74

има ли закони

преди 5 години

От тази статия ми се доповръща и ми прилоша - в буквалния смисъл на думите. 13 години затвор за УБИЙСТВО?!...

73

Анонимен

преди 5 години

Дяволите в човеш.кожа как ми дават минуси,виждате ли те са сред нас.по делата им ще ги познаете

72

Дяволи в чов.кожа

преди 5 години

И моята тъща е същата,не издържах и един в муцуната,временно се вразуми,но после пак започна,накрая се разведохме с дъщеря й.Наистина те са сред хората

71

Анонимен

преди 5 години

Някои убиват в състояние на афект- причернява им, не мислят... този систематично, целенасочено и бавно е убивал жената и накрая хладнокръвно я разфасовал. Това е психопат, дами и господа. И ще бъде сред нас отново най- късно след 6 години

70

Край

преди 5 години

Познавам човек с маниакална ревност. По нищо не личи докато не се обработи, че му се изневерява.Момичета и жени при първия шамар си събирайте багажа и повече никога не се ръщайте при такъв човек. Няма да се промени, няма да го превъзпитате. Това е мания и не се лекува.

69

КОнстантин

преди 5 години

И друго е интересно, забележете, че е била женена за първи съпруг като се е хванала с втория мъж, какво значи това, че жената е гонила някакъв интерес. Инали жените си падат по bad boys, ето го резултата. Сигурно първият и мъж е бил някакъв добър и отруден човечец, ама тя е искала тръпка и ето го резултатът. Не го оправдавам убиецът, но и нея не я оправдавам.

68

Анонимен

преди 5 години

До живот без право на замяна!!!

67

†БПЦ†

преди 5 години

Като *** в името на Христа дяволските изчадия изкушаващи ни към грях конфекцията става излишна..

66

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСам си противоречиш - хем казваш, че законите не се спазват, хем казваш, че имаме нужда от Истанбулската конвенция (която обаче никой не може да гарантира, че ще се спазва).

65

Мен

преди 5 години

Всеки САМ кове съдбата си са казали хората. Да не беше мълчала, 18 години . Мазохистка , какво очаква? Абсолютно наясно е била с какъв човек си има работа ....

64

Анонимен

преди 5 години

Убил я е в името на Исуса Христа.

63

ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИ

преди 5 години

НАРОЧНО ЛИ ПИШЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ , НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЕТА ОТ НАРОДА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ... СТИГА СТЕ СЕ СТАРАЛИ

62

Анонимен

преди 5 години

До Старата школаНякои просто го е страх да не им лепнат "стара мома". Особено в провинцията, където всичко се дъвче и предъвква. Така че донякъде я разбирам.А че институциите са дремали - дремали са. В някои държави полицията не чака, а се намесва като види синините, независимо какво казва жертвата. И това истанбулската конвенция няма как да го промени.

61

Старата школа

преди 5 години

До АКПРуската точилка е по къса от нашите, дебела в срадата и от двете страни има нещо като дръжки. Опасно оръжие, между другото. Тоя *** заслужава да го пребият до смърт с тая точилка. Но и оная глупачка, жена му, не я разбирам. "Късно е за нова връзка". Колко жени си живеят животи и без връзки...

60

Анонимен

преди 5 години

Очаквам отново форумните експерти да обвинят жеетвата и да заключат, че сама си е била виновна.А, също и да заявят твърдо...че в България всички закони се спазват...нямаме нужда от конвенции и неправителствени организации за защита.

59

Анонимен

преди 5 години

"Ограниченията не се спазват." Демек милицията си бара оная работа....А, не, грешка, пишат доклади колко са се преработили.

58

Анонимен

преди 5 години

"но тя признава, че вече й е късно за нова връзка." Правилно, по-добре с изверг у вас 18г отколкото сама! Той от друга страна много съжалявал, но не можел да върне времето назад! Егати болния и *** народ!

57

Анонимен

преди 5 години

Най-странното е, че си направил труда да я разфасова, а е изхвърлил?? само половината от тялото. Ако беше заровил някъде и другата половина, тоя психопат още щеше да се разхожда спокойно.

56

ims

преди 5 години

Ако го пуснат след толкова малка присъда, дано има връзка с дъщерята на съдията! Аман от убийци на свобода, стига вече - доживотна присъда, без право на помилване. Ако е за лудница - в лудницата, но не и между хората.

55

Анонимен

преди 5 години

Винаги е имало медицински случаи, но това не е работа на обществото да се бори нещо, а на здравната система да ги изолира и лекува организирано. Нарочно премислено е протеста на хората да се подхлъзва в джендърски насоки само и само борбата им за по- добър живот да се канализира в нещо странично и борба да има. Една важна, но в много голяма степен професионална тема на правителството не може да измества друга важна, но обществена тема за справедливостта и качеството на живота.