21

Анонимен

преди 5 години

Не случайно всеки дрисл и всяка пикла могат да са в конгреса(трябва житейски опит) въпреки,че вече не е баш така, но така са го замислили Вашингтон,Мадисън и Джеферсън.

20

Анонимен

преди 5 години

До страх го еТочно пък от Путин няма как да го е страх. Би имал проблем с конгреса при одобряването на каквото и да е негово наказание срещу който и да е друг, но за Путин даже демократите ще го подкрепят. Само да щракне с пръсти и янките са нахлули в Сирия и Украйна и чао, чао имидж на мъжага.

19

страх го е

преди 5 години

Тръмп го е страх от Путин и за това се крие от него. До 2016 г. Тръмп е водил преговори да построи небостъргач в центъра на Москва за богати руснаци. Планирал е да подари на Путин пентхауз в този небостъргач, за 50 милиона долара. За да облекчи процедурите за разрешенията. По това време Тръмп е смятал, че няма никакви шансове да бъде избран за президент. Обаче го избират, паралелно с това руснаците заявяват, че нямат интерес към небостъргача и проекта бива замразен. Естествено, че Путин е бил в течение на нещата, затова Тръмп го е страх, Путин да не каже това, което знае за Тръмп.

18

ИЗКУКАЛИ ДЪРТАЦИ

преди 5 години

дето нито знаят как да живеят нито дават на другите да живеят Света е в ръцета на 10-тина еврейски клана водени от изперкали 100 годишни психопати

17

Име

преди 5 години

алооо, дебuлите, дето сте се събрали тамо! внимавайте как се връщате, че от гугъла ще има оопс....

16

Име

преди 5 години

алооо, ***, дето сте се събрали тамо! внимавайте как се връщате, че от гугъла ще има оопс....

15

ТHE Патриот

преди 5 години

Yankes go HOME!!!!!FROM BULGARIA WITH HATE :)

14

Име

преди 5 години

оопс, шефа на гугъла загина при самолетна катастрофа! жеглов, интересно ми е ти как ще загинеш?

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНАПОМНЯ КПСС ОТ КРАЯ НА 80-ТЕ. И ТЕ БЯХА САМО СТАРЦИ. Когато имаше КПСС старите хора не ровеха в кофите за огризки от храна.

12

Анонимен

преди 5 години

В Сената ,Конгреса и Белия дом по в повечето случай влизат хора над 50г.Може би и затова USA са номер 1 в света ,защото в политиката няма място за млади и зелени!

11

Anonimen

преди 5 години

старците какво са направили не знам, но да видим как ще се справят с вълните млади *** и латиноси по гетата. ще кажете - те белите са богати, пари, имоти. и ние по селата имаме имоти колкото щеш, но можеш и да ги опазиш, когато тълпи се вихрят?

10

Саки

преди 5 години

Лаф от Северозапада: "Д'рът *й и д'ръто куче са не прескачат, що са не знае кога моа са дигнат и да те уапат."

9

Тео

преди 5 години

Абе, имаше един съюз в който старците бяха на мода ... разпадна се! Историята е интересно нещо ... и все така става, че човекът не си взема поуки. Но няма и как да е другояче, след като напреко всичките ни технологични джаджи, на ниво биологична еволюция не сме мръднали и йота от времето на Чингиз Хан. Трябват хилядолетия, ако не се затрием до тогава.

8

Рейгън

преди 5 години

Най-възрастният избиран президент е Рейгън, вземете си проверявайте информацията....аман от недочели ЖЖУУРРННААЛЛЯЯ....

7

Анонимен

преди 5 години

Тръмпа се крие като съсел от Путин !!!

6

Yankee, go home!

преди 5 години

Банда фашизирани краварски старчета, които си играят със съдбините на човечеството.

5

Анонимен

преди 5 години

Путин не достига до ръката на Обама и за това го е хванал за черния маркуча и ближе

4

Анонимен

преди 5 години

До3. КПСС , НО ЗАПАДА ГО СХРУСКА

3

БСП

преди 5 години

Бесни Стари Пенсии:):)

2

Анонимен

преди 5 години

Нанси Пелоси(демократка) е говорител на хаус ъф репризентитивс, а Тръмп и предложи сделка и тя прие. Хитлери клинтън е загубена!