25

Анонимен

преди 5 години

Гербераците са готови да обещават майка си и баща си само да не протестираме.

24

независим

преди 5 години

Жалка ДЪРЖАВА. АМА НАИСТИНОТ ТЕЗИ ГЛУХОНЯМИ ЧОВЕЧЕТА ВИСЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН В ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА И ПОЛУЧАВАТ ПАРИ , САМО ЗАЩОТО НАТИСКАТ НЯКАКАВИ БУТОНИ?КОЛКО ОТ ТПХ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ Е ВЗИМАЛ ДУМАТА И СЕ Е ИЗКАЗАЛ ПО НЕЩО СМИСЛЕНО....НАИСТИНА ЖАЛКО....

23

+++

преди 5 години

В България трябва да се спрат всички социални помощи вкл. и детските. Вместо това, може да се намали Данък общ доход. Вид социална помощ е и минималната пенсия, затова е добре да я няма и всеки да получава пенсия според стажа и осигурителните вноски. Така хората, които са работили и не са укривали доходи ще полчуат поне два пъти по-голяма пенсия в сравнение със сега, когато парите от техните заслужени пенсии отиват като социална помощ за други хора.

22

Анонимен

преди 5 години

До месара - много се надявам Нинова като стане премиер да натика всичките шайки и шушляци по затворите. Начело с най-големия бандит Боко.

21

месара

преди 5 години

до 16 : ако сдс и бсп не бяха съсипали България, сега нямаше да има бедни! а наглата другагарка "истина" нинова, продължава да разяснява на хората как щяла да оправи държавата, и да демонстрира колко "много е загрижена" за хората!

20

Cepen

преди 5 години

Fake news.

19

Анонимен

преди 5 години

А другарката Нинова ще ви даде от трите най дългото.

18

Анонимен

преди 5 години

Какво отопление ще платят с 100лв. Дървата са 160-80лв. на тон. Ще купят 1/2 тон за 1 месец, зимата е 5 месеца. Докога ще залъгват хората с жълти стотинки.Знаем кои са 210 хил семейства. На работещите бедни- нищо.

17

стефчо

преди 5 години

пълен Чашак е това ,както и всичко останало в територията. КОй ще отиде да се бори с бюрокрацията и да подава молби пред гневни държавнни служители,да се унижава и бере срам за един кубик дърва.....

16

1

преди 5 години

До месара,другаре-тиквата не разрешава по 1000,само за другарите от герб-комунисти,като лили свинеткова, деси дуловската,партийната сикритарка цецка,и за др.физкултурник-шестапартаментов може,да има по 4000лева.

15

Анонимен

преди 5 години

До Пенсионер.... Бабите имат пари от такива като мен които работим в чужбина и им пращаме по 500 евро всеки месец. Вместо да ги харчат ги крият под дюшеците и после ги дават на инспектор Стрезов който им се обажда по телефона и им ги прибира. Но аз не пращам евро а съм им отворил сметка и им плащам тока парното водата. А с пенсиите си се хранят. Двамата взимат по 200 лв пенсия общо им се събират 400 лева и са задоволени с храна. Ако си плащаха сметките щяха да са заминали отдавна на оня свят.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Ако ГЕРБ мислеха за хората, нямаше да има толкова много бедни.

13

1

преди 5 години

др.министер бисере,до идния декември,има една поговорка,цитирам, "я магарето ще умре,или палдъма,ще се скъса",а вашите по-големи заплати и бонуси,този декември,ли ще са.

12

Анонимен

преди 5 години

Поредната герберастка глупост

11

Анонимен

преди 5 години

Б. Петков постоянно увърта и усуква. Вместо да повишат МРЗ, той говори за помощи и СРЗ.Нищо не върши, никаква полезност. Законът с увреждания, който измислил е един капан. Нищо социално няма в него.Майките и те голямата работа, много протести, а такава глупост измислили. Сами си влязоха в капана.

10

К

преди 5 години

На снимката не е реалния получател....водят ни в заблуждение!!! Пак *** ще пируват...те и така не плащат за електричество.

9

Анонимен

преди 5 години

С помощите бедните ще си купят мокри дърва и некачествени въглища. В добавка битови отпадъци, текстил, стари дограми, гуми ще успеят да потдържат огъня в кюмбето. Тънки стуи отрова ще се процеждат през комините. Да дишаш с пълни гърди и да пееш.Иначе вдигнаха данъка на колата на бай Пешо, който за цяла зима ще изгори стотина литра пропан-бутан. Да живее екологията !

8

татул

преди 5 години

Разбира се ,че това е фейк.Кой ще гоотсее и потърси отговорност.Зеле -Брюксел.Държава на помщи,илипомощна държава.Между продажби и усвоявания има Народ.Ммм.

7

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ни от увъртанията на Б. Петков. Казаното е ЛЪЖА!Помощите не са към самотно живеещите, инваидите и пр. Помощите са според дохода. Имаш ли близки, от социала ти казват- Искай пари от близките си! Инвалид ли си с 180лв пенсия, ти казват- Ти имаш пенсия и нищо не ти отпускат.ЛЪЖИ! ЛЪЖИ! ЛЪЖИ!Даже еднократна помощ за болест не отпускат.

6

Пенсионер

преди 5 години

Сто лева ? Много са , няма да ги употребят , за нищо , ще ги спестят ( под дюшека ) , и после идват ало измамниците ! От къде имат бабите толкова пари ?