61

Волен Сидеров:

преди 5 години

"Никога не съм поставял въпроса аз да водя листи или да ходя в Брюксел или зад Брюксел. Ставало е въпрос само дали сме заедно на изборите, което е логичен въпрос и ме интересува, защото без нашия общ успех с ГЕРБ, който да бъде по-добър от този на БСП и ДПС, отиваме към предсрочни избори. Тези избори ще бъдат ключът към оцеляването на цялото правителство и или ще доведат до предсрочни избори, или няма. Ако се представим слабо, ние патриотите, ще доведат", каза Волен Сидеров.

60

Анонимен

преди 5 години

До друг 61чистият кяр от пребиваването там е 1,5 милиона евро /законни пари-е то затова най-много 20-25% от хората участват в това гласуване... да не са лу ди - с техният глас да създават евро-милионери... че аз трябва да нямам какпка самоуважение, за да създам милионер с моят глас!

59

ТРЪБАЧ!!!

преди 5 години

БАТЕ ВОЛЕН НЕ Е НИТО РУСОФИЛ НИ РУСОФОБ....БАТЕ ВОЛЕН Е ОБИКНОВЕНЕН ТАРИКАТ КОЙ ИСКА ДА НАПРАВИ НЯКОЙ И ДРУГ МИЛИОН ЗА СТАРИНИ....ПОРЕДНИ ПРОДАЖНИК, СЛАГАЧ И ИГРАЧ НА ЕДРО....КАКВА РУСИЯ ИЛИ АМЕРИКА......ПРОСТО ЕДИН НЕЩАСТЕН МИЛИОНЕР ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД..

58

недоволен

преди 5 години

Да отиде в Европарламента и да се срамуваме с него, заради глупостите, които плямпа навред. Оказа се един интересчия, който мисли само за собственото си благополучие.

57

друг

преди 5 години

от доста време пиша,че незадоВолен се точи за европарламентачистият кяр от пребиваването там е 1,5 милиона евро /законни пари/,младата булка с детенце ще са в европейска среда!!Да не сме наивни че някой се закахърил за народа!Там нищо няма да прави, а той същото прави и тук,така че ще е на мястото си.НезадоВОЛЕН е пътник,друг парламент тук няма да види /бас на буре с вино/-Всички са пълни некадърници ОП значи огладнели про стациW.C уреди любовницата си за вице,ми да бе предл. дом си любимец

56

бай ганю

преди 5 години

я па този !!!!!иска комфортно местенце за да си предава магариите другаде,или русия иска да изпрати троянски конник ?с агресивния си просташко-арогантен манталитет мястото му еда гони стадо по горите на какво основание си представя че искам да ме представя в европа?достатъчно пакости и безмислици от него у нас че и сега цяла европа да му гледа ниското селско нивоа защо не поясни с каква цел иска да заеме пост там?освен популистко празнодумно извратено лаене друго не може

55

Анонимен

преди 5 години

много правилно се е определил

54

Психодиспансер

преди 5 години

В един справедлив свят този малък човек щеше да пасе едър или дребен рогат *** или да е обикновен пияница.

53

Край

преди 5 години

Свободата санчовци и свобода да ИЗБИРАШ. При сегашната система гласувате ама не избирате - е такива като тоя със стъкления поглед ви управляват.Изборите които са ви забранени могат да променят нещата за това и са ви забранени. Наричат се МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура.За да си свободен трябва да осъзнаеш какво е това и после да си го ОТВОЮВАШ. Свобода/избор не се дават за тях се воюва.

52

To6ko56

преди 5 години

ТРЯБВАШЕ ДА ИЗКАРА ЕДИН МАНДАТ СЪС СТАНИШКАТА, АМА НА ....

51

В никакъв случай

преди 5 години

не трябва да се допуска В.Сидеров за евродепутат; ще бъде ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо членствотото ни в ЕС! Един ПРЕДАТЕЛ на демокрацията като представител на ПУтин в ес ЧРЕЗ РБ ългария, член на ЕС!!??? САМО ако е член на БКП/БСП- да го пращат където искат: там са вече от БСП Станишев, Пирински , Бареков и подобни.Е, драги ми МОТОРИСТИ, ще стачкувате против Сидеров?

50

Мето Кмето

преди 5 години

Може ли някой да ми обясни кой би гласувал за Волен. Разбирам, някой да се е подлъгал веднъж, дваж... но кой, Бога ми, ще излезе да гласува пак за тоя с пудра по нослето. Ако има някой тук да си признае - обещавам му амнистия.

49

Прост човек

преди 5 години

Аз съм простчовек от народа, не съм гласувал нито за ГЕРБ нито за БСП нито зо СДС.За мен е просто като гъбена чорба, че Волен се продава и на Русия и на новите спонсори на Бареков.Ако си истински лидер на партия няма да искаш да абдикираш, като се евакуираш в Брюксел, както го направиха Плъхчо и Бареката.Поведението на Сидеров означава, че партия Атака си е изпяла песента и Волен се стреми към големите брюкселски заплати.

48

Анонимен

преди 5 години

навремето сърцата ни туптяха слушайки словото на СДС активистите,когато трябваше да победи демокрацията...а по-късно какво се оказа....не само Волен предаде хората...спомням,че имаше и един икономост...Венцислав ли беше...той вече одъртя,но се беше оженил за значително по-млада и красива...И изведнъж от върл седесар се превърна в икономически съветник на Първанов...и после се чудим защо България е вечно несбъдната...

47

Монов

преди 5 години

Много ххаресвам Ангел Джамбазки. Истински български патриот. Не пропуска да коментира в медиите всичко, което се прави в Брюксел, предупреждава, когато искат да ни извиват ръцете да приемем вредни за България инициаттиви. Млад, интелигентен човек, говори ясно и не си изпуска нервите като Сидеров. Дано начело на листите да зактанат защитници на даржавата ни, а не само отишли там за своя изгода.

46

до 45

преди 5 години

До Волен СидеровСидеров не само е агент на ДС но и на КГБ и партията му е спонсорирана тях чрез Лукойл, Нефтохим и пр. Задачата му е да проникне в Европарламента ,за да провежда проруска политика и да отменят санкциите. Затова се цупи -няма изпълнена задача , няма рубли ,/т.е. долари / няма пури ,няма Варадеро и Париж.

45

Анонимен

преди 5 години

За каквото и да дрънкат Обезумелите патриоти, става въпрос за пари и постове за пари. "Има келепир в тази работа - евродепутат. Хората пари направиха".

44

Волен Сидеров

преди 5 години

прекалява;ще изброя нещата,защото преди около 30 години( старите помним..) с трепет четяхме в.Демокрация и статиите му и НИКОГА не сме очаквали "развитието" на Сидеров( освен ако не еДС и внедрен! За Р.Воденичаров и др. е ясно.)Няма да говоря за личния му живот- той си е негов. Но СКАЧАНЕТО му от една партия в друга е признак на двуличие,нечестност.Верността към Русия И Путин може да го направи прекрасен член наБСП.Но той иска да е в Брюксел, в ЕС( трябва да е дал обещание,че детето му там ще

43

Анонимен

преди 5 години

на него май още му удържат една четвърт от заплатата от делата срещу него и сега го играе вабанк ,за да си понапълни джоба и самочувствието...за съжаление,ако няма предсрочни избори ще трябва да търпим още 2 години това ***...вероятно предстоят и още зрелища в народното събрание провокирани от него...той друго не умее...

42

до 42

преди 5 години

Е, да , ама не.