26

Анонимен

преди 5 години

Бритния напуска, защото ЕС предстои да потъне !В Британия се намира един от центровете на "Старите пари" и беше въпрос на време да напуснат, то затова и си държаха паунда, а не бяха приели еврака!

25

Факт!

преди 5 години

Тръмп каза на Макрончо а бе що не напуснете ЕС.Оня мълчи като бит *** докато Париж гори.Е за тва Франция е клозет.А Макрон е избран от бившето Щази.

24

Ein Berliner

преди 5 години

До 28 Факт!Англия владяла половината свят... ха-ха-ха! :D Ало, живеем в края на 2018-та! Днешна Великобритания - Англия+Уелс+Шотландия+Сев.Ирландия е с обща площ, колкото една Румъния! Бедна, малка и жалка Британия хрантутела била немците и Германия... СМЯХ В ЗАЛАТА! САМО ЕДИН НЕУК И НЕПРОСВЕТЕН ЧОВЕК МОЖЕ ТВЪРДИ ПОДОБНИ ТЪПИЗМИ!

23

месара

преди 5 години

след Великобритания, и други държави да напускат тоя съюз на брюкселските милионери. видя се че смисъл и полза няма за държавите членки.

22

Анонимен

преди 5 години

Абе аз не мога да разбера, как може изобщо в Договора "за влизане" в такъв проект като ЕС, да няма заложена и разписана клауза "за напускане"?!? Чудна ми е тази работа? Ако това го имаше, нямаше изобщо да ги има тези драми вече 2 години. Искаш да си тръгнеш (това си е изконно право) ставаш, изпълняваш си заложените клаузи и чао!

21

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 46НЕ КАИШКА А БЕСИЛО ТРЯБВАШЕ ДА Е НО УВИ!!!! ЩЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ В ДЪРЖАВАТА А ЕС ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖА ОЩЕ 4 ГОДИНИ ЗА ДА НЕ ИМ СЕ РАЗПАДНЕ СКАПАНАТА ДЪРЖАВА!

20

не може да бъде!

преди 5 години

Според мен това е ирония на съдбата,в някаква степен съдбата се подиграва с победителката Англия,която допусна победената Германия да бъде първа икономическа и политическа сила.Щеше да бъде и военна,ако не беше НАТО,но както се знае то е създадено,за да се държи Русия вън,Америка -вътре,а Германия -отдолу!Като гледам двамата лидери-те просто са извадени от комедиен филм,толкова са забавни!Преди 80г.Англия инициира Мюнхенския позор,за да насочи Германия на Изток,и в крайна сметка тя се върна...

19

Факт!

преди 5 години

Ахаха питай французите от Ипр до Вердюн после ги питай що са си заменили белите трупове с африканци и що в Сен Дени бел нема!

18

Факт!

преди 5 години

САЩ е била англииска колония а им и говорят езика англичаните няма да забравят как са ги тровели с газ немците из окопите като плъхове французите явно са го забравили и затова им се връща във Франция вече са по-бедни от 'командорената" от САЩ Полша.Разбирам че има бая германофили но това не променя факта че немците са си военопрестъпници от класа.Франция ще става все по-зле докато не изчезне от картата.Но така е като са немски ***.

17

АнонимеН

преди 5 години

ЗА 3 ГОДИНИ ПРЕГОВОРИ ДОГОВОРИХА ДА ИМАТ ОЩЕ 4 ГОДИНИ СЛЕД ТОВА В ЕС!!!ЕГАТИ ИЗЛИЗАНЕТО ЕГАТИ ЛЪЖАТА! ОБЩО 7 ГОДИНИ ДО 2023 ГОДИНА МИНИМУМ ЩЕ СА В ЕС И ТЪРГОВСКАТА МУ ЗОНА БЕЗМИТНА! ЧУДО ГОЛЯМО, ЧЕ НЯМА ДА ИМАТ ДЕПУТАТИ В ЕС ТЕ НИЩО НЕ РЕШАВАТ ТАМ!АНГЛИЙСКИ ИЗМАМНИЦИ НАГЛИ!

16

V

преди 5 години

Айде честито на англичаните . В клуба на богатите европейци като Швейцария и Норвегия ,а ние пак при бедните в ЕС

15

Ein Berliner

преди 5 години

До 17 Факт!Да, прав си! Британците обичат също като поляците (паляците) Америка да им казва, какво трябва да правят!

14

Оптимист

преди 5 години

Сега остава вече ислямските колонии начело с Макарон и баба Мерка.

13

Бам бам

преди 5 години

На печелившите честито! 27-те лидери на Еврогейския съюз искат ФАЩ и Рассия!

12

Анонимен

преди 5 години

Сори няма как Германиика с 300 Хил кв км да командори Велика Британия Франция и тн.Е за французите може те все са едни такива меки ама с Англия не става.Една плюнка територия без световно влияние да управлява.Сори Майкъл!

11

Анонимен

преди 5 години

А лидера на западните балкани там ли е? Той подкрепил ли е Брекзит или още не са му обяснили какво е това?

10

Факт!

преди 5 години

Да спасиха се от това да забогатяват Германия.Във Франция протести в Италия протести в Белгия протести парите им не стигат докато в Германия увеличават заплати и тн и рекордни излишъци.Е сори англичаните владеещи половината свят не са осиновили немците та да им плащат.

9

Анонимен

преди 5 години

Като гледам снимката Юнкер пак е бил на неколко ракии.

8

АнонимеН

преди 5 години

ЕГАТИ СДЕЛКАТА ОЩЕ 4 ГОДИНИ ОСТАВАТ В ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!! И ТО БЕЗ ДА ПЛАЩАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС И ДА ПРИЕМАТ БЕЖАНЦИ!!А В ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ЩЕ СИ НАПРАВЯТ НОВ РЕФЕРЕНДУМ!!

7

Анонимен

преди 5 години

Ама, виж леля Тереза как срамежливо се дърпа ... Като ученичка от 8-ми клас.Като, че ли чичо Жан-Клод ще иьй направи нещо ... :)