85

Анонимен

преди 5 години

И кредити ще се отпускат за процедуите на тия дето искат идеално бебе

84

Анонимен

преди 5 години

ако се създаде една съвършена класа от красиви умници...И това няма да се създаде. Вярваше се, че пластичната хирургия ще направи всички богати на Анджелина Джоли, ама тя взела, че излязла Донатела Версаче.

83

Поручик Ржевски

преди 5 години

Вървим усилено към светлото бъдеще, където централния сървер на гугъл ще избира кои гени са важни и ще продуцира хора на поточна линия. Всъщност след настъпването на изкуствения интелект няма да има нужда дори от мислещи хора.Всъщност като се замисля, за какво са хората само - правят войни конфликти, опустошават природата, хабят храна и *** и за какво? В пъти по-*** са от съвременен изкуствен интелект. Както каза агент Смит - човечеството е болест.

82

До, Юрист

преди 5 години

Шматко, нали ако се създаде една съвършена класа от красиви умници, няма да има кой да работи мръсната работа: примерно да контролира роботите, които се врат в канализациите. За това, шматко, ще бъдат създадени и *** работари. Тъпите работари за да бъдат контролирани, ще бъдат създадени хора-питбули, ченгета-***. А те да бъдат оправдавани, ще бъдат създавани и ограничени умове като твоя.

81

до Мария

преди 5 години

Лошо е, примерно, това, че някои от експериментите не са добре прецизирани и се получават такива недоразумения като твоя милост, които дори правописа не могат да научат, а претенциите им големи. И като говорим за евгеника не е зле да прочетете поне "Прекрасния нов свят" там е обяснено много добре, защо евгениката създава преди всичко кухи ***, като вас, примерно.

80

Анонимен

преди 5 години

До МарияЗа жалост идеално няма. Ако едно е супер, друго ще куца рано или късно. А ако детето е толкоз прекрасно за какво си му ти за майка? На какво ще го научиш? Ще те обича ли теб толкова несъвършена?

79

Мария

преди 5 години

Какво лошо има в това да си имаш дизайнерско бебе! Правиш го здрав, красив ,умен ,превъзхождащ останалите. Ще бъде безкрайно уважаван от целия свят, с власт и пари .Какво повече от това би искала една майка за детето си.Жалко ,че за мен е невъзможно сега, но след време ако имаме възможност бих дала всичко от себе си за да стана Баба на такова дете!

78

Анонимен

преди 5 години

За да полетим един ден в космоса, ще трябва да се пипа много повече в ДНК-то.Може да изглежда в момента неморално за някои, но това един ден ще замести ваксинирането :)Да Винчи като е рязал трупове сигурно е бил най-неморалния за времето си човек, ама сега едва ли има нормален човек, който ще откаже животоспасяваща операция.

77

Юрист

преди 5 години

Бъдещето принадлежи на Супер Хората. Болните ,Про.стите и Неграмотните ще отпаднат с времето от обществото.Благодарение на такива новини Запада много скоро ще преосмисли Етичната си политика защото е 100% сигурно ,че ако не го направи ще бъде подчинен от страни като Китай които се развиват в Генното инженерство!!!

76

Ангел

преди 5 години

Стига с тея глупава етика и морал.Науката преди всичко!!! Отдавна трябваше да създадем генно модифицирани хора за да ги изучаваме.Това би тикнало света към невиждан прогрес . Представете си да имаме копия на Айнщайн , Тесла ,Фарадей ,Кюри,Хокинг и т.н. Ще можем да подчиним вселената .За няколко века ще колонизираме други светове .Ще си гарантираме нашето оцеляване като вид!!!Браво на Китайците!

75

Анонимен

преди 5 години

Голяма паника, голямо чудо... Колкото и инвитро децата станаха Хитлер или с 4 очи.

74

Анонимен

преди 5 години

До 77От ас зависи, това, да са нашите деца :)

73

X-men

преди 5 години

След 10 години всичко от филма X-men ще е реално :D 100% някой милиардер ще си произвежда армия от супер хора, които не боледуват и регенерират рани бързо, имат супер сърца, мускули и интелект. Само гледайте как точно след 20 години ще има брутални рекорди на олимпиадите :) Поздрави и хубав ден на всички.

72

ззз

преди 5 години

Някой пита по-долу за моя коментар, "защо да сме обречени?" преди да отговоря, ще уточня,че това не са мои изводи.Та,1.Ние така или иначе непрекъснато се изменяме,така че всяко поколение реално е "последно", но като изключим това: земята се променя и в един момент ще останат САМО най-приспособените (т.е. генетично променени-дали по случаен принцип или умишлено- все тая)2.земята така или иначе е обречена, дали утре след 100г. или след милион, така,че сме обречени да се променим, за да олелеем.

71

Анонимен

преди 5 години

И в комунизма имаше ГМО лаборатории, но го криеха. Бойко Борисов е неуспешен опит да се клонира Тодор Живков.

70

Анонимен

преди 5 години

До 73Иска ти се, но не е точно така!

69

Анонимен

преди 5 години

До 70то това не опира много до гените. Едно дете за де е умно, трябва някой да му отделя внимание. Ако майката гледа Биг Брадър а бащата - чашката то детето няма големи шансове. Важи и при богатите - ако те си гледат кефа вместо детето и чакат някой да им го научи с "частни уроци", има голяма вероятност да си отгледат едно малко ***

68

Анонимен

преди 5 години

Абе тия суперкрасивите ще стареят ли или все ще са супер генно-силоконо модифицирани?Щом на Рокфелер средно през 6-7 години му сменяха сърцето, значи не са още толкова напред с материала.

67

Анонимен

преди 5 години

Първо са гените, после е средата. Ако пусна Маугли сред вълците, Маугли едва ли ще стане учен, президент или артист.Но виж - един вълк, ако ще Нийл деГрас Тайсън и Айнщайн да го гледат, пак ще си остане псе.

66

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо.То и днес си подвластен на гените и семейството си. Има изключения, но те са изключения. Ако си дете на умни и богати родители, имаш много повече шансове, за успешен живот, отколкото, ако си... Роден в панелка,. баща ти е пиян таксиджия, а *** гледа бигбрадър на живо и пие полови ка водка преди лягане. Това е, като да игрем Монополи, ама един да започне с повече 5000 и да притежава всички гари, а други да е само с 500.