30

Анонимен

преди 5 години

Да бе все шофьорите виновни, поставили сте ги до стената и дай дай дай, глоби само да се изкихаш на пътя, граждански, луди данъци и такси за щяло и нещяло, ама важно е да се пълни бюджета на оная хитра лисица Боко! После с нагла усмивка да каже хазната е пълна има излишък, да ама не от икономика а от кожите на обикновените хора, и естествено да си ги приберат половината и половината за брачедите- индианци!

29

Анонимен

преди 5 години

Герберастката банда няма наяване, да идват избори и да си отивате

28

Трол Горянин

преди 5 години

Въпрос на гледна точка , ако през селото минава Е70 и ме блъснат докатж пресичам на необозначено място - вината е моя , но ако го правя защото в цялото село няма светофар или пешаходна пътека - тогава на кого е вината.

27

шматка

преди 5 години

Как за толкова години не разбрахте че не размера на глобата е от значение а нейната неизбежност.Когато шофьора знае че при нарушение вероятноста да бъде санкциониран е почти сигурна и 50лв са достатъчни.Когато знае че вероятноста е почти нулева и 1000000 лв няма да го стреснат

26

Мартин

преди 5 години

Навсякъде в Европа има паркинги и тоалетни,места за отдих, къде са нашите.Навсякаде в Европа маркировката е специална,като минеш върху нея се чува шум.Каде са нашите маркировки.Със сигурност в някои джобове.После да плаща страдащия народ глоби.

25

Анонимен

преди 5 години

"По едно време почнах да си мисля, дали аз съм тъпия в ситуацията..."Ще се сетиииш тииии, ще се сетиииш.....

24

Анонимен

преди 5 години

има табели на много пътища че са в ремонт и навсякъде има табели 40 км знам един такъв участък 30км целия път е с табели през километър 40 км ограничение извън населено място няма човек който да го спазва трябва да е луд да се влачи с толкова км часове и ако застанат едни господа с радара кво правим наред по 1000лв

23

Анонимен

преди 5 години

"Не може да има знаци които разрешават изпреварването, а в същото време следва завой и пътната маркировка забранява изпреварването, видимоста е нулева."Що да не може? Чл.7 т.3:Когато има несъответствие между пътнитезнаци и маркировката на пътя, участниците вдвижението са длъжни да се съобразяват спътните знаци.Може да ти нахакт и несъотвестващ светофар. Нали затова имаш тиква на раменете - чел си праилника, полагал си изпит и знаеш как да действаш!

22

Анонимен

преди 5 години

Мда. Днес на пътя май бях единствения, който караше в ограничението. По едно време почнах да си мисля, дали аз съм тъпия в ситуацията...Та глоба от 1к нямало да реши проблема ли? Ще го реши и още как...

21

Анонимен

преди 5 години

Каквито гражданите в държавата, такова и качеството.

20

Анонимен

преди 5 години

До 25Жалко за държавата, след като допуска изпълнение на пътища с такова качество. А споменавам Борисов, защото те са гордоста му. Защо ли.

19

Анонимен

преди 5 години

До ХарбовЯвно в Канада живеят тъ.панари, които си мислят, че тук пътищата са на Борисов. А те всъщност са държавни.

18

Харбов

преди 5 години

Живея в Канада, където пътищата не са като тези на Борисов, където максималната скорост по магистрала е 100 км., а за надвишаване с 50 км., глобата е 10,000 cad. А карай като ***

17

Стамат

преди 5 години

"Ще намалеят ли ПТП-ата?"Ще ми намалее барабуя!Всичко е за да стане оргабването от страна на т.нар. държава 100%!"Ама ние го правим за ваше добро!". Най-вече за наше добро го правите...

16

Гост

преди 5 години

До ЖоКато караш с 50 при ограничение 90 си предпоставка за ПТП, същото важи и за така наречените магистрали. Не може да тръгнеш да изпреварваш със 100 при положение, че зад теб идва автомобил със 130 и то на 50 метра пред него и без мигач! Нали се сещаш, че този отзад не нарушава правилата, а този отпред е виновния!Колкото и да внимавам *** винаги има. Затова вече карам с видеорегистратор.

15

до рдеактора

преди 5 години

Еее, мгоно сртанни дмуи пловзате и турдно се чтее!

14

Анонимен

преди 5 години

"глобата за превишена скорост на 1000 лв." нямам нищо против който кара със 100км/ч в населено място да го глобяват с по 1000. Само че оправете си табелите първо. Аз знам поне 3 села в региона където околовръстен път около село, където няма и 1 къща се счита за населено място.

13

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам за превишена скорост да се въведе смъртно наказание, без съд и присъда. Едва ли ще се намери по-загрижен от мене за безопасността на движението. Вижте само колко съм строг!

12

Гост

преди 5 години

Проблема е комплексен. Неадекватни знаци спрямо пътната маркировка и невнимание на водачите. Не може да има знаци които разрешават изпреварването, а в същото време следва завой и пътната маркировка забранява изпреварването, видимоста е нулева. Ако водача няма опит да следи всичко или не познава пътя, на кое да вярва? Нека първо тези всички институти и институции да огледат всички пътни участъци, знаци и маркировки и тогава да говорят! Жалко, че това няма да стигне до никой от тях!

11

Наблюдател

преди 5 години

Поредната тъпотия- с куршум муха ще ловят. Неразбрахте ли, че така удряте всеки вместо т.н. джигити!?!? Вярно е че не болестите с акъл, но поне копирайте от другите. Не са проблем 10-20 км отгоре при *** ограничения, а тоталното несъобразяване!