65

Хъхъхъ

преди 5 години

А на шлема на Ахил е пишело "секиш сикиджам" Само вмятам....за онзи по-отворения. И ще му кажа още че обрязването е започнало в ислямските държави поради липса на ластици за косите на жените...

64

Кумчо Вълчо

преди 5 години

Май не вдявам връзката между нашето отче и великия аллах ,а ти как мислиш.

63

фактите

преди 5 години

После какво да очакваш от хора , имащи се за атеисти . После им били виновни ислямистите , че превземали Европа. Една Великобритания , - християните са малцинство !!!!! Мнозинство са - атеистите и мюсюлманите . Имат стандарт на живот десетки пъти по-висок от тези в Африка и Азия , ама не им се разваля рахатлъка с раждане на деца

62

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме и малката му армия от охранители, чиято задача е да изблъсква от пътя му простолюдието, докато Негово Светейшество превръща в злато земята, по която стъпва.

61

Скептик

преди 5 години

Как може Българската църква да търпи такова цинично, нахално и алчно човече като Николай Пловдивски.

60

това не го разбрах

преди 5 години

".....днес дядо Николай акостира с черен "Мерцедес", в който екстрите надвишават десетократно 10-те Божий заповеди....."------------какво ли е искал авторът да каже с това ??? . Като цяло безсмислена статия

59

Анонимен

преди 5 години

На Александър Невски на шлемът е пишело ,,Алах Акбар''.....само за информация го подметвам....,за по-отворените.

58

за Александър Невски

преди 5 години

чийто баща е католик не може да се каже че е приел исляма, но е пръв приятел на татарите.Те убиват брат му, за да няма конкуренти, но пък той им дава да плячкосат Киев, както и други руски градове.По-често пребивава в стана на татарите, отколкото другаде.Не е имал лоши помисли за тях, и мирно е приемал робството, без никаква съпротива.Руски светец, неизвестно за какво, както и онзи адмирал Ушаков.

57

Сатанаил

преди 5 години

Тоя е мой.

56

Накратко

преди 5 години

Баща му е милиционер, който по-късно оглавява взвод в Специалното поделение за борба с тероризма при Шесто управление на Държавна сигурност.Те са навсякъде.

55

Алколсун бе, машала

преди 5 години

"Хвала! А той, Александър Невски е мюсюлманин! :)))Пишете в Гуугъл, "шлем Александър Невски". "Даже и Акександър Македонски е мюсюлманин. А даже и Адам. А даже и Създателят на Адам. Всички са мюсюлмани. И абсолютно сигурно е, че Големият взрив е дело на мюсюлмани. Шахидска грешка някаква. Аферим, бравос, евалла!

54

Анонимен

преди 5 години

Щом и ,,Графиня Камастра'' се появи около БПЦ,работата замирисва все повече на международени трафици на хим. субстанции и др.Сделките на БПЦ не се проверяват и проследяват,работят само с международни трансфери чрез фондации.ДАНС са им подчинени,защото БПЦ ако им откаже оферта,ченгетата увисват за джуката,и не могат да правят кинти от далавери.Увързани са като свински черва.Ама да са живи и здрави миряните,колкото повече овце в лоното на БПЦ,толкова повече млако и вълна за папазите.

53

Анонимен

преди 5 години

Исусе, слез да изгониш търговците от храма...

52

Анонимен

преди 5 години

"ми добре, щом гугъл така казва"И официалната история така казва. Дори руската.

51

Анонимен

преди 5 години

Блажиш ли, блажиш ли, дедо попе?

50

Анонимен

преди 5 години

Хвала! А той, Александър Невски е мюсюлманин! :)))Пишете в Гуугъл, "шлем Александър Невски". ми добре, щом гугъл така казва

49

ИСТИНАТА

преди 5 години

Църквата е създадена от Павел, който всъщност е Шаул от Тарс - фарисей, гонил християните. Никога не срещал Христос, но провъзгласен от църквата за Апостол, при това равнопоставен с Петър.

48

Анонимен

преди 5 години

"На 23 ноември православната църква почита паметта на Александър Невски."Хвала! А той, Александър Невски е мюсюлманин! :)))Пишете в Гуугъл, "шлем Александър Невски".

47

Друг Православен

преди 5 години

Съветвам автора да отиде на църква в Баткунския манастир, където отец ники често разпуска в приятна компания. Там ще се убеди, че отеца е наистина земен човек и нищо човешко не му е чуждо;))

46

bluesky1

преди 5 години

Попове, ходжи, равини....всички са безполезна ...или поне 99 процента от тях....мхм...