222

Анонимен

преди 5 години

Когато Китай се натъкне на пределакойто му поставят сащ , а той вече сее натъкнал , ще драпа да се съюзи сРусия . Сега сме в момента когатотози процес стартира бавно но сигурно ,а сащ не могат да повярват как са допуснали подобна глупава грешка .

221

Боби

преди 5 години

До Анонимен 253"Имаше ли Руски войски по време на референдума"Да имаше контингент на РФ войски и РФ Военоморски флот по договор с Украйна за съвместно ползване на Севастоплската Морска база и още поделенияИмаше ли Украински контингент(35000) по време на референдума + СБУ + други служби? ДаИмаше ли ЛЕГИТИМНА ВЛАСТ В КИЕВ - След ВЪОРЪЖЕНИЯ ПРЕВРАТ както и да го погледнеш НЕИмаше ли ЛЕГИТИМНО ИЗБРАНИ МЕСТНИ ВЛАСТИ И МЕСТЕН ПАРЛАМЕНТ - ДаТочно тези власти обявиха Референдума

220

Анонимен

преди 5 години

До БобиИма ли руски войски в Донецк и Луганск? Или и руските майки лъжат за техни синове, служещи в армията, които са загинали там. Какво правят унищожена военна техника зачислена в руската армия пак там

219

Боби

преди 5 години

До Анонимен 247"на чужди територии и тяхното окупиране - Приднестровието, Осетия, Абхазия, Крим, Луганс, Донецк."Пнидестровието - Сини Каски - само заради тях там не се стреляОсетия и Абхазия са независими територии(Казус Косово пак този казус) - да има РФ контингенти но това са гранични войски без тежка бронетехникаЛНР и ДНР - къде са руските войски и ОБСЕ не ги намери?Крим първо обяви независимост а след това се присъедини към РФ - нормално е на РФ територия да има РФ военни нали?

218

Анонимен

преди 5 години

До БобиИмаше ли руски войски в Крим по време на уж референдума?

217

Анонимен

преди 5 години

До БобиГраниците са определени. Крим е назаконно окупиран с военна сила. Друго.

216

Анонимен

преди 5 години

Постепенно Руссия ще разбичка западната система за привилегиии ограбване , което ще е добре за целия свят .

215

Боби

преди 5 години

До Анонимен 246"Стига си лъгал. Договора за Азовско море е от 2004 година и няма нищо общо с договора за дружба от 1997"Договорът 1997 година е и за границите на Украйна включително тези в Азовско море. Хайде сега как ще регулираш какво ще става в Азовско море договор 2004 като ДЕ ЮРЕ не си определил КЪДЕ МИНАВАТ ГРАНИЦИТЕ?И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ УКРАЙНА ЕДНОСТРАННО ДЕНОНСИРА ДОГОВОРА ОТ 1997 година което доведе до разтрогването на десетки договориПП за 2019 не са договорени квоти за риболов

214

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24011,09,2018 - "Руската и китайската страна потвърдиха интереса си към по-активно използване на национални валути при реципрочни плащания" - Путин. Това са пожелания и мокри сънища. Евентуално през 2019 и то през фонд в юани равен на 10 млрд. долара. Това усложнява и оскъпява търговията поради необходимостта от допълнителни транзакции, защото цените са в долари и рублите и юаните са плаващи. Стига с тези глупости.

213

Анонимен

преди 5 години

И много добре че е била агресивнаи едновременно ни е освободила .Ако беше неагрессивна Българиянямаше да съществува .

212

Анонимен

преди 5 години

До БобиОтносно национализма в Русия и Украйна - в Украйна той за вътрешно ползване, то в Русия е основа за имперската политика на Русия и води до пряка намеса във вътрешните работи на съседни държави, изпращани на редовна армия и наемни войски на чужди територии и тяхното окупиране - Приднестровието, Осетия, Абхазия, Крим, Луганс, Донецк. Това е характерна черта на арогантната и войнствена политика на Русия.

211

Анонимен

преди 5 години

До БобиСтига си лъгал. Договора за Азовско море е от 2004 година и няма нищо общо с договора за дружба от 1997. Разтрогването на този от 1997 не прави невалиден този от 2004. И двата са грубо нарушени от Русия. Презумцията, че нарушена границата е на базата на анексирането на Крим. Това не е признато то другите държави. Аналогията, че това е базата на Косово или ФРГ-ГДР са абсурдни. Относно майдана и крайно десните в Киев - то в Русия са крайни националисти.

210

Анонимен

преди 5 години

Георги Димитров е казал едно нещо ие много прав : Русия за България е нужна като слънцето и въздуха .Естествено , че деградатите имат нуждаот много по-малко неща . И затова почват да *** .

209

Анонимен

преди 5 години

" Защото в основата на българския упадък стои Русия и руските слуги окупирали всички ръководни постове и служби в държавата. Докато не ликвидираме тази срамна ситуация в България нищо няма да се промени а пък дори и всички които мислят като теб да вдигнат челна стойка пред Народното събрание или на Дондуков 1 и 2. "Върховна глупост на някакъв български деградат .

208

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 232 То па една мечка... Стана за смях и омраза.

207

Отговор

преди 5 години

С масивен ядрен удар и по двете.Нищо няма да загубим.

206

Боби

преди 5 години

До Зозо1. До като Украйна не РАЗТРОГНА ДОГОВОРА за Дружба и Приятелство с последвалите споразумения по Азовско море РФ беше ДЛЪЖНА ДА ПРОПУСКА ВСИЧКИ УКРАИНСКИ КОРАБИ ПРЕЗ КЕРЧ стига да спазват НАВИГАЦИОННИТЕ ПРАВИЛА - или казано на просто Лоцман или Лоцмански кораб да преведе кораба през тясното и плитко място за да не се получи ТАПА на прохода2. Сега остана да важи само КЛАСИЧЕСКОТО МОРСКО ПРАВО 12 мили Териториални води и 200мили Икономическа зона - РФ МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ДА ПРОПУСНЕ КОРАБ

205

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 218"А къде са златната рубла и преводната рубла?Какво стана с тях?Те нали щяха да съборят САЩ, какво стана?"- - -Ти как мислиш, защо Русия купува злато и купуваше по 18-19 т годишно и по времето на най-ниските цени на нефта? При все, че е на 2-ро място, след комунистически Китай, по добив на злато, като отсвири Австралия. С китайците си търгуват в юани и рубли, не знам за рупиите и рандовете, нито за крузейрото.Нещо се мъти, но тези неща са сложни, а и никой не иска САЩ да рухне.

204

ми

преди 5 години

ми ще отвърнат като киев стане руски, а уйрайна история.

203

До 216

преди 5 години

До до БобиМежду другото очаквам скорошно спиране в България на всички руски телевизионни канали......Чакай,чакай, това ще стане две седмици след като цъфнат налъмите.От тези канали теч информация за цял свят, не като от нашите - Сашко, Деси 1, 2, 3, Гала, "Стани богат". От последното се вижда добре интелектуалния потенциал на затъпяващата нация. Я го сравни с "Где, что, когда", но не скачай през прозореца, да не ми тежиш на съвестта!Вижда се, че има всякакви продукти и че не умират от глад