75

huhu

преди 5 години

тези хора със сигурност си имат вярвания и религия, за какво им е някой да им натрапва други вярвания.Същото се случва и в момента с настъпващия ислям в Европа, но Евро-либералистите ни натрапват изкривена толерастия.

74

Georgiev

преди 5 години

На това се казва да умреш от глупост, тотална.

73

СциганинС

преди 5 години

Има много роми със светли или руси коси и бяли и по-бяли от много бълхари,но само по-говора можеш някои да познаещ,а други въОбще и да не разбереш ,че са роми.Има и роми и по-възпитани от много бълхари които да се хвалят и да се бият в гръдите с болгар болгар ,то с друго не могат да се похвалят.

72

granik

преди 5 години

Значи от два милиарда китайци и индийци и двеста милиона индонезийци, никой не отиде да ги тормози тези хора, но тоя американец реши да дойде от другия край на света да ги притеснява.

71

saki

преди 5 години

Племе от 40 души ?! Че то значи във всяка къща в Максуда или Столипиново живее отделно племе.

70

Анонимен

преди 5 години

Няма по-страшно от надъхан ***!Такъв ще разруши света без да му мигне окото!А после ще реве,че е станала грешка!Такива като тоя на времето са горили хората на клади!

69

Анонимен

преди 5 години

Виждал съм по-светли роми от един български бивш вицепремиер.

68

Анонимен

преди 5 години

Тоа е амерканец колкото Ромите у нас шведи с руси коси и сини очи

67

Анонимен

преди 5 години

Отишъл с опита си насила да ги християнизира , те не са Християни а Пастора има източни корени , странни хора днес приемат каква ли не религия , стойде далеч от Менте-Хипнотизатори като тоа американец с китайски корени

66

Анонимен

преди 5 години

Никой не обича колонизатори. Ако беше отишъл като обикновен човек с мир, а не като американец колонизатор щеше да има повече шанс.

65

Kaракачанов

преди 5 години

Ако искат паспорти ще им пусна отстъпка

64

Анонимен

преди 5 години

Може да се проповядва , но трябват бронежилетки...

63

инженер

преди 5 години

ами кат натрапваш измислената си религия така става ората там си имат техен бог и не са тръгнали да го убеждават

62

tv entertainment

преди 5 години

*** ясно са му показали, че присъствието му е нежелано. Що за нaхален и нaгъл сектански кpетeн трябва да си да продължаваш да се натрапваш с глупостите си?! В крайна сметка, каквото търсил - НАМЕРИЛ!

61

Ddd

преди 5 години

Тук да не е по-безопасно, я се опитай да влезеш в ромската махала и да им обясниш че трябва да работят и да спрат да крадат, и да видим колко минути ще оцелееш.

60

Анонимен

преди 5 години

Тия са ми много странни, защото не проявяват никакво любопитство. Характерно за хората е по-скоро да си построят кану и да отидат да видят какво има извън острова им, а те само си стоят на него. Сигурно след лошия случай с отвлечените двама са си измислили някаква представа за света, която е толкова странна и фанатична колкото и тази на проповедника.

59

Handel

преди 5 години

Все пак Дарвиновия отбор явно работи.

58

???

преди 5 години

Но АК-47 спира стрелите...

57

БПЦ

преди 5 години

Канонизираме свети велико мъченик Джон Сентинел, на 16 ноември - имен ден ще празнуват посмъртно всички изгубили живота си по максимално глупав начин

56

20г. скитал из САЩ

преди 5 години

Такава *** и малойумна сбирщина като американците няма никъде другаде по света! И това което го казвам може да се осребри във всяка една банка!