41

гогич

преди 5 години

От кога парламента нарежда на съд какво да прави? Или прокуратурата да нарежда на съда....Тия наистина изтрещяха....Или ги е страх, че ще лъснат нещата при проверка, които и без това са доста ясни..... Как за хванатия с подкуп данъчен нямаше камери, броене и описване на пари на място, а тук имаше пълна програма....

40

Шопо

преди 5 години

Може ли някой да ми обясни има ли разлика между ЧК на Феликс Едмундович Джерджински и Специализираната прокуратура ? А?

39

учен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!! АМИ ХАЙДЕ ДА ГЛАСУВАМЕ СЕГА ЦАЧЕВА--В ЗАТВОРА А ИВАНЧЕВА----ПРЕМИЕР КОЙ Е ЗА

38

Неприятна ситуация

преди 5 години

Спецсъдиите от АСНС действаха комбина и по нареждане на Специализираната прокуратура спрямо арестантките. Политиката на АСпП спрямо двете арестантки е репресии, репресии и пак репресии, докато някоя от тях не полудее и не се самоубие. Само че прокурорите не могат да действат сами, а заедно със съда и МП. Стигна се дотам СпП да предлага, т.е. да нарежда на Съда. АСНС е подчинен на ВКС и като така не може да иска обяснение от шефа си. Иначе да ходят при прокурорите и да намятат червените престилки

37

Pilot

преди 5 години

Само заради този случай на човек избран от хората живеещи в Младост , а не назначен крадец от Гроб трябваше народа да е на улицата и да им искаме оставка !!! Тия ни направиха на маймуни !

36

Анонимен

преди 5 години

Целият ВСС трябва да бъде натикан в килията на Иванчева, давайте г-н Панов.

35

Марин

преди 5 години

Винаги съм се питал, защо в България обичат крадците, лъжците и други престъпници укриващите данъци или рекетьорите? И в литературата ни е така, например Андрешко. Същото е с Иванчева. "Горката" крадлива рекетьорка: колко скапани са условията в затвора, няма достатъчно въздух, светлина и разнообразна храна. Считам, че условията в затворите и храна са прекалено добри за престъпниците, предвид факта, че се заплащат от данъците ми, а повечето пенсионери само си мечтаят за плодове, зеленчуци и месо

34

българин

преди 5 години

Заради такива ,,съдии" , народът не вярва на правораздавателната система !!!!!! Давай , г-н Панов , мачкай наред !!!!!!! Вкарайте ги в същата килия !!!!!!!

33

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

ТРЯБВА ВЕЧ(Е ДА ПОСТРОИ НОВ ЗАТВОР, ЗАЩОТО ЩЕ ПОТРЯБВА ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ.

32

Анонимен

преди 5 години

СЪВСЕМ ЯСНО Е, ЧЕ ВСИЧКО Е МОНТАЖ.ПОКАЗНА АКЦИЯ ПО ПОРЪЧКА НА СТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ.СЪЩАТА СТРОИТЕЛНА МАФИЯ ЗАПИЩЯ НА УМРЯЛО, КОГАТО НИНОВА ПОИСКА ОТ ЕВРОПА ДА НАПРАВЯТ ПРОВЕРКА НА СКАПАНИТЕ МАГИСТРАЛИ.

31

Анонимен

преди 5 години

До Иванчева е права 32Ето истинското лице на комуниста . Прочетете и си правете изводи , ако БСП дойде на власт с Нинова начело какво ще ни очаква.

30

Анонимен

преди 5 години

Хи-пи-хислед като цецка искаше да става президент - ега си държавата.

29

Иванчева е права

преди 5 години

По добре да бъде в къщи затворена от колкото в таз дупка и там е студено сигурно. Как Иванчева няма да се оплаква. Пускайте жените бе. На 50г са и какво от това. Нали тези пари са частни а не държавни. Ко толкова има взели сте парите. И нали знаете няма случайни неща. Някой я набутал с тез пари. Това че е тормозил Ваклин нищо не значи.

28

Анонимен

преди 5 години

Аз от гербав *** смислено мнение във форума не очаквам...Само бих искал да ги попитам - как така, тази която спира строежите била корумпирана, а тези които пускат да се строи на поразия (срещу потупване по рамото разбира се), и в резултат на това софийските квартали заприличват на кално и бетонно гето, те са света вода ненапита така ли?

27

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

..IVANCHEVA SHTE E PRIMER ZA VSICHKI DRUGI KMETOVE....KRADLIVITE I KORUMPIRANITE...V ZATVORA!

26

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!! 23Ами след като селската клюкарка и бивша СДС-арка др. Нинова иска да става Премиер , защо и Иванчева да не стане министър . Те са си лика прилика .

25

Анонимен

преди 5 години

Безотговорни хора на отговорни длъжности. Те имат предимство дори и в гробищния парк. Погребват ги най отпред за да минават всички покрай тях когато отиват да почитат близките си.

24

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Който вярва, че на Иванчева парите не са подхвърлени,Който вярва, че телевизионната водеща Виктория беше случайно изнасилена зверски и убита... Който вярва, че Мишо Бирата, жена му и Ваньо Танов умряха от естествена смърт ...Който вярва, че ГЕРБ е пробългарска, а не антибългарска партия ...Да иде да се застреля !

23

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

..Ivancheva e prestupil ZAKONA....zashto no zanimavash s ***! ...Neka useti udarite na Zakona...da razbere vinata si! Tova e ZATVOR..a ne Hotel...

22

Анонимен

преди 5 години

До О С Т А В К А !!! 22Другарю , да не би и в твоята кола да си открил 70 000 евра и сега се чудиш кой ти ги е сложил. А..а...а сигурно Борисов ги е сложил по политически причини. Колко сте смешни и жалки.