555

Анонимен

преди 5 години

Да,Путин се е обосновал,защо украинските кораби са задържани.За да няма утре отново учудване.И им е обяснил че търпението му е на изчерпване.И повече няма да търпи украинските провокации.По точно Порошенковите.А руснаци и украинци са един народ.Изключая едни 15 % бандеровци в Западна украйна

554

Анонимен

преди 5 години

До Рекс ТилърсънРекси, вече станаха 657! От 816 - виж горе! Много работна ръка незаета има в България! Не е ли време да я постегнем? Трудът подобрява и мозъчното кръвообръщение.

553

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 653"...на връщане в Москва президентският самолет е успял да пренесе няколко тона аржентинско брашно."Дришъл, това вече го четохме, само че сега станаха тонове. Русия и най-големият износител на жито В СВЕТА, като отвя САЩ и Канада. Тупица ты, ***!

552

Gog&Magog

преди 5 години

Разбрах, че жената на Монката Паси - Гергана била голяма фурия. Докато не свърши да капе кадаифа не го вади.

551

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи нормален ли си,бе?Та нали самите украинци са с руски произход и ако не ги натискат насила чужди сили,никога няма да влязат в конфликт с руснаците.

550

Анонимен

преди 5 години

Путин е много доволен от пътуването до Буенос Айрес въпреки че не е успял да убеди Запада в изключетулната агресивност и кръвожадност на Украйна. Задоволството на руския президент е продиктувано от факта че на връщане в Москва президентският самолет е успял да пренесе няколко тона аржентинско брашно.

549

Анонимен

преди 5 години

На срещата в Аржентина между Путин, Меркел и Макрон на въпроса защо са нападнали руснаците украинските кораби, Путин е извадил лист бяла хартия и химикал и 20 минути им е чертал как и от къде украинците вероломно са нахлули в свещените руски територии и вероломно са нападнали и стреляли по мирните руски кораби. След като не са му приели обясненията Путин нервно смачкал рисунката и я хвърлил в кошчето за отпадъци и с това е приключила ползотворната приятелска среща Путин, Меркел, Макрон.

548

Един от Дивия Запад

преди 5 години

И недейте да вините много бат Бойко, щото той гледа да оцелее в тоз сложен свят, а туй е добре за България. Той няма сила, щото България е 132 дупка на кавала. Та само може да ги прегръща.

547

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Не ми е удобно да пиша така, но вие, българите в България даже не можете да бъдете оправени от някой друг и все ще сте нещастни.Човек или си гледа интереса или следва някаква идея. Друг път няма. Е ся понякога и идеиите са печеливши. Не е въпросът, кое е изгодно, а какви искаме да бъдем.На мястото на което е България има два избора:ЕС, нато, европа или Путин, Ердоган, султанат.Щото ако си в Куба е друго уискиКоето обаче не значи дан си гледа собствения интерес и да не се заиграва.

546

Анонимен

преди 5 години

До SolomonushkaИ американска фирма участва в Лукойл,не е само руски или европейски.Но на мен Лукойл не ми пречи,пречи ми,че не ни позволяват да си прекараме директно газ от Русия без посредници,защото високите цени на горивата оскъпяват всичко в държавата!

545

Анонимен

преди 5 години

Ето защо е хистерията против Русия,цялата история за газа на руски езикhttps://youtube/watch?v=lr44xB2cePkИ ще разберете защо украинския газопровод е доста по скъп от останалите,просто върху украинския поток са накацали доста западни фирми.

544

Рекс Тилърсън

преди 5 години

640 коментара за едно изказване на Паси

543

Анонимен

преди 5 години

Човека никой ни вкара в НАТО, ти като си някой, вземи ни изкарай от там :) Хахахахаха

542

Мишо

преди 5 години

Ха, ха, ха! Това виц ли е? Човека никой изпълзя!

541

Заратустра

преди 5 години

При руснак ли отиваш? Не забравяй да си вземеш камшика!

540

Bluesky1

преди 5 години

Соломон Паси и Роската Плювналиев да сформират първата антируска дружина,която да бъде спусната с парашути над вражеска територия.....муааахахаха

539

краставица

преди 5 години

Ко ке праим РУснакът се пени,иска ке завземе и дръ=угарите в Ук раина ,КОЙТО ГО ХВАНЕ ХАЙР ДА НЕ ВИДИ

538

К6

преди 5 години

в този момент най добре е да си кротуваме, вместо бази на Нато да изградим пасажерски терминали и хотелски комплекси

537

Анонимен

преди 5 години

мала мале мале до къде сме стигнали това мазно гнусарче е било министър на външните работидемек чиновник във външното министерство на краваршингтони стига сте плюли евреите заради едно *** неможем да обвиняваме цял народ

536

Анонимен

преди 5 години

русофоб = национален предател