25

Анонимен

преди 5 години

За да стане в София 10-20 пъти по-безопасно, трябва да се махнат промените по движението и паркирането, които направи Фандъкова и да се върне предишното положение.

24

Факт

преди 5 години

ГЕРБ се чуди какво да измисли, за да присвоят повече пари. Предишното "постижение" на Фандъкова бяха копчетата за пешеходните светофари, които подлудяват пешеходците и ги карат да пресичат на червено. Копче на пешеходен светофар не се слага на кръстовише, а се слага само когато пешеходната пътека пресича пътя някъде между кръстовищата. Идва пешеходеца, натиска копчета, светва му зелено и пресича, а през останалото време си свети зелено за колите.

23

Анонимен

преди 5 години

Браво на Фъдъкова, така се прави:)

22

Анонимен

преди 5 години

Тези повдигнати пешеходни пътеки трябва веднага да се премахнат и да останат само около училищата и детските градини, както си беше по-рано.

21

Анонимен

преди 5 години

Няма по-безопасно движение, когато самото движение и паркиране са организирани толкова лошо, като в София и положението продължава да се влошава.

20

Анонимен

преди 5 години

По-безопасно движение ли?Един светофар на кръстовище намалява около 20 ПЪТИ пропускателната способност на това кръстовище, а в София Фандъкова ги нацвъка светофар до светофар. Резултатът е, че изнервените от Фандъкова шофьори, се опитват да компенсират огромното забавяне с висока скорост между светофарите. Вместо по улиците да има малко на брой коли, движещи се с до 40-50 км/час, Фандъкова така организира движението, че колите са много и или пълзят с 5 км/час или наваксват с 90-100 км/час.

19

ToothFairy

преди 5 години

От тез полегнъли полюцай ( и от дупките ) ми испадаха пломбите и ми излезе камъчето от бъбрека

18

Off

преди 5 години

Че се прЕдвижваме. НЕкой шоп е писал това ;)

17

Анонимен

преди 5 години

Всяка промяна в организация на движението и паркирането направена от бандата на ГЕРБ в общината, увеличава значително задръстванията и затруднява още повече паркирането, което води до ново увеличаване на задръстванията. В София повечето от замърсяването от колите е заради задръстванията на Фандъкова, които в един град с нормална организация на движението и паркирането нямаше да го има. Въпреки напъните на Фандъкова да задръсти София, все още се справяме, понеже колите са малко и малко се карат.

16

Софийска баница

преди 5 години

До фактИ що София да ви дава пари, да си асфалтирате улиците? По тая логика, аз трябва да очаквам ти да ми направиш ремонта у нас, вместо мен. Това, че в прованса масово сте мързеливи и неграмотни, не означава, че друг трябва да ви издържа. И сега има начин да намерите пари за много неща, но сте прекалено мързеливи, за да го направите. Свикнали сте да чакате всичко наготово.

15

Обективен

преди 5 години

По-безопасното според фандъковци придвижване в града, убива повече хора, отколкото спасява, но селската учителка продължава да ни лъже в очите, докато бандата на ГЕРБ краде на поразия.

14

Питам

преди 5 години

Бойко тия лазери колко ще струват? Или смяташ да откраднеш лазерния меч на джадаина Люк Скайуокър???

13

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е кой град е столица. На друго място е проблемът. Пък и поне 50% от населението на София е от други населени места, така че... А за децентрализация - хайде, стига шеги - държава с големината на няма и два мегаполиса да се децентрализира...

12

Анонимен

преди 5 години

На *** и лазери няма да му помогнат.. Той като види мъгла, дава газ, да опита да мине по-бързо през нея.

11

Йода

преди 5 години

Данък джедай това е.

10

Цвента Ц

преди 5 години

Тука ще падне дебело лапане. Половината в джоба на гроб.

9

Лудко

преди 5 години

То хубаво, ама мъглата в главите на крадливите гербери с к'во ше я разбиваме???

8

Анонимен

преди 5 години

А какво ще разбива пушеците от кюнци изкарани през прозорците и горенето на гуми от *** ни съграждани?

7

факт

преди 5 години

А малките градчета да се молят на софия да им асфалтират две улици и 5 тротоара. .... Смяна на столицата и децентрализация на 17 те министерства из 28 те областни града. ! София убива България. Откак софия е столица, сме все най бедната и огрухана държава от селски тип, факт...

6

Анонимен

преди 5 години

в наказателна процедура сме заради БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА Баце и Данчето по отношение на супер мръсния въздух в София - вдигането на данъка за старите коли е за да си покрием някакси глобите - никакви еко инициативи не се предвиждат . продължаваме с бездействието - а всъщност ще усвояваме пари с лазери :D интересно интересно