191

Анонимен

преди 5 години

Сега сигурно ги привикват един по един при следователя и ги обработват: Тя сега ще се измъкне, ти ще опереш пешкира, признай първа, та да вземеш долната граница. И това, защото знаят, че нямат доказателства. С нетърпение чакам процеса, ще бъде забавно

190

Кмета на Симитли

преди 5 години

Здрасти Боко от Мароко

189

Така е

преди 5 години

До Сериозно 205 Добре ги държат 8 м. в затвора че ако Марковски ги спаси , това да им остане. Друг път да не изнудват.

188

Гербер

преди 5 години

Гледам *** плюят яко по форумите. Мухъла не идва от мазата долу а от затвора горе. Има голямо значение. Този е почти безвреден и няма онази характерна миризма. Хайде стига сте драли че всички вкупом ще ви съпроводил да инспектирате колията на място.

187

Мнение

преди 5 години

До тя 200 Ами по селата с външните тоалетни хората да не са по добре ? А и не са престъпници. Има нужда от нови затвори. С това трябваше да започне Бойко.

186

Анонимен

преди 5 години

Цачева обяснява, че мухълът бил от затвора отгоре. Като че ли има някакво значение какъв е произходът му

185

Цекун

преди 5 години

Цецката на мисълта. Вижте й назначенията. И в министерството и е Плевен. Всичките й кадри в бесен конфликт на интереси. За крадеца в Информационно който си сложи в Плевен даже санитарен възел ще е лукс.

184

Анонимен

преди 5 години

"но пък имат тоалетна и течаща вода, придобивки с които доста домакинства в страната не разполагат" Kато го чуе човек това и му става някак...тържествено.

183

Да добавя

преди 5 години

До Владо 207 Така е Владо. Риск губи , риск печели. Ако номера с милиончето беше минал , малий, кеф.

182

Анонимен

преди 5 години

Който и завижда, да ходи при нея, а да не философства.

181

Владо

преди 5 години

Нещо не разбирам...Какво искат?!Нали са в затвор.Да не бяха правили дяволии и нямаше да са там,това е.Ако не бяха ги хванали и бяха си взели подкупа от 1/2 милион,щяха ли да се оплакват сега?

180

Мария

преди 5 години

До TangraХристиянско ли е да се краде и изнудва? За по-добри условия и храна в затворите трябва да плащаме по-големи данъци. Трябва ли да осигурим 5 звездни затвори за престъпниците и по 1500 лв., безотчетни за майките на децата-касички? Не, благодаря! Радвам се, че показаха снимки от ареста. Нека всеки да прецени: иска ли да бъде там, и дали под заплахата от арест, съд и затвор ще продължава да изнудва, лъже и краде. И, да попитам: във вашата кола някой "подхвърли" 70 000 евра????

179

Сериозно

преди 5 години

Големи "престъпници" тези двете ... Държат ги в ареста с пранги от април нищо, че имаха "железни" доказателства и интересно защо още не са ги представили на съда да ги осъди!? В същото време никакви подобни мерки срещу Брендо, Галеви и д-р , срещу които има влезли в сила присъди и "не могат" да ги намерят да ги излежат!?

178

Анонимен

преди 5 години

До ГосподинДраги ми господинте, в ареста са задържани ЗАПОДОЗРЕНИ. Дали са виновни, ще реши съдът.Учете ги тези понятия, утре на вас може да ви се случи!

177

Анонимен

преди 5 години

Мизерия

176

stamat

преди 5 години

От ГЕРБ да подобряват санитарно-битовите условия в затворите.Не след дълго ще ги заселим там.

175

Ванката

преди 5 години

А Брендо, Очите и пр. мили момчета, при излезли присъди по света и у нас, си стояха в домашен арест и не ги разкарваха с пранги.

174

тя

преди 5 години

"МНОГО ИСКАМ ДА ПИТАМ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА-КЪДЕ СА ТИЯ МНОГО ХОРА ДЕТО НЯМАТ ТОАЛЕТНА??????" ...... Естествено това сигурно са нейните роднини, от където идва....

173

Тая

преди 5 години

колкото е грозна и проста,продължава да бъде учудващо нагла и нахална!На това народът му казва:"Хем насрана,хем голяма"?!

172

Mladost

преди 5 години

Чак като видях снимките на килията, разбирах колко много е пречела Иванчева.Сега тя стои без присъда в дупка без тоалетна,а Ваклин застроява Камбаните.МНОГО ИСКАМ ДА ПИТАМ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА-КЪДЕ СА ТИЯ МНОГО ХОРА ДЕТО НЯМАТ ТОАЛЕТНА??????