28

Д-р Радева

преди 5 години

Който я е писал тази статия, очевидно няма и грам понятие от темата и пише куп безсмислици и глупости в текст тип миш-маш.

27

гробарят

преди 5 години

Хайде спрете се с тези глупави публикации и намеци това е поредната поръчкова статия целяща да омаловажи или смекчи деянието на този социопат и *** ,Северин,как може такова бездушие и коравосърдечност от страна на журналистите?.Кога забравихте дами и господа безсърдечни журналисти ,че жертвата Виктория Маринова е ваш колега и нямате капка съпричастност и състрадание към нея а се стремите всячески да опетните паметта и?

26

Анонимен

преди 5 години

"Възрастта на наркоманите пада драстично, има 13-14-годишни"---Ми те на толкова започват и да раждат ... Нищо не съм казал за етноса, да се разберем! :)

25

Odbl

преди 5 години

Бил се надрусал с кристали. Дайте го народа да го оправят

24

Няма значение

преди 5 години

Трябва да се говори на децата и да се чете за дрогите. И видео илюстрации с умопобъркалите се след употреба деца. Другото е пълна легализация и контрол от страна на държавата, а не някакви пишман химици да ни тровят децата. Тази война(С наркотиците) не може да бъде спечелена.

23

Наркодилър

преди 5 години

Нормално е при демокрациятя да се продават наркотици, това си е бизнес за милиарди. Никого не караме насила, децата сами идват и купуват. Навсякъде в демократичните цивилизовани страни се продават наркотици, в Германия не минава ученически купон или дискотека без хапчета, идете в Берлин да видите какво става, повече от София купуват децата.

22

EEE до 21

преди 5 години

До АнонименС грешка си колега!!!Първи БиволЪ писаха по темата.А тя направи предаване с журналистите.Чак пък опорни точки,цецо,мецо,конспирация...Не вярвам,честно да е политическо.По-скоро т.нар.,,битова престъпност'' или бивщ някой да е платил...Не искам да вярвам,че е поръчка от горе за да се прикрие корумпираната република

21

До 21

преди 5 години

Чакам отговора ти?

20

Анонимен

преди 5 години

най-разпространения наркотик се прави от кристали за пяна във ваната .

19

Горчивата истина

преди 5 години

Продавачите на дрога наистина заслужават строго наказание, но те са най-дребните участници в мрежата, разпространяваща тази отрова. Най-едрите са милиардери и са недосегаеми, нерядко са и на силни позиции в официални институции.След тях са по-дребните кариеристи, успели да се набутат на топли местенца и да направят някой и друг милион, но мечтаят да станат милиардери и затова са безскрупулни, когато защитават интересите си.Чак след тях са мафиотските босове.И накрая - дребните улични дилъри.

18

Най-най-разумните

преди 5 години

коментари са 1 и 3.До Бай Иван (6)И ти си прав, това е естествен подбор. Но лошото е, че докато унищожават себе си,в пристъп на психоза убиват или нараняват и други хора, да не говорим пък за кражбите и грабежите, когато им трябват пари за дозичка.Полицията горе-долу си ги знае кои наркоманчета в кой район се подвизават. Нужни са само малко по-твърди мерки, за да се овладее тази ситуация, но за съжаление, от нея печелят някои много силни на деня индивиди. Това е основният проблем.

17

Нищо ново

преди 5 години

Задавали ли сте си въпроса защо докато съществуваше ИДИЛ никога не е заплашвала България и никога не е правила атентати у нас?Ами, защото има един "бизнесмен", олигарх, собственик на футболен клуб, чиито "фармацефтични" фабрики произвеждаха дрога и я пласираха на ИДИЛ.Всичко у нас се прави със знанието и позволението на управляващите.Полицаите и митничарите отдавна са в играта и в схемата на доставки.

16

До 21

преди 5 години

Защо журналистите не са убити тогава, а НПО активисте?

15

Анонимен

преди 5 години

"Не лъжи, Виктория не е била разследващ журналист! Тя само анонсира интервю за Джи Пи Груп, правено от друг журналист."Виждам, че плътно следваш опорката спусната лично от Цецо в медийното пространство, само че пропускаш един важен факт. Точно тя направи обществено достояние случаят, в който двама журналисти хванаха гербавите да горят документи за евроизмамите си в някакво поле посред нощ. Именно заради това я наказаха.

14

nikonik

преди 5 години

Важното е на началника от Банкия да му върви бизнеса с кристали.....

13

До 15

преди 5 години

Не лъжи, Виктория не е била разследващ журналист! Тя само анонсира интервю за Джи Пи Груп, правено от друг журналист. Плюс това вече беше писано за въпросната фирма.

12

Анонимен

преди 5 години

Къде са поддръжниците за легализацията на наркотиците?

11

Анонимен

преди 5 години

"Сега остава да го освободят тоя извергПълно безобразие"Това е целта, след като Цецо му плати няколко хилки да опере пешкира за поръчковото убийство на Виктория. Нали трябва и да си харчи надника, така че сега ще го изкарат жертва на наркотиците и ще го пуснат скоро след като се "поправи". След няколко месеца престой в кукувичарника ще се окаже, че вследствие на въздържанието му метамфетамини, отново е вменяем и ще го пуснат.

10

Анонимен

преди 5 години

дрогата и пиенето са виновнивсички българи сме едни деца на които другите са им длъжни и виновни най-вече свенната им безотговорностс една дума роми, носегаеми, българи

9

Мунчо

преди 5 години

Статията е много неграмотно написана. Пълна е с фактологични и правописни грешки. Мисловният процес на Йорданова е доста разкъсан. Добре е журналистите, които пишат, първо да се научат да четат.