106

Ludoto Lenche

преди 5 години

...kriptovalutite sa neshto ,koeto ne se kotrolira ili regulira ot darjavata ...deto ia niama !!! Tova e reket na ovlasteni litsa ot razkapvashtata se darjava sreshtu chastni litsa !!!

105

Анонимен

преди 5 години

престъпниците от БОП дебнат кой къде има изкопани някакви крипто-пари, и го бомбят.Измислят му дело, прибират парите, а после сървърът се повредил и койните ги няма.Т.е. организираната престъпна група, носеща името Борба с организираната престъпност си е намерила нов бизнес.

104

Ludoto Lenche

преди 5 години

...na osnovata na koi tochno normative I zakonov akt ...dobivaneto na kripto valuta e ne zakonno !!! Niama takav zakon !!!

103

Анонимен

преди 5 години

имаше тука едни де се хвалиха че копали коини, на сега хак да им е

102

dodger

преди 5 години

интересно как дървените кратуни са им конфискували крипто-валутата. Това трябва да се гледа на видео - голям смях ще е.

101

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tazi taka nerechena gramka aktsia e nishto poveche ot darjaven reket I priasvoiavane na bitkoini !!!

100

Анонимен

преди 5 години

Така и не може да се разбере в какво престъпление обвиняват групата? Може би в пране на пари? Защото търговията с криптовалута е като всяка друга борсова търговия т.е. не е престъпление. С така изброените "престъпления" цялата операция прилича на рекет на прокуратурятя над някакви хора които търгуват с криптовалута и при сегашната цена на криптовалутата тези хора яко са се увътрили.

99

Мунчо

преди 5 години

И ний сме дали нещо на света!А аз копах,копах яма за нужник 3 метра,но не открих биткойни.

98

Анонимен

преди 5 години

Е как се доказва, че наличностите им на крипто е плод на престъпление?????? Това е почти невъзможно. За сега има само твърдение без доказателство. Твърде възможно е наличностите да са резултат на регламентирана търговия с крипто. Иначе евала на пичовете!

97

Анонимен

преди 5 години

До 98Тук става дума за 5 млн лв, огромна сума пари-как пък го сметнаха? ами след 2-3 месеца, като удари нулата това крипто ?"днес" 5, утре - 3, вдруги ден - 4.5, по вдруги ден - 2.5 и накрая ... нула!

96

Анонимен

преди 5 години

да прилагат за убежище при орбанчо

95

аз

преди 5 години

ама да не стане като предния път бяха обявили някакви стотици хиляди биткоини когато цената беше 10К, а после казаха, че нямало всъшност биткоини ... т.е. имало по-скоро имало ама са си сменили собственика

94

Анонимен

преди 5 години

Тук става дума за 5 млн лв, огромна сума пари, защо няма гръмка акция на МВР, спец прокурори, Данс и Антон Тодоров? Защо няма задържани, които да висят 5 часа на улицата? Защо даже и едно име на задържан не е споменато? Нито една снимка? Иванчева все още я държат за едни (недоказани) 70 000 евро, тук даже единият е пуснат под парична гаранция въпреки огромната сума! Как да очаква човек правосъдие в такава държата - наистина за откраднати милиони няма закони....

93

Анонимен

преди 5 години

До Пффф[Да не би това да е поредното изземване на пари?]това е новият инструмент за управление и тотален контрол на "непосветените"[като се пусне думата "спекулант" обаче всичко става ЛОШО]спекулант - значи мошенник![Като се пусне думата крипто, вече се включват другите негативни асоциации]Затвор, контрол, бигбрадър, окови, робство... все хубави асоциации...пп. Април - май - зануляване!

92

Пффф

преди 5 години

Да не би това да е поредното изземване на пари? Къде са важните детайли... спекулациите с валути на пазари съществуват от крайно време, сега като се пусне думата "спекулант" обаче всичко става ЛОШО. Като се пусне думата крипто, вече се включват другите негативни асоциации.. МНОГО ЛОШО. Но защо?

91

Анонимен

преди 5 години

До СатошитоВие участвахте в пирамида-По-скоро в експеримент за проверка на склонноста на офцете, доброволно да приемат блокчейна и да бъдат оковани. Естествено бъдещото оковаване няма да е с биткойн, а "нещо ново", при това - тотално централизирано!

90

СССР

преди 5 години

До Гробокопачбиткойните в доларидоларите в рублирублите във водкасамо изпитата водка никой не може да ти я открадне

89

БитНик

преди 5 години

Ако бяха толкова добри колкото се опитват да ги изкарат, лаптопите и всичко в тях щеше да е криптирано, в който случай и Господ нямаше да помогне на разледващите. Ясно е че не са направили най важната стъпка...

88

Гробокопач

преди 5 години

Криптото е неква разработка да се спаси доларът, щом пак копаш, копаш и накрая за долари е цялата работа;))) Иначе, е ясно, че няма как да има съвършенна монетна система и капиталови отношения, след като се създава от спекулативният човешки ум.

87

Анонимен

преди 5 години

До 90Можеш.