32

Пич

преди 5 години

До Както обикновеноДа...Ето такива сте вие, американските маронетки..Така ви желае и Америка..Браво..Успвли са :-)

31

Анонимен

преди 5 години

До БлокадаЩе го контролира докато не му отнесат недоносчето дето го изcpа там така наречения Керченски мост, който за няколко месеца е затънал на няколко места с 10 сантиметра. Когато денивелацията стане 20 сантиметра ще започне да се саморазрушава. Единствената възможност за Путин да излезе от създалата се главно заради него ситуация (той е настоятеля да се срои моста) е да го взриви и да обвини Украйна за това. Помнете ми думата този мост ще хвръкне във въздуха руснаците ще го взривят сами.

30

123

преди 5 години

Блиц съобщават за стрелба по украински кораби. Има и ранени."Руски кораби са открили огън по плавателните съдове на украинските Военноморските сили при излизането им от Керченския проток, съобщава unian.net, позовавайки се на информация от пресслужбата на ВМС на Украйна"

29

Анонимен

преди 5 години

Ще има пак потънали норвежски гемии... После "кой ми спря GPS-a"...

28

Анонимен

преди 5 години

украинците си го търсят боя.... то може , може...ама на всеки ще му писне от тия номера!!!криви им са сметките

27

Путин

преди 5 години

До18 Обувките на са важни важно е отзаде да се е измил.

26

Анонимен

преди 5 години

Гемията на Того натоварена с румънски кочове миналата година потопи руския разузнавателен кораб Лиман и си продължи по пътя за да не закъснее с доставката на овните. Днес се повтори същото с новия им кораб Дон. Отново руския кораб се опита да направи таран и получи голяма пробойна все едно че го е ударило торпедо. Това което го е спасило от потъване а екипажа от неизбежно удавяне е че пробойната е над ватерлинията. Путин да благодари на господ че се отърва толкова леко.

25

Мда

преди 5 години

Може би е време да се приключи с хохолските про.стотии?Или трябва да се помъчат още някоя и друга година?

24

Берлин

преди 5 години

На простите руснаци им викали украинци.

23

Анонимен

преди 5 години

Класическо говдарско изпълнение по сценарии за отвличане на вниманието, докато бунтовници използват химическо оръжие.

22

Анонимен

преди 5 години

Който е с Русия да се готви за клепари и Сибир.

21

Анонимен

преди 5 години

Защо бълагрските магазини за последните 6 месеца се напълниха с восъчните *** на Поросенко ?

20

Анонимен

преди 5 години

4 години Украина затъва ли затъва, беднотия , вдигане нацени и студ сма *** студ....евала на Запада

19

Анонимен

преди 5 години

Фашистите в Киев имат поддръжници и в България...............айде отивайте с Роската Плевнелиев и Деса-синоптичката да връщате Крим от Русия на фашагите в Киев.............................нещастници гадни и долни сте вие !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Потрошенко налага фашистки режим в Киев......................той управлява заедно с фашагите от "Десен сектор"........................но скоро ще ги гази руската мечка!!!

17

ХА ХА ХА ХА

преди 5 години

Граничния, въоръжен руски катер "Дон" "скача" на дребничкият невъоръжен влекач. Със страх, обаче, подминава двата въоръжени катера на украинските ВМС. Що не блъсна тях??? Путин е в безизходица, украинците му се подиграват, а той няма как да отговори защото незаконно са окупирали територии и прилежащите води. Жужето няма полезен ход......има един де, от яд да удари един шамар на Медведев!

16

za Ukrajna

преди 5 години

Украйна е провалена държава..............каза го дори гадината *** Сорос...................западните масони използват Украйна за да водят хибридната си война с/у Русия.................знаем ги тия западни номера!!

15

Анонимен

преди 5 години

видно е по стила че един и същи драс.ксч плюе по Русия с различни никове....лесно си разгадаем пич, еднотипни грешки правиш ..

14

(*_*)

преди 5 години

До za RUПроблема е ,че и да закачаш мечката и да не я закачаш - все тая.русия иска да пороби Европа и тва е.

13

Анонимен

преди 5 години

Алкохоликът-шоколадов бос-олигарх Петро Потрошенко още ли не е разбрал, че Крим е руска територия???Да си натиска парцалите.............че ще стане лошо за него!!