40

Кругер

преди 5 години

И кой ще го плати тоя целия масраф? Да - НИЕ работещите!Вместо да се подходи трезво и да се премисли, се взе бързото и най-тъпо решение - пари на килограм.В Холандия има клиники за такива хора, а тук имаме гневни майки.Много по-добре щеше да е да се изградят клиники, с легитимен персонал, а майките да работят. Но не, за тях е по-лесно да си лежат вкъщи и да взимат пари наготово от държавата. Това не е демокрация, това си е пладнешки обир!

39

Байфидан

преди 5 години

Браво на Бойко. Пич е.

38

И по-рано питах

преди 5 години

Не се полага дори 1 точка за болни стави /имам предвид точките, които се събират за даване на % инвалидност/ и ако нямаш друго заболяване те считат за напълно здрав. Как да си купиш храна и лекарства,когато има поледица?Много от днешните българи над 60 г. живеят сами, защото децата и внуците им работят и учат или в чужбина, или в големите градове.С болни стави по лед не можеш да вървиш, но личен асистент не ти се полага. Защо на такива хора не се осигури поне помощ за пазаруване при сняг и лед?

37

Анонимен

преди 5 години

Дано изцоцат тази загубена държава по-скоро и да фалира. Войната на изтощение срещу фашисткото правителство дава добър резултат.

36

Анонимен

преди 5 години

Уж до вчера всички единодушно бяха против кресливите жени,днеска пък всички единодушно са "За"! Как пък няма един против!?Фигуранти без собствено мнение а гласуващи каквото им нареди началника!Това ако е парламент

35

Анонимен

преди 5 години

Ами излизайте всички по улиците и искайте , щом за едни може , може и за всички останали. Ето ГЕРБ дава , грижи се за благоденствието на българите :)

34

барон мюнхаузен

преди 5 години

Ами отсега нататък ще дават на всеки , който поиска , само и само да не паднат от власт , щото" случаят Груевски" не им дава покой...

33

Анонимен

преди 5 години

За болните деца - добре, нека да им се помогне колкото е възможно.Но проблемът с уж-болните остана неразрешен. Не дадоха възможност на В.Симеонов да направи ревизия. защо ли?Най-вероятно заради това, че уж-болни има най-много в едни определени махали, на чието население вдъхновителката на протестите гледа като на свой електорат.

32

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен,който написа:-"ГЕРБ показаха колко ги е страх да не паднат от власт , първо се опитаха..."ТОВА е Истината,"Цялата истина,нищо друго освен истината"!!!!Тия некадърници се страхуват само от едно:-Гнева и протестите на хората!!!Тотален натиск трябва за тях!!!..Или ще стават НАИСТИНА политици,държавници и управници,или ДА СИ ОБИРАТ КРУШИТЕ!!!!!!!България НЕ им е "дойна крава"!!!Българите СМЕ ХОРА!!!..Имаме право на живот и щастие!НЕ сме просто "електорат"!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Simionov si e deputat milioner hotel 4asna tv i koi snae ischte kakvo ne mu dreme na milionera te vs sa milioneri goranov saschto e daklariral 4e jivee v 180 kg schatoto apart e negov i toja njama da ima satvor kakto pepi moskov i mn dr drugari ot gerb vs sa milioneri i imotni milite hora sma da ne islagat boiko edna jeba go nari4a brat4eto mi edna ot sluginite mu na dr mutri zveta poliva predi na jivkov se klanesche sluginja bkp darta baba

30

Анонимен

преди 5 години

Няма пари, "Системата убива", има пари, "Системата не убива" !...е пак убива, ама други !

29

www

преди 5 години

Майките получиха своето, за наша сметка. Сега е ред на бабите на деца и пораснали даце с увреждания. А може и други роднини, който се навие. Лежиш пред господа политиците и разпределяш пари. Да му мислим ние, дето сме на работа, плащаме си всичко и пак няма толкова за децата ни.

28

Анонимен

преди 5 години

Когато наричаш свое право, другите да те хранят, вече си преминал границата на наглостта, когато обществото приема това положение безропотно, ни чака само свободно пропадане. Радвайте се сега на парите си които взимата от нашите джобове, утре няма да има и тогава ще видите кон боб яде ли.

27

Анонимен

преди 5 години

Справедливата кауза се нарича пари, бореца за права, нагъл популист. Всички са доволни, а балъците да работят, за да може търтеи да си живеят безметежно, а Манолова да трупа рейтинг, голямия самарян, раздаващ чуждите пари.

26

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ показаха колко ги е страх да не паднат от власт , първо се опитаха да ги прецакат и като видяха , че няма да им мине номера , Борисов трябваше посред нощите да им дава указания как да прегласуват . На това му се вика да се задържиш на власт , на всяка цена.

25

Анонимен

преди 5 години

Браво на тези жени. Засрамиха БГ мъжленцата.

24

Анонимен

преди 5 години

До ...Ти ще се навиеш ли да ти дават пари срещу нищо? Асистенти са майките, парите за децата пак при тях, седиш си вкъщи, а аз ти плащам сметките - ще откажеш ли?

23

Анонимен

преди 5 години

уважаеми господин номер 22 Знаете ли че тези деца които ги бутат с колички на тях не им се ходи в досието в морето Аризона на тях не им се води в досието хомосексуализъм но те ще си отидат без да имат наследници

22

Анонимен

преди 5 години

уважаеми господин номер 12 вие не знаете колко е Хитлер наркоманията Колко е хитра наркоманията Колко е хитра ислямизацията Просто през ум не ми минава не ви минава през обясними не ви минава как ще прави ремонта на всяко лято

21

Анонимен

преди 5 години

С една дума майките на деца с увреждания сега станаха съучастници на "Системата убива" !