука за простосмъртните.

302

Венко Венков

преди 5 години

Нищо че идва Никулден, г-н министър, не всички сме шарани!!!

301

Анонимен

преди 5 години

Комсомолецът бизнесмен си е направил добре сметката - той подарява апартаменти, а на него му спестяват милиона лв. данъци! После защо сме бедни!

300

Пресиян

преди 5 години

Щом за 10-на дни умуване измисли това за оправдание... не мога да намеря точни думи да определя умствените му способности. И тоя човек е от Костово време в мин. на фина сите и сега министър!!! Нямам думи. Чупи ***.

299

Анонимен

преди 5 години

Това "обяснение" е повече от нагло. Като държавен служител, особено на висш ръководен пост, нямаш право да приемаш подобни "предоставени безвъзмездно" жестове. Бившият президент на Германия изхвърча от поста си сано заради обвинение, че приятел бизнесмен му платил нощувка в луксозен хотел. После се оказа, че дори не е вярно(предложили му, но той не се възползвал), но беше свален от поста си. А тоя - не било конфликт на интереси, щото кръстникът му не бил печелил обществени поръчки. Само в БГ!

298

Анонимен

преди 5 години

васалите на путинчо пак се се задействали

297

Анонимен

преди 5 години

До стената!

296

Бойко

преди 5 години

Може да лъже може да ходатайства за обществени поръчки но ми е верен до гроб. Слушка много.

295

Шефа

преди 5 години

То хубаво си решил да правиш хората на *** , но поне кажи с какво се разплащахте , с услуги ли , с далавери ли и т.н.!

294

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите са хем некадърни, хем крадливи, хем много, много нагли.

293

Продължение

преди 5 години

За разплитане на корупционната схема се налага и пълно разследване на кръстника и жена му, за всички имоти, сделки, бизнес и пр. Ф- министърът под клетвена декларация да потвърди, че вилата не е негова.

292

Оставка

преди 5 години

Вместо да затъва в повече лъжи, по- добре е ф- министърът горанов да си подаде оставката по най- бързия начин, за да си спести допълнителни унижения и подигравки, и да не се излага повече. Следва да си плати и данъците по ДДС к. дължи за безплатното живуркане в огромното жилище през последните 6 г. Законът да се приложи в пълна сила.

291

икономист

преди 5 години

До Анонимен 287Точно за обществена поръчка му е съдействал Горанов, само че фирмата, която е кандидатствала за поръчката, е била със собственик - подставено лице на същия този Иван Сариев. Колкото и законови ограничения да има, произтичащи от процедурите, които трябва да се преминат, винаги ще се намери начин да се заобиколи закона, и накрая да излезеш чист от цялата работа.

290

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега това арогантно същество съвместно с "кръстника"да плати ДДС, 10% данък върху предполагаемият наем+глобите за не деклариране доходи, едни 130-140хиляди лева, те така уважаеми Черешко.

289

O tempora, o mores

преди 5 години

Как само за сто и малко години се промениха нравите. Надявам се мнозина спомнят как още от първите страници на Под игото чорбаджи Марко напътстваше слугинята да води децата да пуснат една вода на син камък против уплах породен от дунанмата при нечаканото посещение на Иван Кралича.Какъв наивник е бил дядо ни Вазов, вместо още тогава да прозре, че най-добре уплахът се лекува с многогодишно ползване на жилище закупено с инвестиционна цел от кръстник...

288

Анонимен

преди 5 години

укрити данъци за 5 години назад