19

Бате Гойко

преди 5 години

До 18Ами като погледнем, кой е автор на статията и се виждаме, че можеше и да е по- зле.

18

Анонимен

преди 5 години

До hahaСъгласен, но с незначителна корекция. Държавата ще бъде защитена от армията, ако има такава, в случай на военен конфликт. Полицията защитава управляващата номенклатура.

17

Бате Гойко

преди 5 години

"... кандидатурата му била "недопустимо политизиране"." От друга страна, Ким Чен.... е перфектния избор за Америка."Интерпол явно са поредната "независима международна организация".

16

Анонимен

преди 5 години

САЩ се обяви твърдо против фаворита генерал Александър Прокопчук и Ким Чен Ян отвя руснака с украинска фамилия с 194 гласа на годишния конгрес в Дубай. Какво тържество на цивилизования колективен демократичен запад. Каква солидарност. Венсеремос!

15

Анонимен

преди 5 години

Оф помислих че Ким Чен Ун е станал шеф.

14

hahahaha

преди 5 години

До ;йосега санкции срещу сащ за намесата?______________________________________Не сега санкции срещу Русия за ненамесата! Ние сме принципиални... имам в предвид Бг политическия "елит" и медии.

13

;йо

преди 5 години

сега санкции срещу сащ за намесата?

12

hahahaha

преди 5 години

До Путн Мафионищо добро не го чака народа на тази клета България (бивша империя), настояща държава в дълбока икономическа, финансова, законнова и най-вече морална криза :(_______________________________________________________________________Така е верно 100%.

11

Анонимен

преди 5 години

Американците не печелят избори - тях мъдрият електорат ги избира чистосърдечно и демократично като израз на справедливостта и с удобрение на провидението.Ако обаче Руснаците спечелят избори - те слагат ръка със заблуда на тъпите маси и това е пример че цивилизованият свят не трябва да се съобразява с демонкрацията, когато не им изнася.

10

Путн Мафио

преди 5 години

Докато търсиш проблема извън себе си, нищо няма да постигнеш. Путин, винаги търси проблемите на Русия извън Русия. Затова и държавата потъва така уверено и бързо. Всъщност, как да не търси проблема навън, като проблема е той и приятелчетата му от мафията в Русия! Докато в Русия властва мафията, нищо добро не го чака народа на тази клета бивша империя, настояща държава в дълбока икономическа, финансова, законнова и най-вече морална криза :(

9

haha

преди 5 години

До кукаПо принцип полицията е гражданска, невоенна система**************************************************Лъжеш кука, полицията е била, е и ще бъде репресивен апарат за защита на държавата независимо дали Бокаса Първи или Бойко Тиквата е начело. Така е по целия свят включително САЩ (полицията първо стреля и после задава въпроси) Кралството (Англия и нежелаещите) Германия (под окупация) и прочие

8

Българин

преди 5 години

Пълна глупост е статията. Не успели да сложат ръка на Интерпол? Доста тенденциозно написано. Интерпол е международна организация и шефовете се избират от всякакви държави. А това, че някой се намесва в работата на Интерпол по отношение на избора на началник е меко казано подсъдимо.

7

кука

преди 5 години

По принцип полицията е гражданска, невоенна система. Полицията защитава човешките права и законовия ред. Пълен абсурд е Генерал представител на държава с авторитарен режим, където закона е прищявка на краля-слънце - Путин да оглавява тази организация.

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ше пия една ракия по случая, важно е повод да има

5

двойни стандарти

преди 5 години

Каква о подвеждащо заглавие,тип хибридна война....

4

haha

преди 5 години

Хамериканците (Меле.зите от САЩ) успяха да сложат ръка върху "Интерпол"Така заглавието е по-правдиво. Ама пусти грантоеди...

3

факт

преди 5 години

До ПешоКакво да не би САЩ да не се месят в живота и изборите на другите най брутално,я ни погледнете нас заради тях стигнах ме дъното....

2

Анонимен

преди 5 години

Чудесна новина. Вън руснаците от всякакви международни организации. Всички до един работят за руските служби и са на едно и също интелектуално ниво с Чепига и Мишкин.

1

Пешо

преди 5 години

Най-странното от тази история е, че Русия обвинили САЩ в намеса в изборите! Да се смееш ли, да плачеш ли! Това е все едно Саудитска Арабия да обвини която и да е друга държава в недемократичност!