222

Цецо

преди 5 години

Не мисля, че лъже, просто хитро се измъква... твърди, че в ТОЗИ МОМЕНТ не е била в колата, защото е слязла преди човека да започне да снима, което той потвърди пред камерите на телевизията! Не ми харесва това, че вместо да си признае, че шофьора й, за по-напряко е навлязъл в насрещното, се изкарва жертва на някакъв заговор за дискредитиране на президента! Това, според мен, говори за липса на акъл, което се компенсира със сериозна наличност от арогантност и наглост...

221

niki

преди 5 години

Ето я бе, вижте я. Нагла, лъже и със самочувствие, че всичко което прави няма да бъде наказано, защото е Президеншътъ. Страхотно!

220

Начо

преди 5 години

Стига сте ядосвали жената и без това има Радев за съпруг!

219

.

преди 5 години

Nagla, vulgarna, arogantna, gnusna....falshiva demokracia v rbg...

218

Анонимен

преди 5 години

Няма *** или *** който да не е бил в БКП а всички от БКП са нагли, прости и арогантни! Спи народе, обичат ВИ!Вижте предците/роднините на "президентЪТ и ..шата" сами се сетете че са от БКП!

217

Анонимен

преди 5 години

Че то с наглост и шмекерлък е станала президентша. Вярвате ли, че с добродетели се е добрала дотук. *** тарикат в България е печелившата карта.

216

Анонимен

преди 5 години

Не ме кефи президента, нито жена му. Избрахте селташко семейство да ни представя пред света, а Светльо Витков го пре...еб..аха и нямаше за кого да гласувам. Единствено мога да кажа, че този който пише речите на Радев е по-добър, този пишещ речите на Плевнелиев. Радев обаче има *** стил на четене, сякаш само баби го слушат и той чете за тях.

215

Tufli

преди 5 години

Hahahahaha....systemata gi ubivala v bg .....hahahhaahha.....eto ia bg systemata.....hahahahahaha.....na ioncheva, iotova, ninova, manolova, radeva, drugite kreslivi maiki.....uuuuu, ubiici na bg narodnata hazna!

214

Таз уфсъ

преди 5 години

Е карала пияна с София със 130КАТ са я спрели и после се сещатеКатаджиите са наказани, случаят потулен

213

Селската пръчка

преди 5 години

Не заслужава толкова внимание *** като си избрахте един парясник за президент ще търпите и закъснелите му страстиДругия път пак си го изберете , скъпи 80 % знаете какво...

212

Важното е

преди 5 години

че Десата беше с много хубаво костюмче - синьо- като на Мелания ,на последното представление в Париж. А иначе това шоу в с нсо си е нещо ежедневно.

211

...

преди 5 години

Много им стана вече на радеви и то за кратко време.баща му на радев прегази инвалид.преди време помните ли че хванаха радева да кара употребила алкохол.сега за да си купи рокля.....в насрещното наредила на шофьорчето.брееей и шофьор пък и една охранителка специално за нея.защо ли е била охранителката вътре в колата.едва ли да охранява шофьора.радеви.....карате в насрещното откакто поехте мандатА.

210

Анонимен

преди 5 години

Ясно е кой е качил видеото и твърди, че Радева е била с този автомобил. Спокойно биха могли да се обърнат към съда. Ако не го направят, никога няма да се изясни истината.

209

Wonder

преди 5 години

П О М И Я

208

Ъъъ

преди 5 години

Човекът, който е качил клипа в интернет, е един достоен гражданин.Прочетете интервюто с него:https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/bivshiyat-na-azis-spyakh-s-gadzheto-na-mika-i-slaveya-dokato-toy-imashe-vrzka-s-tyakh_news303724.html

207

ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !

преди 5 години

ЛЪЖАТА Е ОЧЕВИДНА!!!И АЗ ДА БЯХ Я ВИДЯЛ....ЩЯХ ДА ГО СПОДЕЛЯ ВЪВ ФЕЙСА!!!!!!ПАРЯСАНАТА *** , НАПРАВО СЕ ОС.РА...

206

Анонимен

преди 5 години

Десислава Селянска! колко пророчески могат да бъдат филмите понякога....

205

To6ko56

преди 5 години

нЯКАКЪВ НАГЛЕЦ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, ЧЕ ГО ДАДОХА И ПО СЛУГИНАЖКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ . Това е много важна новина, че наглата журнализка каза, че била в развитие. Даже показаха и случая с бащата на президента. Пълен отврат. Това ми е важната тема. а оня брадатко се хили, като ***. Абе пълна скръб ни е държавицата

204

Анонимен

преди 5 години

Радева, ако четеш това...Ако искаш да си по секси и да изглеждаш загадъчно-умна...забрави за жалките обяснения по социалните медии. Колкото по-малко говори един човек, толкова по-умен изглежда....идарението при теб е на изглежда

203

Митев

преди 5 години

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой... И на мен не ми се мисли ако я пуснат безконтролно на улицата. Случката с Татко Радев щеше да е невинно сбиване на деца от ОДЗ. Ами излез на улицата пеша. С какво си повече от другите българи?! Ама да лапкаш от нашите данъци можеш, нали!?