8

да

преди 5 години

Нали синът и работи за Ротшилдовите банки,как няма да подкрепи еврейо-джендара.

7

Анонимен

преди 5 години

Чудесно! А дано си останат там, живи и здрави, и никога повече да не се връщат!

6

Спортист

преди 5 години

Какво рамо ще дава тая ?! Тя има нужда от много рамена,а Съселчо ще е добре да каже сбогом на топлото местенце,че бая се уседя и явно му харесва там - ами на кого няма да му хареса ако по цял ден слуша тик-так-ането на часовника и следи да не изпусне:я заку ска,я обед,я вечеря...Да живей,живей труда,ама ДРУГИТЕ да работят ха-ха-ха!Ама да сме се гордеели,че оглавявал ПЕС- и какво е направил за България и за нас,че толкова да се гордеем ?! Едно голямо НИЩО !А с нищо човек гордее ли се ?!

5

танкиста

преди 5 години

Абе не сам сигурен ама май се мотаха в европарламента нещо ,което не е добре ,като цяло

4

Анонимен

преди 5 години

БСП зад Станишев за шеф на ПЕС. Ами нещо тогава за Истанбулската конвенция? За провалите на Станишев който докара ГЕРБ на власт за да сме "отличници и да стоим добре".БСП зад Станишев трудно ще спечели избори.

3

Анонимен

преди 5 години

Тия евросоциалисти смятай колко са зле щом Станишев им е президент

2

БСП на почивка

преди 5 години

БСП отива да си почине малко на топло.

1

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля че с тази подкрепа към Станишев просто осигурява провалът на партията на всякакъв вид избори в Бг.Няма да го забравя как се пънеше че Европа трябвало да приема всички видове бежанци особено мюсюлмани..Тва тяхното ляво е извратено ляво на тях не им пука за нормалните бели работещи хора.Те си искат скъсаняците от африка и арабските клошари да им дават социал и ония да гласуват за тях от благодарност.Това е самоубийствена политика целяща унищожението на бялата раса.