4

СПОКО, БЕ...

преди 5 години

Още никой нищо не е говорил за България, и от къде ще мине тръбата!Нито Ердо, нито Путин говориха за това. Само некакво вестниче....България е нестабилна и най-вероятно газа, ще мине през Гърция. Ципрас, доказа че уважава Евро-законите!

3

интересно!

преди 5 години

ЕС каза с половин уста че не е добре да има тръба от Русия към България, САЩ го кааха твърдо и марионеките тук побързаха да 'слушкат'! Сега - същия този газ но през Турция изглежда да е съвсем ОК и за ЕС и за САЩ? Много интересно - и за 'диверсификацията' и за 'енергийната зависимост' и за 'цената на газа'! Някой да може да обясни?

2

Pilot

преди 5 години

Когато хората ни канеха да дойде тръбата първо тука те се кланяха на американците, каква е гаранцията , че пак няма да ни скръцнат със зъби и .... Ако съм на мястото на руснаците никаква тръба ние сме долни продажници !

1

Да бе!

преди 5 години

Още не е ясно какво ще спечелим - ясно е че няма да е това ако си беше наш проекта - Южен поток! Всеки допълнителен играч в системата също иска да печели - така че с турците и може би гърците - няма как да печелим повече ако играехме сами!