34

Анонимен

преди 5 години

Щото място то ти е в кафеза бе юрдечко

33

кой кум кой....

преди 5 години

До БСП са гад.иниМа то и сега бсп е на власт.Но под чуждо име,под прикритие.Виж състава и биографията му и не питай.

32

БСП са гад.ини

преди 5 години

До ха-ха 17. Ами като беше БСП на власт чия беше администрацията бе, раппон? Как тогава през 2009 беше изметено червеното раково образувание? С народен гняв и камъни, *** - така се прави срещу червената хунта.

31

Анонимен

преди 5 години

Като гледам в коментарите колко често са с име "Гробокопач", започвам да мисля че цялата злоба, всички обиди и мръсотии в Българския интернет се генерират от едно 5-6 човека, които явно друго не вършат. Това че тези хора лобират за БСП пък е баси директен автогол

30

Анонимен

преди 5 години

Някой от партийните ти другари ти е дигнал мерника.. Вече катастрофира веднъж .. А сега е хлъзгаво пропасти бол

29

Solar Power

преди 5 години

За минусчето ... Искаш ли да цитирам и какво мисли Вазов,Ботев,Левски за братушките :) ?Ще ти стане тъжно. Разбира се ако не си българин а някой руски платен преселник *** няма да те сбърка и ще ми праснеш още един минус....

28

размисли

преди 5 години

Бойко е бил член на бкп.Тогава много трудно се ставаше.Трябваха препоръки от баш ***,но после ти се отваряше парашута.И шкембе войводата Каракачанов е бил агент на ДС-Иванкщата.Като чух вчера как плюе своите бивши съмишленици не можах да повярвам.То бива лицемерие,ама толкоз пък.....

27

Байфидан

преди 5 години

Ох, птицо бяла домашна, гони те параноя. Ами следят те, за да не се заразиш с птичи грип като прегръщаш кокошките на някоя баба.

26

Solar Power

преди 5 години

За българските комунисти могат само да се цитират думите на великия Димитър Талев:"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

25

12

преди 5 години

Тази ако носи вина - за това че епидемията не беше овладяна на време, не са я следят ами направо да и вземат имунитета и да разплати разходите на живитновъдите и на държавата за нуждата от допълнителни действия, карантини и още унищожени животни!

24

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са утайката на човечеството

23

Анонимен

преди 5 години

То тука пълно с ГЕРБерски ***.

22

до 15

преди 5 години

Нинова никога не е била член на БКП. Виж идолът ти Борисов не само беше, ами когато се наложи да се деполитизира, СЕ ДЪРПАШЕ КАТО МАГАРЕ НА МОСТ. и накрая предпочете да остане без работа, НО ДА СИ Е ЧЛЕН на БКП.

21

Анонимен

преди 5 години

Свиквай кифлище има и една сграда с решетки в Сливенско точно за теб

20

Ха-ха

преди 5 години

Следят, щото си крадлива

19

Анонимен

преди 5 години

Нинова,а при вашето управление свободни ли се чувстваха хората?Или по-голям батак бяха?

18

NoName

преди 5 години

Е как няма да я следят, тази другарка се заиграва с страховете на хоратаа и ги агитира хората към бунт... Направете си елементарен експеримент отидете на някой протест в София и снимайте най-активните младежи там (с мегафони, със знамена и т.н.) 99% от тях са от БСП Младежи - лично го проверих във Фейсбук. Направето го и вие, ще останете очаровани.

17

Ами така е..

преди 5 години

РЕШЕТНИКОВ те наблюдава, ***...Не изпълняваш правилно задачите!!!!!

16

шматка

преди 5 години

От БСП не виждат ли че тази смешка ги излага постоянно.Защо не я махат.Съвсем ще ги закопае

15

Анонимен

преди 5 години

Па много си убава, затова те следи