82

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Всички гарги се плашат от Русия...

81

Уточнение

преди 5 години

последните десетилетия Запада е пропит от комунизъм - от леви идеи като феминизъм, права на малцинства, мултикултиЗайко, бегай да рупаш люцерна, за анализатор не ставаш! Запада е далеко от комунизма, а е подвластен на либерализма и слава богу! Защото само чрез либерализъм, всеки един човек, при желание от негова страна, може да открие своите истински възможности и заложби!

80

СциганинС

преди 5 години

Естествено е ,че Британия търси външен враг и го създава в лицето на Русия ,за да отвлече вниманието на населението си от Брексит.

79

Анонимен

преди 5 години

До 71, По-вероятно е американците да са манипулирали англичаните за излизането им от ЕС. Усетиха че Европа е силна и тръгва към независимост от САЩ.

78

Мда

преди 5 години

Абсолютно вярно!Естествено че Русия е по-голяма заплаха от техните креатури ИД и Ал Кайда!Ако продължават да я дразнят,като нищо може да ги занули.И докато САЩ имат добри шансове да оцелеят(макар и частично) при война с Русия,то от Обединеното кралство няма да остане нищо.Ама тяхна си работа-нека се дърлят,щом им повдига самочувствието.

77

Анонимен

преди 5 години

Англичаните винаги са били *** на американците, все още са им длъжници че ги спасиха втората световна война. И сега работят в полза на САЩ . Втълпяват на европейците че НАТО е всичко което им е нужно, като по този начин поддържат влиянието на Америка над Европа . И естествено плашат с Русия , за да изглеждат нещата по-достоверни.

76

Анонимен

преди 5 години

До 71 Да разбирам ли че според теб руснаците са извадили Великобритания от ЕС? Защото те и американския президент назначиха. По тази логика световния лидер е Русия, тя сваля правителства и назначава такива.

75

Бате Гойко

преди 5 години

До 64"С тъпaци които нито са живели по времето на развития социализъм... е безсмислено да се спори"Абсолютно съм съгласен.

74

Българин

преди 5 години

Защо бе? Страх ги е да не ги анексират ли?

73

Иванов

преди 5 години

Този кукундел просто е забравил, че именно обединена Европа на два пъти тръгва с военна сила из Русия. Именно обединените армии на Европа на два пъти опустушават Русия. Слава Богу, Русия не е забравила и им готви качествено посрещане, защото на англосаксите пак им се ща да се наплюскат до повръщане. Пак ще се задавят и ще им приседне.

72

До 73 по-далече от Р

преди 5 години

Изглежда , че си на двойна обедна доза а Фенди ?

71

Анонимен

преди 5 години

Приказки на един склерозен натовски генерал за да му вдигнат заплатата и пенсията.

70

Анонимен

преди 5 години

Британците са си самодостатъчни,за да ги е страх.

69

Imam

преди 5 години

Ислямските терористи не са заплаха за англосаксонците и евреите. Те са създадени от тях да подриват Русия.

68

Анонимен

преди 5 години

Колко е НАТО като армия и колко Русия? Съотношение 10:1 в полза на НАТО ама Русия била заплаха.

67

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

66

Анонимен

преди 5 години

Тези голям маразъм ги гони!

65

Анонимен

преди 5 години

До Един от Северозапада"Голям страх ги тресе англичаните. А за какво излязоха от ЕС, заради руснаците ли, или се уплашиха от чакащите да емигрират при тях, отдругата страна на Ламанша?"Най-точният отговор е, че защото националистическите партии масово са с руско лоби, това което направиха руснаците за дезориентацията на населението е нещо много близко до ума и с малко повече пари, се постига лесно. Същото се случи и на други места по света - асинхронна война, пропаганда, фейк нюз, миш-маш...

64

Анонимен

преди 5 години

Що ги е страх толкоз щом кат НАТО е военен блок регулярен нещо как генерален щаб за ползване на войските от националните армии на държавите участници в него,същото коет би направило и друго формирование независимо как ще се нарича-единни въоръженни сили срещу Единна Русия що сега командва там само една въоръжена сила,а с другите на новото СНГ все още преговаря както и НАТО по линия на ЕС,а тез радикални групировки както излиза са конвенционални -среден и малък обсег,но не опасни,а командировани

63

Един от Северозапада

преди 5 години

Голям страх ги тресе англичаните. А за какво излязоха от ЕС, заради руснаците ли, или се уплашиха от чакащите да емигрират при тях, отдругата страна на Ламанша? И, последните години, в колко чужди държави се намеси открито Русия, и в колко Нато? Прав е Лавров-това, което е днес света-глобална несигурност и анархия, не Русия го причини, а Нато, по-точно Сащ, с мълчаливото съгласие на останалите, и Англия-като пръв васал.За това-да мълчат и си понесат последиците, а пакитата и другите да им--- же