119

Анонимен

преди 5 години

До ОСТАПЕ да отбележим че вида на батериите в мотокарите е друг и е неприложим за лек автомобил. Не си виновен че не разбираш проблема.Важното е да продължаваш да пишеш с големи букви.

118

Анонимен

преди 5 години

Мъск е измамник . Сигурен съм че никога няма да видим 15 годишна Тесла на 200000 кмс оргиналното оборудване . Всичко е само за бързо печелене на пари. След 5-6 години господинът ще изчезне и стотици хиляди ще ядат по една тесла.

117

ОСТАП

преди 5 години

ГОПЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ БЕНЗИНДЖИИТЕ. ПО ГЛУПАВА ПОРЪКОВА СТАТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛ.ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ЕЛЕКТОКАРИТЕ ПО ХЛАДИЛНИТЕ БАЗИ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАРЕЖДАТ ПРЕЗ 30 МИНУТИ.ДА, АМА НЕ.СТРАХ МАЙКА!СТРАХ ЧЕ ИМ ОТИДЕ ПЕТРОЛНИЯ БИЗНЕС.

116

Анонимен

преди 5 години

До 124Старите лаптопи? Някой Acer за 800 лева е ясен... Майка ползва старият и Macbook Air от 2014-а, а батерията още минава 10 часа.

115

Анонимен

преди 5 години

До БаткоАми да то това означава добър или лош дизаин. Отиваш на автомивка ,излизаш на -10С и не трябва да имаш проблеми. Нали не говорим за Лада от 5000лева аз за най новото от 100000? Но който зане кой работи в заводите Тесла не се учудва много, Дори Мъск уволни стотици индийци за лош софтуер.

114

Анонимен

преди 5 години

До :)То и да караш мотокар е уникално преживяване. За 100000 ,каквото и да е, какъв клас нормален автомобил ще си купиш? Само *** си купуват "екологичните" Тесли. А още не са минали и няколко години когато ще започнат проблемите с батериите. Както и да ги зареждат те са същите като в по старите лаптопи. 5000 цикъла най много.Запитаите се защо големите призводители не са започнали масово да ги призвеждат . Мислите че не могат. Не те не гледат само 2-3 години напред и моментни печалби .

113

Батко

преди 5 години

Съдейки колко лед излезе от дръжката и колко е чиста колата, тоя талант най вероятно си е измил колата и я е заеВал на вън на този вятър при -1. идеална постановка каквато и да е по нормална кола да се подърви и замръзне яко.На крива ракета и на теслата дръжката и е виновна

112

Поручик Ржевски

преди 5 години

То е модерно да си веган и гей но това не означава автоматично че е готино.Аз карам мерцедес ГЛЦ купе на нафта, 1000км пробег безшумен с 200 коня. Трудно ще повярвам че има по-яка кола.

111

119

преди 5 години

Тесла се купува, защото е модерно и защото е готина за каране. Ти, ако искаш и Москвич карай, все тая. Светът върви напред и изобщо не му пука, че група балканци не схващат какво се случва.

110

:)

преди 5 години

Колко от изложилите се по-долу са ДОКОСВАЛИ Тесла? Ама не на дедо си теслата, а електрическия автомобил с това име. Усещането да караш или да се возиш в такава кола е уникално. Това, че някакъв не успял да си отвори колата през зимата не е повод да плюете.

109

Поручик Ржевски

преди 5 години

Чета коментарите и виждам, че повечето хора не разбират защо се купуват Теслите.Не е за да ти е хубаво, удобно или практично.Купуват се от религиозни последователи със светнали очи, които са готови да се борят срещу "Путин" или "арабите" или пък виждат как света става зелен и хубав като карат коли на ток(който всъщност идва от въглища).Та става дума за секта, а там когато чувствата се намесат място за разум няма.

108

Анонимен

преди 5 години

До МужикПлоблема е принципен и е в батериите. Технологиите могат и да се развиват но физичните закони си остават същите. Колкото и да се напъват никога няма да има батерии добри при ниски температури. Така че бъдеще имат и двата вида двигатели.

107

Не че нещо ..ама...

преди 5 години

До АнонименПечелил съм бас- при минус 18 запалих Москвич 408И с манивела.Не беше пален три дни...Съветските коли бяха направени за студен климат....За руските не знам....

106

явертъ

преди 5 години

За сметка на това обаче летят във космоса.

105

Мужик

преди 5 години

И въпреки това, електричките са бъдещето! Проблеми със сигурност ще има и то не само през зимата, но съм още убеден, че до 50-60 години (ако не сме се самозатрили до тогава) петролни леки коли няма да има. Вероятно само тировете и SUV-те ще останат на бензин и нафта.

104

Тошибиян

преди 5 години

Да вадят сушоарите ди и духат

103

Анонимен

преди 5 години

Добре ще е да се изгради тролейбусна мрежа навсякъде и водачите на Тесла да ползват пантограф и ще си движат спокойно.

102

Анонимен

преди 5 години

Сомо 100d модела "важи", защото пробег му го и почти 650 км. Другите, не толкова. Да не казвам, че Тея "икономичните" от 2012 до 2015 де го рпавееха. С 40 и 60 батерии, си бяха чиста гавра.

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонименто не е въпроса само в икономията която постигаш, карал съм електрическа кола, просто усещането е несравнимо, тихо спокойно, много бързо ускорение, чува се вътре само свистенето на вятъра, просто е голям кеф казвам ти, дори и най-високите класове на БМВ и Мерцедес са по-шумни и далеч по-тромави

100

Анонимен

преди 5 години

Аз сато разправях, че тези батерии на колела трябва ги дават с гараж на колела и теглич...