34

Анонимен

преди 5 години

Крадете си, другари герболяци! Извинявайте за безпокойството. Ние ще се махаме да живеем другаде, за да можете да си крадете на спокойствие.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Та въпроса беше много ***, за кой кмет ще гласувате вие т.н. "нормални хора".

32

Анонимен

преди 5 години

Когато някой каже на гербав крадец, че краде, той веднага надава вой, че е по политически причини и другият задължително е комунист!

31

Анонимен

преди 5 години

И бях написал и Герб и БСП преди да ме изтрият. Но за вас съм комунист.Толкова са ви интелектуалните възможности.

30

Анонимен

преди 5 години

Другарю гербав!Не е по политически причини.Извършвате геноцид над родителите ни.Ограбиха бъдещето на децата ни. Спрете се, ocpахте се!

29

Улицата

преди 5 години

От лятото работя на съседната улица Славянска. Мога да кажа, че наистина улица Иван Вазов я правят вече няколко месеца. Абсурдно е просто, но какво да очакваш от тези крадци.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Не може нормален човек да иска да разстряля ей така по политически причини други хора. Това го правят само комунисти сега социалисти . Така , че другарю ясен си ми.

27

Димо Падалски

преди 5 години

... Кви "ремонти" ?!?! Кви пет лева , бе , хора ?!?! ... Това може да го "ПОВЯРВАШ" единствено ако в този момент кацаш от Луната ... и в последните 30 години си живял точно на спътника на Земята ! ... Всичко се прави само и единствено за "УСВОЯВАНЕ" на всякакъв вид средства от "ПРАВИЛНИТЕ ФИРМИ" на "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" ... А още по - лошото е , че се прави "през куп за грош" с най - евтините и НЕкачествени материали ... Смятайте след няколко години какво ще стане !!! ..........

26

Тим

преди 5 години

До.24.Така изглеждаше цяла България не само София. Период на криза. Но тук не става въпрос за магазини и стоки, а за устройство на територията. И сега ще отбележа - преди улиците на София се миеха всяка вечер през лятото. Сега един.път в годината и само центъраПреди нямаше оплюти с графити сградиСофия беше чист и спокоен град. Нямаше тази престъпност, билетчето беше 3 стот. после 6 . Нямаше метро , но през 60 години жителите бяха около 500 хиляди

25

Анонимен

преди 5 години

Всеки нормален, европейски, уважаващ себе си град дава предимтво на пешеходците, велосипедистите и градския транспорт. Предимство на колите дават в Азия. Вижте някое видео от Индия или Китай и преценете това ли е моделът, който искаме при нас. А това, че 100 човека мрънкали, че ще им закрият 5 паркоместа не е аргумент да не се подобрят условията за хилядите, които ежедневно изполват улицата. Все пак едно от неудобствата да живееш в центъра е именно това, никой не ги кара да живеят там.

24

Анонимен

преди 5 години

Интересно е да кажете другари т.н. "нормални" хора за кой кмет ще гласувате , защото почето "ненормални хора" в София гласуваха за г-жа Фандъкова. На следващите избори пак ще бъде избрана г-жа Фандъкова.

23

Анонимен

преди 5 години

Според гербавите ***, който не желае да гласува за престъпната им хунта и ги критикува е от БСП и е лично платен от Нинова!Толкова са им интелектуалните възможности.

22

Анонимен

преди 5 години

Е нищо, Цецо Бездомника е завършил помощното училище във Вършец, а пък се прави на морален ментор на цялата нация, но сме принудени да го търпим!

21

Анонимен

преди 5 години

Интересно как изглеждаше София при Луканов , Жан Виденов и БКП-БСП . Беше като пустиня, празни магазини , мръсотия , разбити улици и т.н. Да не забравим едно недоносено кметче , което въведе купони за хляб. След като има хора , които защитават това значи не са Софиянци . Истинските Софиянци никога не гласуват за БКП-БСП , и това ще го видите следващата година на кметските избори.

20

Боже мой

преди 5 години

Само като видиш каква калинка е отговорника за светофарите в София можеш да си представиш останалите връзкари в общината. Най-ми е смешно и тъжно Фандъкова като каже "нашата София"...Може да каже това за Самоков, но за София нещо не и отива.

19

Спаси София корупция

преди 5 години

*** комсомолците от Спаси София са отново на амбразурата. Гергин Борисов завършил колежа за библиотекари се прави на контролен орган за всеки ремонт в столицата

18

Анонимен

преди 5 години

В действителност от колко време вече има зона? Кога ще излезе някой нагледно да обясни усвоените изключително много пари за какво точно отиват? Говорим за милиони, потенциално милиарди? Защото ремонтите са с еврофондове, това е с еврофондове, онова е с еврофондове... а това, което ние лично сме го платили с него кво се прави?

17

Shark

преди 5 години

Е как докога, абсурдните ремонти, и не само в столицата, ще продължават докато има пари за крадене. Елате в Пловдив да видите за какъв кошмар иде реч. А от 01.01 ще сме, уж, европейска столица на културата. Тоя кмет ще провали всичко. Абсолютно целия град е разкопа, задръстванията са ужасни, да не говорим че обектите, за които се говореше с велик патос че ще бъдат готови специално за европейската столица на културата още са доникъде и няма никакви изгледи да бъдат готови до края на годината.

16

Софиянец

преди 5 години

Хората, които живеят в София след 1989г не могат да дават мнения. За всички живяли в центъра, запазването на автентичния вид на града е и емоционално свързано. Омръзна ми от столичани в повече да дават мнения как да се унищожи историята на града ни. Вижте как е в Европа - никой не строи молове и офис центрове в старите центрове на градовете - Рим, Виена, Париж, Прага, Братислава - старите сгради се пазят и поддържат. Новият център е преместен в незастроени участъци

15

Анонимен

преди 5 години

Няма смисъл да обясняваш на гербавия ***. По времето на Живков е прехвърлял гюбре с пияния си, брадясал татко на село.