15

Анонимен

преди 5 години

Споко, ремонтът беше дълъг, но за сметка на това пък некачествен.Свлава на Вожда - Банкянския бидон и протежето му - смирената учителница из Самоковските села.

14

Анонимен

преди 5 години

Другаре червени каскети , много сте малко в София и не ви се чува думата. Софиянци са интелигентни хора и никога не са гласували за БКП-БСП и няма да гласуват. Каквото и да пишете никого не може да манипулирате. Един *** въпрос , защо др. Нинова не организира среща в София да си обяснява глупавата визия за България, а тича при баба Дора да гушка козичките. За ваше сведения в малките градове успява да събере по 10-20 души на възраст над 70 години.

13

Анонимен

преди 5 години

Като гледам Компирката и кривоДзулестото и сиг анче са мобилизирали всички служители в Столична община да пишат хвалебствия за некадърността им.

12

Анонимен

преди 5 години

Извинете, не разбрах само кога ще започне Ремонта на Ремонта или вече е започнал ?

11

до 9

преди 5 години

Крусев, ти ли си бе ?Дръж се за *** пола на баба ти Данче и продължавай да я обслужваш с език.И не се изказвай по теми, от които не разбираш.

10

ОСТАВКА

преди 5 години

ОСТАВКА за некадърните крадци, които откраднаха милиони и направиха тази клоака. За това време и на тази цена, можеше да докарат немци и да строят с най-добрите материали.

9

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова ОСТАВКА!

8

:)

преди 5 години

Репортажчето е станало идеално. Тези двамката са като избягали от затвора роми, които лъжат нещо по ТВ-то.

7

Анонимен

преди 5 години

Чудя се за какво бяха похарчени толкова милиони, след като ефектът е нулев, дори отрицателен.Улицата изглжда доста по-грозно от преди.ОСТАВКА !

6

Анонимен

преди 5 години

Плочките още отсега са криви. Да не говорим че са и грозни.Откраднаха се 24 милиона лв пари на данъкоплатците за да се направи нескопосан ремонт на 925 метра улица. При това го правят вече почти година. Хората за половин година разработиха проект и кацнаха на Марс.Ама тук е Тикволандия ...

5

Отвратително е!

преди 5 години

Закъсняха с 2 месеца да пуснат трамвая, но пък толкова грозно е станало, че по-добре да бяха закъснели повече. Отвратително е това грозно противно сиво. Отврат! Само гербероиден психопат може да измисли такова нещо. Все едно си в краен квартал в Нигерия.

4

Анонимен

преди 5 години

По Графа има локви и водата не се оттича, а те пускат трамваите...След това ли ще пренареждат за 12-ти път паветата ? Ще притичват между трамваите !? Евалата Крусев, евалата Общината!

3

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова и некадърната и крадлива шайка трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора, заради това че съсипаха един от СИМВОЛИТЕ НА СОФИЯ - улица Граф Игнатиев.

2

Анонимен

преди 5 години

Трамваят трябваше да бъде пуснат на 15 септември.Оставка на криводзурелстото сиг ане от Червен бряг и на Шефката му Компирката от Белчин баня.Новите софиянци съсипаха София.

1

Анонимен

преди 5 години

То сняг няма, те трасета обработвали. Крадат на поразия.