122

ognyanz

преди 5 години

До България решава: "Решава българския народ"? Наистина ли? Кой реши да бъде спрян Южен поток? Много се съмнявам, дали и този проект (засега само предложение) Бойко няма да го провали, за да угоди на накой от западните си "приятели". Като нищо ще изтъргува провалянето му срещу подкрепа за следващите парламентарни избори.

121

Анонимен

преди 5 години

това само гербераски *** може да го напише"Дали руската тръба от "Турски поток" ще премине през България го решава българският народ , а не руската компания "Газпром".решава го американското посолство и уведомява началника ви - банкянското мекередето го избра нещастният български народ - а той нали е най-обикновен слуга на краваритетурцея вземя син поток- дато го предложиха на българия но бакърджиев дето буташе мавзолеите го отказа- турция не чака на азерски газ- ама ние чакаме и раздухв

120

а

преди 5 години

Поредните руски селски номера.

119

X

преди 5 години

Каква е тази сделка, в която трябва ние данъкоплатците трябва да дадем над 2 млрд. от джоба си, да се изплащат 15 г. от такси за транзит, през които 15 г. няма да получаваме нищо 0$ и 0 куб. м. газ, защото ще сме само транзитиращи??? Ами НЕ мерси!!!

118

Анонимен

преди 5 години

Ерик рубин те чака за да теощастливи с безплатна дозанаркотик .

117

до 137

преди 5 години

ТИ НЯМАШ ПАРИ БЕ КАКВО ЩЕ РЕШАВАШ ТИ ????????Т И М РЕШАВА !!!!ВЕЧЕ Е РЕШЕНО ДЕ СКАЧАШ??????????????

116

България решава

преди 5 години

Дали руската тръба от "Турски поток" ще премине през България го решава българският народ , а не руската компания "Газпром".

115

Анонимен

преди 5 години

На мен руски газ не ми трябва и затова не ходя под балкона на Бойко да ми плати парното.Там ходят само Андрешковците с увредания - русофилите.

114

Анонимен

преди 5 години

Какво постигнахме с продиктуваните от външни сили откази, с забавянето - загубихме време, пари и прекарахме потока през Турция. И понеже много пари няма да влязат от транзитни такси и ще загубим транзитните такси на Булгартрасгаз, които получаваме в момента, ще трябва да ни вдигнат данъците, за да компенсираме това, което политиците искат да имат. Някой политик ще поеме ли отговорност за това?

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Rа3 127. С какво беше по-лошо "Южен поток" просто не взимаха и турците за услугата си, а това, което ще взимат сега, щеше да е за България. Само, че тогава плещихте, че сме били "енергийно зависими" от Русия, а сега...Умствен ексремент!

112

Анонимен

преди 5 години

Колко ще платим ние, колко ще приберат политиците.

111

Анонимен

преди 5 години

Та, какво стана с "енергийната независимост", за която ГЕРБЕ - расти и други лобисти говориха, че не разрешиха "Южен поток". Значи, ако е директно през България сме енергийно зависими от Русия, а като поспечели и Турция е в интерес на България.

110

Анонимен

преди 5 години

Е добре де аз да Ви питам всичките експерти, сега като транзитираме по 35-40 млрд. куб. какво печелим от това ние обикновените хора??? Нищо, абсолютно нищо, една шайка от енергийната мафия си пълни гушите, а за обикновения човек само един среден пръст

109

Енергопроект

преди 5 години

Мнението на "експерта" г-н Хиновски не е експертно, а по-скоро политическо, понеже съдържа силни политически украски.

108

Сателит Независимков

преди 5 години

Тя,тръбата е важна за сферите на влияние,за дружбата със сателитите(то само Полша остана в орбитата на ЕС,*** и тя му гори знамето), за благото на олигарсите и пари за нови оръжия.Газ-пари-оръжия-пари прим! Влади Мир знае кога да отстъпи и кога да настъпи,и дали да ни даде на Турция.Ние с малката маса(физическа и мисловна) ще купим F-чета,правени в братска Турция,а шистака да си го реди Мултака.Ето това е премерена политика.-Тръгна ли газа за Китай?-Газ не, ама по тръбата тръгнаха китайци!

107

Гошу

преди 5 години

От Козяк са в траур. Няма да има Коледни и Новогодишни надбавки.Лошо, Говедаров, лошо.

106

Евроатлантик

преди 5 години

Вовката наби поредния шут в краварските дзурли. Баааам, от воле. Ооле!

105

Зозо

преди 5 години

Е добре че макакКейн пукна та сега говедарите няма кой да изпратят да слага пръти в колелото на прогреса. Изобщо цялата истерия покрай тази тръба показва само едно - каквото, когато и както да се случва накрая винаги се осъществяват желанията и се реализират плановете на Путин. Най-великият! Господарят на планетата. Браво Владимир, ти си недостижим.

104

Анонимен

преди 5 години

Американският втечнен шистов газ и ядреният синтез вече още една седмица им закъснява на реформаторите, Десебе и Седесе, Дабългария и другите зорозоиди и реститути. Пак са ги забременили с чужди интереси и пак ще родят уродливи антибългарски брътвежи по телевизиите.

103

Анонимен

преди 5 години

Пак питал ? Един герберюшкидегенерат пак питал малоумнопитане .16367