107

Викинга

преди 5 години

Тот кто не хочет говорить с Лавров, будет говорить с Шойгу !Води се световна война за пазари, а ресурсите са Малко. В Русия се намират най-големите находища на въглеводороди,питейна вода и всичко за което се сетите ! Та сетихте ли се сега защо Русия пречи !?!? Никой не го е огряло слънцето да сложи ръка на руските богатства и никога няма огрее !!!!!

106

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Абе няма да се лъжеме НАТО стана едно "Моля Другарко Гошко се бие!". Ако не са американците.Ама на американците им дреме дали Крим е руски.

105

Поручик Ржевски

преди 5 години

Санкнцийка нещо няма ли да има?Хайде Женс Столтенберг, бъди мъж на място и измисли по-строга санкцийка за непослушните руснаци.

104

Иво Георгиев

преди 5 години

ТО НАТО ИСКА РУСИЯ ДА ВЪРНЕ КРИМ И ДОНБАС НА УКРАИНЦИТЕ, АМА... ТО НАТО ИСКА И ТУРЦИЯ ДА ВЪРНЕ КИПЪР НА ГЪРЦИТЕ, АМА... ТО НАТО (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА САЩ) ИСКА И ИЗРАЕЛ ДА СЕ ВЪРНЕ В ГРАНИЦИТЕ СИ ОТ 1948-*** ГОДИНА И ДА ВЪРНЕ ТЕРИТОРИИТЕ НА СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ, ОКУПИРАНИ ОТ ЕВРЕЙСКАТА ДЪРЖАВА В ПОСЛЕДВАЛИТЕ ВОЙНИ, АМА... ЩЕ СИ ОСТАНЕ САМО С ИСКАНЕТО!

103

Бай Петко

преди 5 години

Що не влезе Донал Кук в руски води!? верно украйнците са *** но за сметка на това поне са смели

102

Анонимен

преди 5 години

Пореден срам...Що не блъснат Доналд Кук :)) Комплексарките все с малките се занимават. Турците им пляснахаа самолета ...Те газ им закараха ...хахаххах. Смешна работа.

101

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Виж ся НАТОммм!Легендите за руските оръжия ги остави.Виж да кажеш, че народа е държелив и даже не е чувал за 200, но 20 знае.Единствените разрушения за ВСВ на Американска територия са 2000 usd. Една германска подводница изстреляла снаряд, който паднал върху сайвант и убил една крава.Обаче да сравняваш руската и американска техника и технология просто ша забравиш.Пак казвам!Сега те не са първите врагове.

100

НАТОммм

преди 5 години

Ами да напишат писмо до дядо Мраз, като искат много.И аз много работи искам ама ...Освен това при последните учения на НАТО в Лапландия, като ответна мярка бяха заглушени GPS сигналите, така че ще има голямо объркване с подаръците.

99

Един от Дивия Запад

преди 5 години

А имаше ясни сигнали.Който бе говори с Лавров говори с Шойгу.

98

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Начи сяяяя...Много е сложно. Щото точно както Дони прави червени точки на границата и Володята се зайграва на морската 12 милна зона.( не беше ли 10? А америчката е 20. Тия американците са като шопите. Всичко им е най-големо).Да знаете, че сега нещата се развиват бърже и врагът на USA може и да не е Русия, а врагът на Русия може и да не е САЩ.Като се изключи пишкомеренето САЩ и Русия нямат никакви допирни точки в интересите.Само дето продават оръжие и Русията, час за час обевява ново, а USA -не

97

Анонимен

преди 5 години

ами вземете си ги,кво само лаете,нали сте НАТО...

96

Анонимен

преди 5 години

Украински военни кораби на пълен ход влизат в териториалните води на Русия. Биват спрени и арестувани. От където и да го погледнеш си е провокация и последвал отговор. Моряците на корабите трябва да бъдат съдени за нарушаване на държавните граници на Русия. Още повече, че са отказали да се подчинят на нареждания на руските гранични власти и се е наложило да бъде използвана сила. Това трябва да утежни присъдите, а корабите да бъдат конфискувани.

95

Анонимен

преди 5 години

Тест

94

Бай Петко

преди 5 години

Как позна моето момчеПазех родината когато имахме армия

93

Звезделин

преди 5 години

Забрави- Виетнам,Гренада,Корея,Афганистан

92

Мая

преди 5 години

Когато нямаш повод си намираш причина

91

Анонимен

преди 5 години

Северните чукчета пак си показаха нрава. Агресия бълва от душите им. Окопиралии са половин Азия , Смучат петрол и газ до насита ...И още искат ...още земи ...ощее морета .Отвратителни хора.

90

Щирлиц

преди 5 години

Аз искам НАТО да се извини за обеднения уран,и да плати за нанесените щети.Щети за десетилетия напред.

89

Тошко

преди 5 години

Многая лета и да живее дружбата между цивилизационните православни братя българи и руси! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ на руския император Александър II ! Българските русофоби и джендърофили да си гледат работата. Никога не съм вярвал в "ценностите" на ОТАН и англосаксите, които ограбиха половиния свят и разбоюбиха другата половина. Браво и на Орбан, че не мека китка като "мъжлето" от Банкя. Иначе сорошнята обича да го увърта.

88

Бай Петко

преди 5 години

Ирак,Либия,Югославия,Сирия това е воено нападение